torstai 20. kesäkuuta 2013

Uusi perheenjäsenRukki tuli taloon!

Vietin viime viikonlopun Lieksassa, kerrassaan mahtavassa neuleretriitissä. Peruutuspaikalle pääsin viime tingassa erilaisten ilmoittautumis-perumis-säätöjen jälkeen, ja onneksi pääsinkin! Sain nimittäin viikonlopun ajaksi lainaan kanssaneulojalta Kromski Symphony -rukin jolla sitten poljeskelin kahdessa vuorokaudessa 200 grammaa villaa langaksi asti. Yhteistyö sujui mitä mainioimmin, ja niinhän siinä sitten kävi että rukkikulta lähti sunnuntaiaamuna tapahtuneen kauppojen hieronnan seurauksena ihan meille kotiin asti ja miulle ikiomaksi!

Joten saanko esitellä, tässä on Lyydia, kavereille Lyyli! (Nimesin hänet uudelleen jotta suhteemme pääsisi kehittymään mahdollisimman mutkattomasti.)


Lyyli ei ole perinnerukki vaikka siltä näyttää, vaan moderni puolalainen viistorukki. Mukana tuli kaikki mahdolliset lisävarusteet high speed -kehrästä viipsinpuihin sekä 24/7 käyttäjätuki, aika hyvä diili :D Nyt kehräilen Kierot Puikot 2013 -retriitistä hankkimaani Polwarth -lettiä jonka väriä luonnehdittiin myyntipuheessa pellen oksennukseksi. Harvinaisen kuvaava nimitys!

P.S. Tuli muuten hyvään saumaan tuo kansikuvakisan voitto, kuituvarastoni on nimittäin säälittävän pieni (ja rahapussi retriittiostosten jälkeen säälittävän tyhjä). Pääsenpähän heti loman alussa Villavyyhtiin valitsemaan herkkutopseja, ihan parasta! Kiitos vielä kaikille äänestäneille ja kiitoksia myös mieltä lämmittävistä ja rintaa röyhistävistä kommenteistanne :)

12 kommenttia:

 1. Onnea uudesta ystävästä/perheenjäsenestä =) Kaunis! Vaarallisia nuo retriitit rahan käytön suhteen!

  VastaaPoista
 2. Tuollainen retriitti on yksi minunkin tulevaisuuden haaveista, mutta nyt toivottelen ihanaa juhannusta täältä Nurmeksesta!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä se on nätti. :) Toivottavasti suhteenne syvenee mutkattomasti.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis. Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon uuden perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis, mahtavan syvä väri. Toivotaan mukavia yhteisiä hetkiä!

  VastaaPoista
 7. Onnea Lyylistä, se on kyllä kaunis! Ihana kun saatiin tänne lähistöllekin joku kehrääjä. :)

  VastaaPoista
 8. Hihii, sorruithan säkin sitten vihdoin kunnolla. Lyyli on mitä parhain rukin nimi. ;)

  VastaaPoista
 9. Congratulations! Your spinning wheel is beautiful.

  VastaaPoista
 10. Ihana rukki! Toivottavasti yhteistyö sujuu mutkattomasti vastakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)