keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Lohdutuspaketti

Osallistuin hiljattain ensimmäiseen kansainväliseen vaihtoon Ravelryn European Swaps-ryhmässä. Aihe oli "comfort package", eli piti lähettää piristystä lopputalveen ja lohdutusta mahdollisesti flunssan kourissa riutuvalle parille.

Miun pariksi arvottiin saksalainen Angela, jolle lähetin kaksi vyyhtiä teeteen Elegantia punaisena, Teetaivas-teepaketin, Geisha-suklaalevyn, huulirasvaa ja kortin. (Ja unohdin tietenkin ottaa lähetyksestä kuvan.)

Tänään kun saavuttiin töistä/koulusta/hoidosta kotiin koko porukka kuuden maissa illalla, oli rappusilla oven edessä paketti Saksasta. Kummallisesti toimii posti täällä maalla, noin vaan jätetään lähetys rappusille josta se näkyy kaikille ohikulkijoille... Paketti saapui kyllä just oikeaan aikaan, Villaviidakossa on näet lähiviikkoina podettu ensin poskiontelotulehdusta, sitten mahatautia ja lopuksi karmeita selkävaivoja. Lohdutusta tosiaan tarvittiin!

Paketista paljastui hivenen eksoottisen värinen vyyhti merinoa, kirjava kerä Lana Grossan sukkalankaa, tummaa suklaata, suklaakahvijuomaa, suihkusaippuaa, käsirasvaa ja kylpysuolaa. (Huomatkaa kuvausapulaisen reaktio, kun äiti komentaa"Ei saa koskea!") Sukkalangasta vois tehdä vaikka itelle sukat, tuosta toisesta vyyhdistä en osaa sanoa vielä mitään :D Neonvihreä ja punaruskea on aika iskevä yhdistelmä... No mukava paketti joka tapauksessa!

8 kommenttia:

 1. Mulla on ehkä aika omalaatuinen maku värien suhteen mutta ihastelin heti ensimmäisenä nimenomaan tuota vihreä-ruskeaa lankaa! :D Kivoja tollaiset vaihdot, itse en ole koskaan osallistunut, ainakaan vielä! Ja jännä tyyli maalla, toisaalta ihanaa että jossain päin maailmaa voi yhä luottaa ihmisiin niin paljon että paketin voi jättää ovelle.

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin sait.
  Täytyy myöntää, että itsekkin iskin silmäni ensimmäisenä tuohon vihreään kerään, se on ihanan värinen... =)

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin sait. Nää ulkolaiset vaihdot on kyllä tosi kivoja ja olen aivan koukussa niihin.

  VastaaPoista
 4. Tuo vihreä vyyhti pisti silmään täälläkin :D Ihana piristys päivään tälläinen :D

  VastaaPoista
 5. Kiva paketti! Onpa pirteännäköinen tuo vihreä vyyhti!

  VastaaPoista
 6. Ah, mikä paketti! Herkku suorastaan, erityisesti tuo vihreä vyyhti. Se varasti kaiken huomion. :)

  VastaaPoista
 7. Outoa porukkaa, se vihreä vyyhti on karmiva :D Drachenwolle-niminen värjäämö =Lohikäärmevillaa

  VastaaPoista
 8. On oudot värit kyllä pantu yhteen tossa vyyhdissä, mutta sininen kerä on nätti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)