tiistai 26. lokakuuta 2010

Todellinen rinsessa

Vietimme Liljan kanssa viime viikon syyslomaa Lappeenrannassa. Mie neuloin koko viikon, mutta mitään ei valmistunut: lanka loppui, puikot puuttui, väärä koko ym. ym. Tämäkin tuotos olisi valmistunut aikoja sitten jos en olisi unohtanut lankoja kotiin Kuopioon... (Pahoittelen pahoja parvekekuvia.)

Todellinen rinsessa

Malli: Rinsessakauluri Ullaneule 03/08
Lanka: Rowan Wool Cotton (50 % villaa, 50 % puuvillaa)
Menekki: 98 g
Puikot: Knit Pro pyörö 4 mm, kaapeli 60 cm.

Kaulurin tarve iski heti kun ilmat viilenivät sen verran että piti ottaa villakangastakki käyttöön. Miulla on melko avarakauluksinen takki, joka vaatii jonkun ison huivin tai muun vastaavan ettei rintavarustus palennu. Malliksi valikoitui Ullan rinsessa, nappivalinta! Yksinkertainen, silti mielenkiintoinen tikuttaa, kerrassaa nerokas mallineule! Miulla oli melko lailla paksumpi lanka kuin ohjeessa, joten silmukka- ja kerrosmääriä piti modailla, muuten tein ohjeen mukaan.

Miun kasvojen ja kaulan iho on lähes atooppinen, joten tällaisten iholle tulevien lämmittimien langan täytyy olla todella pehmeää. Täysvilla kutittaa, tämä ei. Aivan loistavan pehmeä lanka ja lämmin lanka! Mukava neuloakin, sileää ja mahdottoman tiukkakierteistä, oikeasti laadukas lanka tämä Wool Cotton. Ostin kesällä tätä kolme kerää Joensuusta Käsityövakasta kun halvalla sain. Harmi ettei lanka taida enää riittää saman setin myssyyn...

Napeiksi laitoin viisi leppäkerttua jotka asustivat nappilaatikossa. Niitä jäi vielä, pari käytin viime syksynä Lilja haalariin. Kauluri onnistui yli odotusten, ihan rinsessaolo!

***

Tätä rinsessaa on hemmoteltu muutenkin, katsokaa mitä posti toi!

Paketin salaiselta neuleystävältä! Se sisälsi kaksi vyyhtiä kaunista metsänvihreää lempilankaani eli Cascade 220:a, suklaata, käsivoidetta, kasvonaamion ja kortin. Jes mikä paketti :)

***

Myös SYTYCK-projekti alkaa edetä, ihana kanssaneuloja lähetti miulle kimallelankoja toiselta puolelta Suomea. Kiitos Maritta! Liljakin ihastui :D

12 kommenttia:

  1. Kaunis kauluri! Mulla ei ole yhtään kauluria tuon kutiamisen pelosta.

    VastaaPoista
  2. Tosi nätti kauluri! Kaulurin tekeminen on kanssa listalla... Lenkkeillessä kun on jotenkin hankala pitää huivia, itsetehty kauluri ois just hyvä siihen touhuun.

    VastaaPoista
  3. Hyvä kuulla että paketti oli mieluinen! =) Sen lähettämisessä oli pieniä teknisiä ongelmia, siksi meni niin hilkulle..
    t. sny

    VastaaPoista
  4. Onpa hyvä tuo kauluri. Taidanpa ninäkin tehdä rinsessan.
    Tuo söpöliini alakuvassa taisi pitää kiiltävistä langoista.

    VastaaPoista
  5. Ihana kauluri - rinsessa on kyllä paras mallineule ikinä! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana Lilja :D Toivottavasti langoista on apua :D Mulla oli vaikeuksia ehtiä postiin viime viikolla ja sain nämä vasta maanantaina postiin, pahoittelen sitä pussia, jossa olivat, muuta ei siihen hätään löytynyt :)

    Hieno kauluri ja ihana tuo sny-paketti, cascadea oon halunnut kokeilla jo kauan, kaikki kehuvat sitä niin kovasti.

    VastaaPoista
  7. Nätti kauluri, ite oon tehny aikonaan ton pipon. Pitääpä laittaa tuo lanka muistiin! Ihanat paketit oot saanu. :)

    VastaaPoista
  8. Oi, aivan ihana kauluri. Ekaa kuvaa jo kovasti ihastelin ja kun näin etupuolen leppisnapit, meinasin pakahtua! :)

    VastaaPoista
  9. Nätti on kauluri ja tosi pirteet napit! :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis kauluri! Täytyy ottaa tuo ohje itsellekin talteen.

    VastaaPoista
  11. Leppis-napit kruunaavat hienon kaulurin!

    VastaaPoista
  12. Vaalea Kevät (Allergiavaihto)5. helmikuuta 2013 klo 16.42

    Hieno on kauluri, vaan ei minulla taito moiseen riitä, ehei. Pidät siis Maraboun suklaasta, tai ainakin SNYsi lähetti sinulle sitä. Voisin sanoa, että kiitos vinkistä, mutta pitää katsoa, miten tässä vielä käykään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)