perjantai 9. marraskuuta 2012

Asustesyndrooma

Kiitos ihanista kommenteistanne porkkanatakille! Se on ollut käytössä lähes 24/7 ja on edelleen yhtä mahtava :D

Ja oranssilla linjalla jatketaan edelleen.


Kaveriksi

Lanka: Drops Alpaca (100 % alpakkaa) oranssimeleerattuna
Menekki: kokonaiset 38 g
Puikot: Knit Pro 3,5 & 3,75 mm

Nyt ihmettelette että mikä UPEA ILMESTYS miun kaulaan on kietoutunut! Sehän on valtava Color Affection -huivi, jonka sain tämän syksyn kalakukkovaihtopaketissa. Nää kuopiolaisten neulojien vaihdot ei ookkaan mitään perushuttua, kun tällasia ihanuuksia paketeista kuoriutuu ;) Sen lähettäjä on vielä salaisuus, joka selviää vaihdon 2. paketin myötä joulu alla.

Huivi-raukka on kuitenkin odotellut aikaansa kaapissa sopivien asustekavereiden puutteessa. Vaan ei enää, nyt sekin pääsee ulkoilemaan (ja usein) kun on oikean värinen pipo kupolia peittämässä. (Raitakaulurini kanssa on ollut vähän sama ongelma, mutta nyt sekin sai tästä hatusta ystävän :)


Malli on tarkoitettu täysin erilaiselle langalle (kaksisäkeiselle merinolle) mutta hyvin toimii rennolla alpakallakin. Tein täsmälleen ohjeen mukaisen pipon, ja lörpän sijaan siitä tuli melko timmi. Korville hattu ylettää mainiosti ja kaksinkertaisen reunan ansiosta lämmittääkin ihanasti. Melkein jo neuloin tähän rakastamani nirkkoreunan, mutta onneksi jätin väliin tällä kertaa :D Reuna on hyvä just näin, eipähän vie pipo huomiota huivilta!


Nyt tarvitsen vielä oranssit lapaset! Tai ruskeat. Kupolinsuojuksen nimi onkin varsin osuva tilanteeseen. Excess = ylettömyys, kohtuuttomuus, liiallisuus, ylimäärä :D

Onko se kohtuutonta että joka huivin kanssa täytyy olla sopivat lapaset ja hattu? Ei miusta. Musta tai vihreä tai punainen pipo (niin ihania kuin ne sinällään olisivatkin) eivät sopisi lainkaan tämän huivin kaveriksi. Asustekaapistani puuttuu vielä vihreät ja violetit lapaset, punainen, valkoinen ja vihreä huivi sekä ruskea ja keltainen pipo...

Omien varastojen täydennys täytyy kyllä nyt jättää myöhemmälle, joululahjatehdas uhkaa jäädä tuotannossa jälkeen!

14 kommenttia:

  1. Oi vau! Toi pipo on ihana! Mäki tahdon! Malli on ollut jonossa jo tovin, muttei ollut tullut mieleenikään neuloa sitä alpakasta. Mun pitää ehkä matkia sua.

    Mun asusteet on hyvin eriparisia. Pitäis varmaan kunnostautua neulomaan muutakin kuin sukkia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle tulee aina mieleen neuloa alpakasta, oli kyseessä sitten mikä tahansa malli :D

      Poista
  2. Ihana, samoin kuin edellisen postauksen takki. Tulee usein luettua puhelimella, niin ei muista sitten tulla jälkikäteen kommentoimaan.
    Ja pyynnöstä lisäsin tuonne mun blogiin kuvat saapuneista langoista. :D

    VastaaPoista
  3. Neuroottinen kutoja täällä hei. Kyllä se niin on, että asusteiden pitää mätsätä, eli joka huiville sopiva pipo ja sopivat lapaset jne. Kurjaa vain, että en ole yhtään piponeuloja... Excess näyttää kuitenkin niin kivalta, että ehkä nyt kunnostaudun, toiveajattelen minä :D .

    VastaaPoista
  4. Yhdyn Heidin kommenttiin, mätsätä pitää! Ja huh, onneksi joku muukin on joululahjatehtailussa jäljessä. Ystävä jo vinoili, että pitääkö aloittaa marraskuun KYHäily, jouluun mennessä kaikki valmiiksi :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva pipo! Mä käytän mustaa siksi että siihen sopii erivärisetkin asusteet. :) Oikeesti haluaisin vielä tehdä jonkun kivan pirtsakan setin mutta muut projektit menee aina jostain syystä edelle...

    VastaaPoista
  6. Hieno pipo :) Ja upea tosiaan se porkkanainen takki. Oli pakko käydä aiemmassa postauksessa katsomassa, että minkälaisesta takista nyt puhutaan :)
    Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
  7. Kauniita ja käytännöllisä neuleita!

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva pipo. Ja kyllä: asusteiden täytyy mätsätä toisiinsa: huivit tarvitsevat kaverikseen oikeanlaiset pää- ja käsilämmittimet - ainakin noin teoriassa, kunhan kerkeis vielä itselleen neuloa! :D

    VastaaPoista
  9. Asusteiden nyt vaan pitää mätsätä =) eikä asusteita voi ikinä olla liikaa! Ja ihanat on nää asusteet!

    VastaaPoista
  10. Ai kun ihania oranssisia juttuja :). Edellisen postauksen takkikin minulla jäänyt vallan huomaamatta - sopii sinulle loistavasti sekin!

    VastaaPoista
  11. Kyllä toi on ihan ymmärrettävää! Mut toisaalta, jos kaikki on samanväristä niin sekin on joskus tylsää. Kunhan jotain yhteistä on, sävyjen tyylissä tms niin kaikki on hyvin. Terveisin nimimerkki: vihreä marilaukku ei ollenkaan riitele hailakan violetin huivin kanssa... Mut asustevaraston on oltava iso, ei täällä muuten selviä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)