keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Evakossa taas

Johan sitä ehdittiin kotona ollakin kokonaiset kolme päivää kun taas lähdettiin evakkoon, tällä kertaa toiseen mummolaan Lappeenrantaan. Kolmenkymmenen asteen sisälämpötila yhdistettynä rakennuspölyyn ja porakoneiden ja muiden laitteiden korviahivelevään ääntelyyn oli vähän liikaa :D

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Villavintiön liivin seuraava, paranneltu versio on jo hahmotelma paperilla. Ullaan se siis taitaa lähteä, onhan tässä syyskuuhun asti aikaa kerätä rohkeutta! Ja on se vähän viitsimisestäkin kiinni, ohjeen kirjoittaminen kun ei ole ihan pieni homma. Mutta kyllä mie sen puristan valmiiks, sain uutta voimaa ja intoa kannustavasta palautteestanne :)

Pari pienempää Hullutus-työtäkin on valmistunut.

KYH 22/25 Valmis!

Katsoin mallia Naalepuderista, joka on jo vilahdellut vähän joka blogissa. Itse ohjeesta en ymmärtänyt mitään, mutta kuvan perusteella sai virkattua aika samanlaisen neulatyynyn, jolle kertyi painoa 17 grammaa. Lankana sukka-Noron jämät, koukku 2,5 mm. Ylempi kuva on oikea puoli. Ompelin kuitenkin napin myös alapuolelle, jotta neulatyynyä voi halutessaan käyttää toisinkin päin. Napit on Kontin ompeluosastolta, sisällä tyynyssä on vanua.

KYH 25/25 Valmis!

Anna kaikkien kukkien kukkia -kirjasta ei löytynyt kivaa auringonkukkamallia (rumia vaan) joten virkkailin tällaisen kaunistuksen omasta päästä ;P Lankana Nallea ja Mandarin Petitiä, painoa huimat 3 g, koukku 3 mm. Tämäkin kukkanen pääsee joskus onnittelukorttia koristamaan.

3 kommenttia:

  1. Olen itsekin virkkaamassa auringonkukkaa, tosin yhdestä englanninkielisestä kirjasta, vaikka omistan myös saman kirjan kuin sinäkin. Sun oma auringonkukka on oikein ihana =o)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköisiä hullutuksia sinulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)