lauantai 26. helmikuuta 2011

Langan tuloa ei voi estää

Mopo karkasi lankakaupassa:

No ei sentään, vaan meillä oli lankakutsut! Sain houkuteltua kalakukkoneulojat meille neulomaan ja jutustelemaan, kun kutsuin Kujeen pariskunnan myös kylään lankoineen ;) Pöytä oli koreana nyyttärityyliin, ja myös väriterapiaa oli tarjolla lankojen muodossa. Miulle jäi tällaiset muruset, muutaman lahjalangan lisäksi:

Cascadea kaikki, 220:a ja Heritagea, namnam. Vihreästä tulee tunika ja vaaleanvioleteista huivi. Marjapuuronvärinen on toistaikseksi fiilistelylanka. Miehän olin viime vuoden loppupuolikkaan lankalakossa, enkä sen päätyttyäkään ole ennen tätä ostanut kuin 100 grammaa. Nyt sitten kerralla melkein kilo, heh :D

Edellisen postauksen lohikäärmevyyhti muuttui ihan eri langaksi kun sen keri:

Miltäköhän se näyttää neuleena? Veikkaan että joko koiran oksennukselta tai supermegahienolta!

14 kommenttia:

  1. Oih, mikä lankavuori, slurps:)

    Jännityksellä jään seuraamaan muodonmuutosta tuon kerän osalta.

    VastaaPoista
  2. Ihan piti lähemmäs ruutua tulla katsomaan kun luin vaan ton eka lauseen ja näin sen kuvan :) mietin et onneks mulle ei ole käynyt noin,vaikka varmasti voisi hyvin käydäkin;D.Hauska toi mysteerilanka.Tuollasista sekävärisistä ei ikinä tiedä miltä neuleena näyttää.Joskus tulee kiva tuollaisesta kun laittaa tummempaa lankaa ja tekee raitoja värikkäästä.Ei näytä niin sekavalta.

    VastaaPoista
  3. Ihana lankameri! Ja suloisen keväisiä, hempeitä olet kotiuttanut itsellesi. Minusta tuo keritty, vihreäsävyinen näyttää ainakin kuvassa tosi kivalta. Nyt vaan pian puikoille, niin saadaan nähdä neulepintanakin! :)

    VastaaPoista
  4. Aika hyvä saalis ja kiitos vielä emännöinnistä!

    VastaaPoista
  5. Hih, kiva kirjoitus. Toivottavasti mysteerilanka ei näytä koiranoksulta neulottuna. :D

    VastaaPoista
  6. Waude mitä lankoja! Ihana idea nuo lankakutsut! Mua ei ikinä saa niille Tupperware-, saati kynttiläkutsuille, mut jos joku täällä järjestäis lankakutsut niin ei tarttis kyllä sekuntia miettiä menenkö:). Mun mielestä kerä näyttää ruudussa kivalta. Tietty makuaisoita nämäkin...:)

    VastaaPoista
  7. Hauskasti kirjoitettu! Tuollaiset lankakutsut ovat hieno idea :)

    VastaaPoista
  8. Voi huokaus mikä määrä lankaa! Ajattelin jo että ompas mopo tosiaan karannut :D Mutta kiva idea, varmasti menisin itsekin tälläisille kutsuille, ihanat ostokset sulla :D Äkkiä tuo lohikäärmelanka puikoille, jotta nähdään millaista pintaa hänestä tulee.

    VastaaPoista
  9. Mie jo ajattelin,että oho, ompas joku ostanut lankoja :) kun mullakin meinaa välillä karata käsistä...mutta ei ihan noin pahasti!!! Hieno kasa!

    VastaaPoista
  10. Mahtava kasa lankaa. Kiva varmasti käännellä ja mukava aihe kutsuille.

    VastaaPoista
  11. Haha mulla loksahti suu auki ekan kuvan kohdalla. :D Luulin jo, että olit OIKEASTI ostanut tuollaisen läjän lankaa... Aivan ihania lankoja nuo, jotka olet ostanut. :)

    VastaaPoista
  12. Heh, saitpas säikäytettyä :D
    Mutta voi mikä lankataivas, minä olisin ihan seonnut... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)