maanantai 1. huhtikuuta 2013

Viimeisiä viedään

Halkoja nimittäin. Saishan tuo kevät jo alkaa vähän nopeemminkin edetä!

 

Kauniin aurinkoinen miniloma tässä on kyllä ollut, ja paljon keväisiä asioita ollaan hommailtu. Perjantaina istutettiin yrtinsiemenet esikasvatusruukkuihin aka. maitopurkkeihin (tänään basilika oli jo itänyt!!), eilen ompelin ja ripustelin uusia verhoja alakertaan sekä join elämäni ensimmäiset nuotiolla keitetyt pannukahvit, ja tänään sitten lapioin lunta hulluna edestakaisin, jos se vaikka sulais nopeemmin :D Lilja oottelee kovasti pyöräilykautta, seuraava fillari odottelee kunnostusta autotallin seinustalla.

 

Isännällä on Jopo ja kohta Liljalla Poni, miulla vaan kälynen ysäri-Nopsa. Epistä!

Oli niin kiva viikonloppu että piti aloittaa kiva uusi neulekin :) Maaliskuun kahelin sukkahaasteen aiheena oli perinnesukka. Edelliset on vielä kesken, mutta piti vielä aikataulun rajoissa aloittaa toisetkin, kyllä ne valmiiksi ennen huhtikuun loppua joutuu! Sama kirja, tällä kertaa "Täyspitkät naisensukat" ystävälle.


Maaliskuussa valmistui lapaset, huivi sekä villapaita (paljon kiitoksia kehuista!), joihin lankaa kului 527 g. Määrällinen tulos parani, viime vuonna samaan aikaan valmistui vain yksi huivi ja paita, tosin lankaa meni reilu satanen enemmän ;)

5 kommenttia:

 1. Älä yhtään virnuile lumen siirtelylle paikasta toiseen, olen harrastanut kaksi päivää sitä samaa hommaa. Jotainhan tässä on pakko tehdä.;) Mutta olet sinä kyllä neulonutkin!

  VastaaPoista
 2. Makean väristä lankaa:) Kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa, tietkin alkaa olla jo melko sulia...

  VastaaPoista
 3. Lumensiirtely on aivan normaalia. :) Mekin käytiin perjantaina kolmisen tuntia siirtämässä lumia mökin katolta ja yläpihalta sivummalle. Uskomatonta miten paljon se oikeasti jouduttaa lumien sulamista just niistä oikeista paikoista. Sie oot ollu tosi ahkera, mitenhän miun maaliskuu... pitäis ihan laskea.

  VastaaPoista
 4. Vitsit, miten komee Poni Liljalla! Toivottavasti kevät etenisi pian, mä en jaksaisi enää noita loskaisia ja jäisiä pyöräteitä, joita yritän tallailla töihin ja takaisin.
  On muuten aika herkun näköiset nuo puikoilla olevat sukat, mmm. :)

  VastaaPoista
 5. Voi tulisikin jo kevät, me potkitaan tyttöjen kanssa lunta reunoista rikki, jotta sulais nopeampaan :) Täällä on jo sen verran sulaa, että jossain paikoissa voi pyöräillä ja vanhempi oppikin jo maanantaina ajamaan ilman apupyöriä!

  Mutta voi kun mäkin ehtisin laskemaan grammoja tai neuloa paitoja saatikka blogata. Pöh, mä vaan neulon sukkia enkä ehdi niistä edes kuvia ottaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)