perjantai 1. kesäkuuta 2012

Virallinen kesäpäivä

Kesä on täällä! Samoin Kesäyön hullutus!

Ennen hillitöntä uusien aloituksien vuorta summataan toukokuun saldo:

Jotenkin ihmeellisesti olen onnistunut kuluttamaan viime kuussa yli kilon lankaa! Tarkalleen 1026 grammaa. Iso osa neuleista on vielä salaisia, joten blogissa töiden suuri määrä ei ole vielä näkynyt. Ehkä pikapuoliin ;)

Ensimmäinen työviikkoni lankakaupan tyttönä on onnellisesti takana, ja lankalakko pitää edelleen! Olen näet siirtynyt nappien hamstraukseen. Napissa ja Nauhassa käyneet tietävätkin, että liikkeen nappiseinä on varsin vaikuttava. Voisin viettää sen edessä tuntikausia... Nappien ihasteluun ei kyllä ole töiden lomassa juurikaan aikaa, Nappi ja Nauha kun on melkoisen vilkas putiikki. Muutaman päivän seisominen ja käyskentely edes takaisin alkaa tuntua jo jaloissa, ja toinen polveni on mennyt vähän rikki :/ Ei kestä kiertoliikkeitä ollenkaan ja kävely on aika tuskallista.

Nyt sitten lähdetään viikonlopuksi ylioppilasjuhliin ja kaveripariskunnan häihin Tampereen suuntaan, rilluttelen polvi tiukassa kääreessä :D Oikein luksusviikonloppu edessä, mökki varattu ja lapsi hoidossa mummolassa.

Mukaan pakkaan tietysti ensimmäiset kyhäilyt, ykkösenä meinasin aloittaa hyvinkin ajankohtaiset paksut villasäärystimet Norosta!

Kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi esittelyyn 1/3 kesämallistostani, virkattu pikkulaukku:


Helmiäinen

Malli: Villaviidakko designs
Lanka: Katia Syros (45 % polyesteria 28 % puuvillaa 27 % akryylia)
Menekki: 58 g, lanka kaksinkertaisena
Koukku: 4 mm

Lienee sanomattakin selvää että tästä Katian kesäuutuudesta ei tullut uutta lempilankaani. Kauniisti se kyllä hohtaa helmiäistään.

Laukku sen sijaan onnistui mukavasti, söpö ja sopivan pieni kesän juhliin :) Ohje tulee saataville ensi viikolla Nappiin ja Nauhaan tulosteena ja mallilaukku tulee olemaan siellä nähtävillä. Jos jotakuta kiinnostaa, voin laittaa ohjeen jakoon tännekin. Hyvin yksinkertainenhan tuo on, taitava virkkaaja osaa melkein kuvasta katsomalla tehdä samanmoisen.

Jos satiininauha olisi ollut musta tai punainen, olisin ottanut sen täksi viikonlopuksi koekäyttöön :D

12 kommenttia:

 1. Ihanan herkkä ja kaunis kassi!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se vaan tuo satiininauha antaa kovasti ilmetta laukulle. Kaunis. :)

  VastaaPoista
 3. Nätti pikkanen laukkunen. :) Tää virkkausexpertti katsoi heti laukkua sillä silmällä, että tommosen mäkin voisin osata. Onneksi ohje on tuloillaan. :)

  VastaaPoista
 4. Nätti laukku! Ja helposti muunneltavissa, raidallisenakin voisi olla aika hauska :) Toivottavasti polvi tokenee pian!

  VastaaPoista
 5. Oi, näyttää ihanalta. Ja helpolta. Just semmoselta "hei lähden lavatansseihin helmat hulmuten" -laukulta. Eli täydelliseltä kesäveskalta. :)

  VastaaPoista
 6. I sure hope your knee gets better Nice bag.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)