keskiviikko 31. elokuuta 2011

Elonkorjuu

Elokuussa sain neulottua nurkat tyhjiksi keskeneräisistä neuleista, ja kulutin lankaa huimat 1515 grammaa! (Josta suurin osa kului peittoon.) Lankavarasto myös lihoi kummallisesti 800 grammaa, vaikka lankalakko on pitänyt :D Miten se on mahdollista?

Oli miten oli, täällä on korjailtu muutakin kuin neulesatoa. En lakkaa ihmettelemästä, miten valtavia mötiköitä tuolta juuresmaasta nousee! Oon leiponut porkkanakakkua luvattoman monta kertaa viime viikkoina...

Sukkasadon korjuu alkaa vihdoin huomenna, hurraa! Arvatkaa onko ollu vaikeeta pysytellä erossa sukkapuikoista, kun sukatuttaa ihan mahdottomasti? Korjaan satoni tänä vuonna Perunalaariin, ja tavoitteeni olisi neuloa ainakin kahdet vauvansukat, yhdet lapsensukat, yhdet miesten sukat, kahdet paksut sisätossut ja vähintään yhdet sukat Kuopion tämänvuotiseen Joulusukkakeräykseen. Katsotaan miten käy, onkohan tavoitteet liian korkealla. Viime vuonna syysflunssa hidasti tahtia, jospa tänä vuonna säästyisin pahemmalta taudilta. Nokka kyllä vuotaa jo pahaenteisesti...

Olen muuten järkyttävän iloinen, että kesä ällöhelteineen on vihdoin takana ja syksy on täällä. Syksy, kaikkien neulojien lempivuodenaika!


P.S. SNY, kiitos kommentista peitolle! Odottelen innolla ekaa pakettia :)

13 kommenttia:

 1. Ihanan väririkkaita juureksia. Onnea perunalaariin.

  VastaaPoista
 2. Voi kunpa minäkin osaisi asennoitua syksyyn noin. Mua vaan ahdistaa vähenevä valo, pimenevät illat, tietoisuus tulevasta yhä pimeämmästä vuodenajasta. En erityisemmin välitä tästä sateestakaan. Siirtyminen villan neulomiseen sen sijaan on ollut tervetullutta vaihtelua ;-).

  VastaaPoista
 3. Mahtava sato Sinulla.Onnea myös sukkasatoon.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun joku jaksaa iloita syksystä. Ehkä se meihin syksykielteisiinkin tuo vähän piristystä. :)

  VastaaPoista
 5. Mainio sato, mä niin toivon, että joku päivä minäkin saisin syödä oman maan tuotteita (valitettavasti se ei näin rivitalovuokralaisella onnistu). Tsemppiä sukkasatoon!

  ps. Porkkanapiirakka on terveellistä, koska siinä on porkkanaa. :D

  VastaaPoista
 6. Upeaa satoa ja samaa mieltä syksyn saapumisesta! Rakastan tuulisia syysilmoja:).

  VastaaPoista
 7. Älä sit syö toto punasta sientä, vaikka kaunis on ;oD

  VastaaPoista
 8. Syksy on ihana! Tsemppiä sukkasatoon! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä satoa! Ja onnea sukkasatoon! Syksy on ihan parasta aikaa, tosin mä oonkin syksyn tyttöjä :D

  VastaaPoista
 10. Jee, syksy on ihanaa aikaa! Kivat sukkasuunnitelmat ja tuo kasviskasa on kyllä hieno. Porkkanakakkua olenkin ajatellut kokeilla :)

  VastaaPoista
 11. SNY täällä taas. Paketin sisältö alkaa olla piakkoin valmiina (pientä loppusilausta vailla) ihanan inspiroiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 12. SNY: Vau, sie oot nopee :D Jännittää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)