maanantai 31. tammikuuta 2011

Tammikuun tuotokset

Ajattelin että aloitan nyt uuden uljaamman neulevuoden kunniaksi joka kuukauden lopussa katsastamaan, mitä sitä tulikaan tehtyä.

Tammikuun saldo jäi laihaksi, neuloin yhden miesten sukat (144 g) ja virkkasin kaksi koria (160 g). Kuukauden lankakulutus siis 304 grammaa. Oon kuitenkin neulonut koko alkuvuoden kuin hullu, ohuilla puikoilla takki ei vaan ehtinyt valmistua tähän katsaukseen:

Sehän on Manu, kaarrokkeessa mennään!

Siitä tulee iiiiiihana... Hyvästä ohjeesta ja mainiolla langalla on ilo neuloa!

16 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta ylläripaketista! Sain sen tänään vasta hyppysiini, kun perjantaina oli postiluukusta tungettu vain kiusoitteleva lappu, että sinulle on postia mutta saat sen vasta maanantaina... :) Teen siitä blogiinkin postauksen, kerrankin on jotain aihetta. Neuleesi näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on Manu kans jonossa ja nytkö sie olet sitä tekemässä ja kehut mallia kivaksi, niin johan tekkee mieli ittekki tilata langat jo! :o) Pitäs vain malttaa kutoa edelliset loppuun ensin..
    Jotenki tämä vuoden alku on aina mulle semmosta ideoiden aikaa, ettei ehi kaikkea toteuttaa tai kirjata ylös. Samoten kaikki valmiit mallitki houkuttelee.
    Mukavaa helmikuun alkua! :o)

    VastaaPoista
  3. mukavan yksinkertaisen näköinen malli. ja väri on hyvä! ja lanka ihan huippu!

    VastaaPoista
  4. Mulla on sama neule työn alla. Vielä en ole yhdistänyt hihoja vartalo-osan kanssa yhteen, kun on tärkeämpi neule työn alla. Lankavalintaki alkoi epäilyttään, kun en tainnut valita tarpeeksi velttoa lankaa. Saa nähdä mitä tulee. Sun alpakkaversiosta näyttää tulevan kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Tuossa ei liene enää hirmuisesti tekemistä, tulee varmasti mahtava! Saako Liljakin oman mini-manun? :D

    VastaaPoista
  6. Voi sun Manusta tulee ihana! En malttais odottaa, että näen sen valmiina. :)

    VastaaPoista
  7. Ei oo paljoa vaille. Kauniin värin olet valinnut.

    VastaaPoista
  8. Manusta tulee kyllä tosi makee. Ohje on näköjään munkin Ravelry-suokkareista. Täytyy joku kerta laittaa ohje toteutukseen =o)

    VastaaPoista
  9. Eikös laihan neulesaldon vastapainona ole asettuminen uuteen kotiin - arvokasta käsityötä sekin :)
    Kaunissävyinen takki tulossa.

    VastaaPoista
  10. Hyvä idea tuo kuukausittainen tsekkaus. Ite ajattelin tehdä saman liikuntasuoritusteni kanssa, mutta pitäisköhän laskea lankagrammatkin... hmm. Kiva neule ja väri sopii siule kivasti. :)

    VastaaPoista
  11. Tosi nätti villatakki tulossa, ja sehän on jo edistynyt pitkälle! Tuo lanka on kyllä ihanaa ja kivan väristäkin. Täytyypä minunkin pian kokeilla osaisinko tehdä villatakkia itellekin :)

    VastaaPoista
  12. Se on ihana! Malli on loistava. Omallakin tekolistalla, jos nyt ikinä ehdin tekeen itelleni mitään:(... :)

    VastaaPoista
  13. Kivan näköinen! Nuo mallit joissa ei ole saumoja liiemmin kiinnostavat aina. Harmi kun olen hukannut ravelryn tunnukseni jonnekin, eipä ole sinne enää asiaa :(

    VastaaPoista
  14. Onpa nätin näköinen neule loppumetreillä!

    VastaaPoista
  15. Siitä tulee tosi nätti, täytyypä harkita itsekin uudemman kerran tuota mallia - aiemmin jo teilasin sen, että en tykkää. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)