tiistai 21. syyskuuta 2010

Messuilut

Tällä äidillä oli vapaaviikonloppu. Mies ja lapsi mummilaan ja junalla kohti pääkaupunkia! Matka ei tosin alkanut kovin vahvasti, kun Lahden tietokonesotkujen takia miun juna oli peruttu ja matkustajat kuljetettiin Kuopiosta Pieksämäelle bussilla, sieltä vasta päästiin junaan ja Helsinkiin saavuttiin tunti myöhässä... Matkaneuleena Kulkukissat Neulekirjasta:

Lauantaina sitten päästiin messuilemaan! Saavuimme Sannin kanssa Vanhaan Satamaan noin tunti Kädentaitomessujen aukeamisen jälkeen, paikalla oli jo hurja määrä väkeä! Katseltavaa riitti: koruja, laukkuja, kankaita, vaatteita, kierrätystavaraa, askartelutarvikkeita ja tietenkin lankaa ;) Miun inventaarion jälkeinen lankalakko on pitänyt sataprosenttisesti, mutta siinähän oli porsaanreikä: Messuilta saa ostaa!

Ratikkaan raahauduttiin siis täysien kassien kanssa! Ostin mm. joulukorttitarvikkeita, Kiertin bambuisen tiskirätin ja sitten sitä lankaa:


Dropsin Alpacaa 200 g ja Fabelia 100 g Poppelista.


Cascade 220 heathersia 600 g Kujeesta. Upea sävy, ei kyllä yhtään miun normaaleja värejä ja ehkä just siksi niin ihana. Tästä tulee takki...

Ja viimeisenä Knit Pron Symphonie Wood deluxe -pyöröpuikkosetti Titityyltä! Tätä olen himoinnut niin kauan ja nyt se on miun!!! Harkitsin ostosta pitkään, ei nämä ihan halpoja olleet. Mutta ne on ihanat, kaapelit mukavan taipuisat eikä liitoskohdassa minkäänlaista pykälää.

Sukanneulonta saa nyt odottaa, puikoille laitetaan jotain pitsistä, kiireisempää ja paljon tärkeämpää ;)

12 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Mäkin olin tuolla, ehkä vaan muutaman tunnin myöhemmin. :) Meni kyllä pää sekaisin kaikesta siitä ihanan määrästä.

    VastaaPoista
  2. Ooh, ihanat ostokset! Kuvastakin päätellen oli hauskat messut. Olispa kiva päästä joskus tuonne, Helsingissä lienee tarjonta ihan pikkasen suurempaa kuin Kuopion messuilla...

    VastaaPoista
  3. Ihania lankoja! Ja nuo puikot! Itse ostin tuon setin melkein kaksi vuotta sitten ja on kyllä hintansa arvoinen!!! Enää en vaihtaisi pois. Ja kestäähän ne käytössä hyvin ja ovat niin ihanat kutoa. =)

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihania ostoksia! Varmasti kiva reissu matkustusongelmista huolimatta :D Turun kädentaitomessut on kyllä aika tylsät, haaveilen Tampereen messuista... Ihanat nuo alemman postauksen sukat!

    VastaaPoista
  5. Voi että, voiko sitä vapaaviikonlopun enää paremmin viettää!

    Ja onnea uuden puikkosetin omistajalle! Ajatteleppas: jos ostaisit halpispuikkojoa jokaista puikkokokoa erimittaisilla kaapeleilla varustettuna, tulisi puikkokasalle äkkiä sama hinta mitä tämä setti maksaa. Näin minä perustelin setin ostoa itselleni aikoinaan... ;D

    VastaaPoista
  6. Kiva, että oot päässy ulkoiluttamaan ittees :). Tsekkaa miun blogi, siellä on jopa jo pari kuvaa ja tekstiä täältä Briteistä!

    VastaaPoista
  7. Uijui, mitä ihanuuksia olet ostanut! Mä kanssa keväällä hankin tollasen knitpron setin enkä ole sitä päivääkään katunut. Se on niin hintansa väärti! Voi hitsi, että nyt alko Tampereen messujen odottelu kuumottaa. :)

    VastaaPoista
  8. Oi että! Olispa itsekin ollu ihana päästä tuonne messuille (ja ennen kaikkea itsekseen reissuun!). Sinne vaan pitäis säästää tuliaisia varten... Ja tuo puikkosetti on varmaan hyvä. Itsekin haaveilen vastaavasta.

    VastaaPoista
  9. Täällä on yks aivan ihana lankakauppa ( ja kämppis sai sieltä tosi hyvää palvelua)! :)

    VastaaPoista
  10. Snow White: Oijoi, sinne kun pääsis :D

    VastaaPoista
  11. Kuulostaa mukavalta teidän reissu! :) Mahtava setti puikkoja, minäkin oon miettinyt tuon ostoa, mutta taitaa käydä niin, että ostelen pikkuhiljaa puuttuvia kokoja ja kasaan sillä lailla oman setin. ;-D

    VastaaPoista
  12. Ihanat ostokset!

    Dropsin langat kiinnostaisi minuakin, niitä kun ei täältä Tampereelta (tietääkseni) mistään saa... Mutta onneksi tosiaan messut aika pian täälläkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)