sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Sunnuntainen huviretki

Kaksi äitihenkilöä ja yksi tuleva sellainen köröttelivät maaliskuisena sunnuntaina pohjoisesta Savosta Jyväskylään ja takaisin.
Hauskaa oli, kiva kun tämäkin häppeninki saatiin välillä kehäkolmosen ulkopuolelle! Tapasin monta blogien ja ravelryn kautta tuttua neulojaa (ja yhden keski-Suomeen karanneen ex-savolaisen), oli mahtavaa tikutella hyvässä seurassa ja turista samanmielisten kanssa, kaikki kun puhuivat samaa kieltä ;)

Paikalta löytyivät mm. Titityyn, Louhittaren Luolan, Villavyyhdin, Utunan ja Ilun myyntipisteet. Myös Villasukka sähkörukkeineen oli paikalla, hänen kehruunsa seuraaminen oli varsin hypnoottista.


Voitteko uskoa että selvisin näiden toinen toistaan ihanampia lankoja notkuvien pöytien luota pois ostamatta mitään? Kyllä, lankalakko piti! Itsekurini on järkkymätön, kun se kesti tuolla niin se kestää missä vaan :D

No enhän mie sieltä toki tyhjin käsin lähtenyt, katsokaas iltalukemistani:


Ysolda Teaguen upean paksun tekniikka- ja ohjekirjan täynnä mahtavia takkeja nappasin Titityyltä, ja Villavyyhdistä hilpeät silmukkamerkit ja niiden purevan kotelon:


Kiitos matkaseuralle ja kaikille järjestäjille :) Mahtava päivä, näitä lisää!

19 kommenttia:

 1. Oivat ostokset teit, vaikka lankojen ohi pystyitkin kulkea. :) Mä just kertasin kotona miehelle, että melkeen tuli itku tänään, kun sain nähdä teitä Kuopion kamuja pitkästä aikaa. :´) Oli niin kivvoo!

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta, että selvisit noiden i-i-i-haaaanieeeen lankaihanuuksien ohitse :O)
  Hiihtiksellä oli tarkoitus käydä Koillis-Savossa lankakauppa Kujeessa, mutta kelit olivat niin niin huonot, ettemme uskaltaneet Siilinjärven kylpyläreissulta lähteä pienemmille teille, vaan körryyttelimme mummilaan isompia teitä.

  VastaaPoista
 3. Mieletön itsekuri! Kumarran, syvään.

  VastaaPoista
 4. Aargh, miten en bongannut näitä silmukkamerkkejä!? Huokaus. Olen pitempään jo haaveillut noista, ovat niin söpöjä. Mutta eivät sitten osuneet silmään.

  Itsekurikaan ei ole samalla tasolla. Läksin kotiin mukanani säkillinen lankaa ja 30 nappia! :D

  VastaaPoista
 5. Neulisti: Ai siekin olit eilen paikalla? En yhtään huomannu/tunnistanu siuta, oisit tullu juttelemaan/neulomaan :D

  VastaaPoista
 6. Olis ollut kyllä hauska tavata kasvotusten. Mulla oli varmaan pää lankakorissa, niin mua ei huomannut. :D

  Oltiin siellä Vyyhdin kanssa molemmat lankoja hamstraamassa. Ei vaan ehditty jäädä pidemmäksi aikaa, kun meillä oli sattumoisin oma neulepiiri osunut justiinsa samalle päivälle. Vieläpä niin, että oli Turusta asti neulojia. Ei siis raaskittu peruakaan.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, että sain tavata sinutkin! :)
  Etkä suuttunut kun mä kysyin, et säkös oot sieltä Villaviidakosta? :D

  VastaaPoista
 8. Höh, kommentit ei tänään tule multa läpi millään. Mutta siis kivaa oli ja umpiväsynyt äiti-ihminen saapui tyytyväisenä kotiin illalla. :)

  VastaaPoista
 9. Voih ja oih mitä lankoja sielä ois ollu. Enpä päässy sittenkään tuonne, vaikka kovasti siittä haaveilin. Ihania nuo silmukkamerkit.

  VastaaPoista
 10. Siina: No enhän toki, eihän tunnistetuksi tulemisesta voi suuttua :D

  VastaaPoista
 11. Voih... oli varmaan ihana reissu. Kävin itse ekaa kertaa Villavyyhdin kaupassa lauantaina, enkä todellakaan päässyt pois tyhjin käsin;-) Toisaalta - aloitan lankalakon vasta kun tipahdan kotihoidontuelle... Toi Ysoldan kirja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta . Suositteletko?

  VastaaPoista
 12. Vau mikä itsekuri sulla on! :D Ihanat silmukkamerkit, ja ihana on muuten myös tuo huivi tuossa alempana. :)

  VastaaPoista
 13. A-L: Todellakin suosittelen, kirja täynnä kauniita kuvia, selkeää tekniikkaopastusta, ohjeiden modifiointia omille mitoille ja tietysti UPEITA takkeja. Voisin neuloa noista joka ainoan <3

  VastaaPoista
 14. ... Ilman ostoksia ei voi selvitä vaikka lankaa ei saiskaan ostaa :D

  Jätin siulle muuten meemin, käy nappaamassa tänne jos jaksat. En tiiä täytteletkö vielä tollasia, mut tuo oli aika kiva. :)

  VastaaPoista
 15. Mie en olis millään pystyny olemaan ostamatta lankoja. Nyt on jo mopo vähän karkaillu.. Kohta on tääläki perälä messut (kädentaitomessut), jee! Pitkästä aikaa sieläki on useampi lankakauppias, sehän tietää rahanmenoa. :o)

  VastaaPoista
 16. Tuo kuva lankapöydästä on ihan uskomaton. Itse olisin sortunut ja monta kertaa :D .

  VastaaPoista
 17. Oispa ollu niin kiva päästä mukaan. Huh, mikä itsekuri sulla on! Näyttää nimittäin kuvassakin todella herkulta tuo lankapöytä. Mielenkiintoinen kirja; tuota saanee joskus selailla? Ja ihanat silmukkamerkit.

  VastaaPoista
 18. ArualMaria: Tottakai, otan mukaan seuraavaan tapaamiseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)