lauantai 21. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen kahelivaihto

Valmiiden neuleiden puutteessa jotain muuta :P

Tänä keväänä jätin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan SNY-kierroksen väliin, ja siksi sitten osallistuin ravelryn kahelit -ryhmän aurinkoiseen vaihtoon, jonka budjetti oli 30 euroa.  Näin "kalliiseen" vaihtoon en ole ennen ottanutkaan osaa, ja odotukset (ja paineet paketin onnistumisesta) olivat korkealla.

Tämän paketin kokoaminen olikin haasteellisempi tapaus kuin ikinä ennen, sillä parini ei halunnut ollenkaan eläinproteiinia sisältäviä kuituja, ts. villaa ja silkkiä. Parini oli myös vegaani, joten herkkuja hänelle ei myöskään ihan joka kaupasta löytynyt. Olikin vaihteeksi ihan virkistävää vaivata aivosolujaan kunnolla, kun tietenkin halusin koota mahdollisimman mukavan ja sopivan paketin.


Hetken aikaa etsiskeltyäni löysin väritoiveiden mukaista Araucania Patagonia -lankaa, 100 % puuvillaa ja mukavan eläväpintaista.  Aurinkoista osuutta paketissa edusti jo blogissa aiemmin esitelty projektipussi ja luomuteet. Kaheliosuus on tuo pikkuinen viheriä kerä etualalla, nepalilaista hamppulankaa :D Sain muutaman kerän tuliaisina isovanhemmiltani, ja ajattelin että parini osaisi sitä arvostaa :) Mukaan vielä levyllinen vegaanille sopivaa tummaa suklaata ja paketti oli valmis, ja saikin onneksi varsin hyvän vastaanoton.

Mie sainkin oman pakettini pian tämän jälkeen.


Se sisälsi kaksi keväänvihreää kerää alpakka-silkki-merinosekoitetta, aurinkoisen keltaista puuvillaa, kukkanappeja, suklaata, ystäväkirjan ja Lintilla -huivin ohjeen sekä kortin.

Tuota lankaa olenkin kaupassa hiplannut useasti, mutta se on aina jäänyt ostamatta. Nyt pääsen kokeilemaan! Huiviohje olikin suoraan ravelryn toivelistaltani, joten se oli myös varsin passeli :) Lähetyksen paras osa oli kuitenkin ehdottomasti nämä romanttiset napit, katsokaa vaikka!


Kevättä rinnassa!

3 kommenttia:

Kiitos kommentista :)