lauantai 13. huhtikuuta 2013

Neulehaaveet

PingPong, kello löi kahdeksan ja Villaviidakon 4. synttäriarvonta on päättynyt. Oli mahtavaa lueskella neulehaaveistanne, käykäähän muutkin selaamassa vastauksia jos ette vielä ole niin tehneet!

Ylivoimaiseksi ykköseksi haavelistauksessa nousi The Villatakki. Juuri se paras ja ihanin, joka istuu kuin valettu, näyttää aina hyvältä ja lämmittää kuin tuhat aurinkoa. Kirjoneuleen opettelu ja kirjoneulepaidat taisivat olla toisena eniten mainittuna haaveiden kohteena, ja moni haaveili myös joskus neulovansa tai virkkaavansa ison peiton kääriytymiseen tai jopa parisängylle. Haaveiltiin neuleajasta, neulesuunnittelusta, neulomisen opettamisesta, ja lankavaraston pienenemisestä (miksi ihmeessä?). Erikoisimpiin haaveisiin kuuluivat neulottu hääpuku (oi että, nyt harmittaa kun en itse aikanaan tehnyt!), iltapuku, ja papin stoola!

Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi kommentoijan nro 46 joka kirjoitti näin:

"hmm. Mun suurin neulehaave tällä hetkellä ihan oikeasti on se että mulla olisi joskus aikaa neuloa. Neuloisin ihan mitä vaan siis, jos vaan lapsi antaisi :D"

Eli onnea Alanis! Laitahan sähköpostilla yhteystietojasi, niin saat postilaatikkoosi yllärikerän jota voit sitten neuloskella kun sitä aikaa taas joskus riittää ;)

(Hauska sattuma muuten kun tuosta hääpuvusta oli puhe, Alanis on suunnitellut boleron jonka neuloin itselleni omiin häihini reilut kaksi vuotta sitten.)

***

Mistäs Villaviidakossa sitten haaveillaan? Ei ainakaan lankavaraston pienenemisestä!

Ei varmaan tule blogin seuraajille yllätyksenä että miun haaveet kallistuu tuonne neulesuunnittelun puolelle. Eräs kommentoija kiteytti aika hyvin miunkin ykköshaaveen:

 "Kyllähän se olisi aika ihanaa suunnitella itse joku huippunerokas neule, kirjoittaa siihen ohje
 ja sitten katsella siitä toisten hienoja toteutuksia."

Haaveeni ja tavoitteeni on jo jonkin aikaa ollut tulla "oikeaksi neulesuunnittelijaksi". Toivon tavoitteen lähenevän kun opintonikin lähenevät loppuaan ja opinnäytetyön tekeminen on nyt alkanut (aihekuvaus palautettu!). Aiheeni liittyy vahvasti neuleeseen, villaan ja kotimaisuuteen. 

Kiinnostaisiko teitä lukijoita seurata opparini etenemistä reaaliajassa täällä blogissakin? Raportoinnista voisin saada uutta potkua itse työn etenemiseen, kannustuksesta ja inspiraatiosta puhumattakaan :)

Behold, tästä se lähtee!

18 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostaisi seurata opinnäytetyön etenemistä täälläkin! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä kiinnostaisi kuulla opparin etenemisestä. :)

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta anna kuulua, miten opinnäytetyösi etenee.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, jos ja kun raportoit opparin etenemisestä!

  VastaaPoista
 5. Kiva olisi seurata työn etenemistä :)

  VastaaPoista
 6. Kiinnostaisi, kuulosti mielenkiintoiselta se sinun aihe:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä minuakin tuo opinnäytetyösi kiinnostaa. Itselleni nuo samat asiat ovat lähellä sydäntä :)

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti kiinnostais, olis tosi mielenkiintoista! :)

  VastaaPoista
 9. Minuakin kiinnostaisi seurata opparisi edistymistä!

  VastaaPoista
 10. Täältäkin löytyisi mielenkiintoa. Hienoa nähdä, miten joillakin on taito luoda uusia malleja. Mieletöntä luovuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt tuli kauheet paineet suunnitella jotain elämää suurempaa :D

   Poista
 11. Siun opinnäytteen eteneminen on varmasti kiinnostavampaa ku oma graduhajoilu. Joten kyllä miutakin kiinnostaa. :) Ja toi stola on kyl ideana mahtava, pitäsköhän itekin toteuttaa se joskus tulevaisuudessa. Ehkäpä.

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti kertoilet täällä opparin etenemisestä! Muutkin neulesuunnittelusta haaveilevat voi sitten kateellisena huokailla ihastuksesta. :)

  VastaaPoista
 13. Kyä opinnäytetyä kiinnostaa, ite annoin just omani arvioitavaks.

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti kertoilet opparin etenemisestä! =o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)