keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Lämmintä harmaata

Operaatio Päänlämmitys jatkuu, tässä viimeisin valmistunut tilausjoululahja.

Warm & Grey

Malli: Oma
Lanka: Rowan WoolCotton, 50% villaa 50% puuvillaa
Menekki: 63 g
Puikot: Knit Pro pyörö 3,5 mm

Ajattelin neulovani Käänteisen tai Cousteau-pipon mutta tästä ei sitten tullut kumpikaan, vaan ihan oma sovellus. 100 silmukkaa, 3 oikein 2 nurin -ribbiä suljettuna noin 22 cm ja sitten kaventelin niin että päälaelle muodostui ruksi.

Materiaali on samaa Joensuusta ostettua josta neuloin syksymmällä kaulurin, ja kuopiolaisesta lankakaupasta sain sitä vielä lisää niin että lanka riitti. Edelleen ihanan sileä ja pehmeä lanka, eikä varmasti kutita lahjansaajan otsaa! Koko on reilu, venyy kevyesti yli 60 cm laajuisenkin pään ympäri.

Pipo matkaa jo postissa kohti kotiseutujani isälleni, jolta olen tainnut miekin tän suuren pääni periä :D

5 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen lämmike! Meillä ei pipoja oo vielä tilattu, lapasia sit sitäkin enemmän... Ja sit ku nuo rakkaat sisarukseni on sitä "hukkaan lapasparin viikossa" kansaa, niin niille niitä tarvii triplamäärät normaaleihin ihmisiin nähden. Onneks äiti vieraili korialla ja kasa odottamassa Lappeenrannassa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynnistä! Täällä onkin oltu ahkerana. :) Hyvää joulua siullekin.

  VastaaPoista
 3. Hieno pipo :D Kyllä isän nyt kelpaa! Minä oon myös neulonut myssyjä muille, itelle en oo onnistunut neulomaan, ainakaan onnistunutta versiota. Josko sitten joulu jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Mistä tuota villa-puuvillalankaa saa? olen etsinyt, kun pelkkä villa kutitta monia varsinkin pipoissa. Aiemmin neuloin Marks&Kattensin BomUllista, joka oli villa-puuvillaa. Sitä ei enää saa mistään. Ja onko tuossa sun langassa värejä kuinka paljon?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)