torstai 15. toukokuuta 2014

Jospa sitä kerran viikkoon ehtis vaikka päivittää...

Suuret kiitokset kaikille onnittelijoille! Uusi arki on lähtenyt rullaamaan mukavasti. Mikäs täällä ollessa kun mies täällä meitä isyyslomalla hoitaa, saa nähdä miten pärjätään sitten kun tämä luksus loppuu töihinpaluun myötä reilun viikon päästä! Pikkuinen on kyllä melko rauhallinen tapaus, ei turhia kilju. Tosin yöt voisi kyllä käyttää nukkumiseen eikä seurusteluun, pisimmät unijaksot ajoittuu toistaiseksi päivään.

Tuore isosisko kyllä vielä arkailee vauvaan tutustumista, ei suostu silittämään päätä, saati ottamaan syliin. Lähimpänä on käynyt lelukala joka varovasti nappasi vauvaa varpaasta :D Nooh, ehkä se siitä ajan kanssa.

Hommaa on joka tapauksessa riittänyt, joten Villaviidakossa tullaan jonkin aikaa näkemään ehkä aavistuksen yksinkertaisempia käsitöitä. (Ne pienet puolituntiset joita päivässä on "omaa aikaa", olen tähän mennessä käyttänyt nukkumiseen...) Pari kevään aikana suunniteltua omaa mallia on kyllä vielä esittelemättä, samoin muutama työ ajalta ennen vauvaa, joten jospas blogi ei nyt ihan kokonaan hiljenisi :) Afrikankukkiakin syntyy hitaasti mutta varmasti.

Pieni villahousutehdas jatkoi toimintaansa toukokuun alkuun saakka, tässä vielä pari tuotosta:


Sateenkaaripöksyt

Lanka: Hjertegarn Incawool
Menekki: 57 g
Puikot: 4 & 4,5 mm

Ohje oli täynnä turhaa jaaritusta, mutta kivat pöksyt sillä syntyi. Jotain modauksia taisin tehdä, ei enää aavistustakaan mitä :D Langan väri on kyllä nami, mutta en kyllä heti keksi mihin muuhun sitä haluaisin käyttää...


 Passelit pöksyt

Malli: Villaviidakon vaippahousut 1.0
Lanka: Cascade Eco+
Menekki: 48 g vastasyntyneen kokoon
Puikot: 4 & 4,5 mm

Tässä on nyt viidennet neulomani vaippahousut, joissa yhdistin kaikkien edellisten testaamieni mallien (mielestäni) parhaat puolet ja vähän omia mausteita joukkoon. Jos nämä toimii, voisi ohjettakin kirjoitella jossain vaiheessa.

Kaikki neulotut pöksyt on nyt lanoliinitettu, ensimmäinen testikäyttö on lähipäivinä. Tänään laitoin ipanalle ekat kestovaipat, tuolla se köllöttää tyytyväisenä harsopakettinsa kanssa. Jaksaa sitten taas yön killittää hereillä!

11 kommenttia:

 1. Hyviä vointeja sinne! Ei ne päivity vauvattomienkaan blogit, joten älähän hättäile.;)

  VastaaPoista
 2. Nämä pikkuvillikset on vaan niin supersöpöjä! <3 Samalla toivottelen teille lisääntyviä unimääriä! ;)

  VastaaPoista
 3. Mullakaan ei ole näemmä riittävästi aikaa harrastuksille, kun on näin iso uutinen jäänyt kokonaan pimentoon. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: hurjan paljon onnea pienen tyttösen johdosta! Kyllä se sisaruus syntyy, ajan kanssa. Muistan itse ne hetket, jolloin isopmpi sisarus ikäänkuin "hyväksyi" tulokkaan. Taisi mennä kolmisen kuukautta molemmilla kerroilla. Siihen saakka oltiin enempi ja vähempi kuin vauvaa ei olisi olemassakaan.

  VastaaPoista
 4. Hienoja pikku pöksyjä =) Ei munkaan blogi päivity mitenkään tieheään ja ei oo vauvaa täällä!

  VastaaPoista
 5. Voi, että villapökät on aina niin sulosia!

  VastaaPoista
 6. Nyt lepäilet ja nukut aina kun voit. Neuloa ja blogata ehtii myöhemminkin. Ei me täältä mihinkään kadota.
  Emäntä

  VastaaPoista
 7. Söpöt pöksyt! Nauti vauvailusta, kohta se jo kävelee! Ja omat päikkärit ei ole ollenkaan niin huono idea!

  VastaaPoista
 8. Rest now. The blog can wait. Lovely knitted things!

  VastaaPoista
 9. Rest now. The blog can wait. Lovely knitted things!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)