keskiviikko 8. elokuuta 2012

Takitus


Tässä on vaatekaappini neulehylly. Kaikki vasemman puoleisen pinon alinta valkeaa liiviä lukuunottamatta ovat itse neulomiani.

Suureksi hämmästyksekseni ja kauhukseni  huomasin, että viimeisin valmistunut iso neule, Neiti Talonmies, on tikutettu tammikuussa :O Mitä mie oon tehny koko vuoden? Suunnitelmia on ollut paljon ja lankoja löytyy sitäkin enemmän, mutta näköjään ei ole tullut aloitetuksi mitään. Miehelle kyllä neuloin sen saumattoman hybridin, mutten itselleni mitään huivia suurempaa...

Tämä erhe täytyy korjata pikimmiten! Mutta mitä sitä sitten alottais?

Providence hoodie Patons Classic Woolista, Waters Edge cardigan Drops Classic Alpacasta, Rocky Coast cardigan Cascade 220:sta vai Cria Frog Treen Pediboosta? En osaa valita :D Ehkä siksi ei oo tullut mitään aloitettua, liikaa ihania lankoja ja upeita malleja...

18 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki, mutta itse aloittaisin varmaankin Rocky coastin, tuo malli on niin niin ja petroolin sävy herkullinen (:

  VastaaPoista
 2. Neulehylly näyttää ihanalta, miten oletkin saanut ne kaikki noin siististi hyllylle.

  Oi tuo valitsemisen vaikeus. Minä aloittaisin Crian, koska tuo lanka on vaan niin ihanan väristä. Hmmm, ehkä sun pitää heittää noppaa ja antaa kohtalon valita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitsisin myös rocky coastin koska se on omallakin tekolistalla ja petrooli lanka on ihanaa:). Upea neulehylly! Pistää miettimään omaa tyhjää et pitäs sitä edes joskus itellekin...:)

   Poista
 3. Rocky Cost olis mun valinta =)

  VastaaPoista
 4. Yksi ääni Rocky Coastille! :D

  VastaaPoista
 5. Soraääni joukkoon: aloita Cria!

  VastaaPoista
 6. Minä neuloisin Waters edge cardiganin, se on aika vekkulin näköinen :).

  VastaaPoista
 7. Ääni joko Rocky roastille tai crialle :)

  VastaaPoista
 8. todella kivat mallit!!

  sanoisin: se kolmas, tuota väri jotenkuten puuttuu sinun kaapissa

  VastaaPoista
 9. Niinpä niin mullakin on joskus tuo sama ongelma etten osaa aloittaa kun on niin monta kivaa mitkä haluis tehdä. Rockycoast olis syksyksi ihana...mullakin on se jonossa!

  Ihana tuo sun neule hylly!

  VastaaPoista
 10. Ota tavoitteeksi neuloa ne kaikki talven aikana :D
  Mutta mä sanoisin, että jotenkin tuo Cria puhuttelee ja näyttää sun tyyliseltä heti. Mutta tuo rockykin on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 11. Ihania malleja ja lankoja. On varmasti vaikea valita :).

  VastaaPoista
 12. Onpa siisti tuo neulekaappisi rivistö. En minäkään osaisi valita noista malleista. Kaikki yhtä kauniita. Sinä olet niin nopea, että äkkiäkös tuosta neulaiset kaikki.

  VastaaPoista
 13. Mie aloittaisin ensin kakkosen ja sitten nelosen. :) Muut kaksi sitten vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
 14. Mulla on ihan sama ongelma, ostin lankaa enkä keksi, mitä mallia siitä eniten haluaisin neuloa! Mutta nuo kaikki ovat upeita, etköhän sinä jostakin saa aloitettua.

  VastaaPoista
 15. Miusta siulla on näitä "suuria" neuleita ollut tässä jo monia - liivi mummolle, mekko tytölle. Ihania malleja on listallakin. Miun suosikit menis 4,2,3,1... ehkä :)

  VastaaPoista
 16. Äänestäisin Waters Edgeä, mutta koska syksy on kohta tulossa, kehoittaisin aloittamaan Providence hoodien. :) Aivan ihanalta näyttää tuo sun neulehylly, saat olla ylpeä. <3 Mulla on vähän sama juttu, kun olis monta ihanaa lankaa ja monta ihanaa mallia enkä osaa valita. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)