keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kesäkuun kulumat

Hitaasti mutta varmasti lähti kyhäily käyntiin, onnistuin näet kesäkuun aikana kuluttamaan vaivaiset 362 grammaa lankaa. Säälittävää :D Tämän vuoden paras kuukausi kun pienensi lankavarastoa yli kilon... Kaikkea pikkuista vaan olen tikutellut (kts. edelliset postaukset) ja sitten esitellyt täällä blogissa jo keväällä valmistuneita neuleita. Sen jälkeen kun on koko päivän myynyt lankaa/kankaita/nappeja/nauhoja ja myös neulonut töissä näytekappaleita ja mallitilkkuja, ei jostain syystä tee ensimmäisenä mieli kotiin päästyä istahtaa sohvannurkkaan puikot käsissä.

No heinäkuussa pitäisi kuitenkin langankulutuksen kääntyä vahvaan kasvuun, kun Kesäyön hullutuksen neuleiden on määrä valmistua. Tällä hetkellä ei kyllä kauheen hyvältä näytä, purin ja aloitin kokonaan alusta just kaksi työtä kokonaan kun jälki ei vastannut laatuvaatimuksiani. Katsotaan miten käy :) Ois niin paljon kaikkea uutta mitä haluaisin alottaa sen sijaan että tahkoaisin läpi nämä semikivat pakolla valitut pikkuneuleet, huoh.

Tehokkaasti kyllä kuukausi alkoi, neuloin yhdet sukat valmiiksi junassa matkalla Helsingistä kotiin jossa vietin viime viikonlopun hyvässä seurassa :)


Mansikkalakritsia (kyh 8)

Malli: perussukka kärjestä, inspiraationa Tennarisukat
Lanka: Neuleunelmia -sukkalanka
Menekki: 52 g kokoon 37-38
Puikot: Knit Pro -sukkikset 2,75 mm

Hassunvärinen, vyötteetön kerä lähti mukaani retriitin lahjoituspöydästä. Eräät karsastivat erikoista väriyhdistelmää mutta mie näin jo sieluni silmin raitasukat. Ja aikas kivat sukat langasta tulikin :) Jalkapöytä jäi vähän liian matalaksi ja näin ollen sukasta tuli aavistuksen lyhyt miun jalkaan. Kesäsukat laitettiin siis lahjalaatikkoon odottamaan sopivaa uhria.

8 kommenttia:

 1. Mä itse rakastan tuota väriyhdistelmää ^^ sopivasti synkkyyttä ja herkkyyttä :) ihanat on sukkasi! :)

  VastaaPoista
 2. Mä taisin olla mukana karsastamassa tuota väriyhdistelmää, mutta sukkinahan tuo on vallan kaunista! Ihanat! Kyllä nyt harmittaa, etten siepannut sitä kerää itselleni. ;D

  VastaaPoista
 3. Onpa jotkut nirsoja, pinkki ja harmaahan on ihan loistava väriyhdistelmä. :) Ihanat kesäsukat.

  VastaaPoista
 4. Hauskat raitasukathan noista tuli, hyvä että näit kerän potentiaalin!

  VastaaPoista
 5. onpa kauniit sukat, ihanat värit! =) ihanasti pilkistää tatska kans.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)