tiistai 20. toukokuuta 2014

Kiitos!

Eipä haitannu etten ehtinyt neuloa ipanalle itse kuin yhden minihaalarin, takin ja peiton. Sunnuntaina meillä kävi nimittäin neulojaystäviä vieraisilla, ja ai että minkä "pikku paketin" he toivatkaan mukanaan!


Housuja, sukkia, tumppuja, hattuja, suklaata, leluja ja vaikkajamitä, ihanan kirkkaissa väreissä ja rakkaudella meille neulottuna. Ihan kaikki lahjukset ei kuvaankaan mahtunut kun pääsivät heti käyttöön. Kortissa oli 22 nimeä (jos oikein laskin), kyllä mie oon onnekas kun on tällasia ystäviä! Liikuttuneena oon täällä nyt pari päivää ihaillut näitä... Erityiskiitos isosiskon muistamisesta, Lilja on välillä ollut vähän myrtsinä kun pikkusiskolle tulee pakettikaupalla lahjoja. Kruunu on ollut päässä sunnuntaista lähtien ja sininen nalle on päässyt unikaverien valittuun joukkoon.


Helteet tulivatkin tänä vuonna aikaisin, joten suloisten villavaatteiden käyttöönotto ei ehkä tapahdu ihan lähipäivinä. Onneksi kasvunvaraa näytti olevan :)

Ite olen virkkaillut verkkaisessa tahdissa viimeisiä kukkasia vauvan kesäpeittoon, joka onkin jo paria lappusta vaille valmis. Sitten alkaakin se ikävin osuus, jos näette päättelykeijua niin lähettäkää tänne päin!

12 kommenttia:

 1. Hih =) Paketista tuli kyllä hieno! Tuossa sun kesäpeitossa on kyllä mainiot värit!

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut. :) Sitten tuosta peitosta. Minä tykkään tehdä afrikankukkia erityisesti yhdestä syystä, niissä ei jää pääteltäviä lankoja. Kuvastasi huomaan että meillä on erilainen tyyli tehdä. Minä päättelen edellisen langan aina samalla kun virkkaan seuraavaa, eli virkkaan sen sinne sisään. Viimeisen langan jätän sen verran pitkäksi, että sillä ompelen paloja yhteen. Eihän tästä tietenkään nyt sinulle apua ole, mutta jos seuraavaan peittoon... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen myös tällätavalla!

   Poista
  2. Mie en tykkää päätellä lankoja seuraavan kerroksen sisään, koska miulle on opetettu että lanka pitää päätellä edestakaisin ettei se lähde purkautumaan, ja virkatessa päättelemällä se ei onnistu. Mutta kukin tavallaan :)

   Palaset yhdistän viimeisen virkkauskerroksen yhteydessä, niin että siitä ei aiheudu enempää pääteltävää.

   Poista
 3. Vitsit mikä paketti! Kesäpeitto näyttää lupaavalta, jos unohdetaan tuo päättely ;).

  VastaaPoista
 4. Oletpa saanut hienon paketin, siitä riittää iloa.
  Ja hieno on peitekin, kunhan langat on päätelty :)

  VastaaPoista
 5. Kruunut ja tiarat on aika pop näillä neiti-ikäisillä! :)

  VastaaPoista
 6. päättelykeiju on täälläkin kadoksissa... pahasti... ollut jo pitkään! Ja voi, miten ihania ystäviä! Olet varmasti ansainnut juuri tuollaisen lahjan!

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava paketti! Suloinen neiti kruunu päässä :)

  VastaaPoista
 8. Lovely blanket! Lovely package! Lovely crown!

  VastaaPoista
 9. Lovely blanket! Lovely package! Lovely crown!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)