tiistai 23. syyskuuta 2014

Sosiaalista neulontaa tositarkoituksella

Sen huomaa kun sosiaalisen neulonnan kiintiö ammottaa tyhjyyttään: neulojan pipoa kiristää, langat menevät solmuun ja ihaninkaan neule ei huvita ei pätkääkään.

Tällaisia merkkejä alkoi olla ilmassa Villaviidakossakin, vaan onneksi juuri sopivaan saumaan sattui Joensuulaisten neulojien järjestämä neule- ja kehruupäivä Lehmon nuorisoseuran talolla. Täältä meiltä sinne hurautti tunnissa, hihhei!


Paikalla oli suuri määrä Pohjois-Karjalaisia neulojia puikkoineen ja rukkeineen, ja olipa Pohjois-Savokin hyvin edustettuna minun ja kuopiolaisten neulojaystävien toimesta. Kyllä teki sielulle ja sormille hyvää päästä taas puhumaan aiheesta ja aiheen vierestä, syömään hyvin, hipelöimään lankoja ja uusia neulekirjoja, sekä tietysti neulomaan! (Viimeksi mainittu jäi kyllä vähemmälle miun osalta, käsivarret kun täytti suurimman osan ajasta pieni neitihenkilö.)

Tässä näyssä neulojan silmä lepää...


Lankakauppiaana paikalla oli kuopiolainen värjäri Kraft Hand-dyed, ja pitihän sitä vähän taas uusia ihanuuksia ostostella... Unikon ja mustan mamban shoppailin itse, ja tuon ihanan toffeenvärisen voitin lankalotossa! Kiitos ystävien jotka laittoivat nimeni mukaan arvontaan ja huutelivat minut sisälle voiton sattuessa, kun olin h-hetkellä ulkona nukuttamassa vauvaa vaunuihin.


Vauvalle riitti sylittelijöitä (tai eivät kehdanneet kieltäytyä kun ipanan työnsin syliin, haha) joten kyllä mie vähän neuloinkin!


Pienin osallistujakin viihtyi myös hetken pupunsa kera lattialla, joten alpakkahaalari eteni kuin etenikin pari senttiä. (Sille lieneekin pian tarvetta, tässä kirjoittaessa ikkunan takana tupruttaa lunta taivaan täydeltä ja tuuli vinkuu talon nurkissa.)


 Villasukkaystävyyskuva on Niinan kamerasta, aika mainio kavalkadi vai mitä?


Kiitos kaikille uusille ja vanhoille neuleystäville ihanasta päivästä, nyt taas jaksaa kotiäitikin tarpoa kohti loppuvuotta :)

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus tämä! Tällaisissa hetkissä sielu lepää ja pääsee todellakin olemaan toisten "samanlaisten" kanssa :) Harmi että tällaisia on vain harvassa.
  Täällä tuuli vinkuu ulkona, mutta lumesta tai muusta taivaallisesta eritteestä ei ole havaintoa ;<

  VastaaPoista
 2. Voimia kotiäiteilyyn ja Iiris oli ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjoitus! Kyllä sosiaalisella neulonnalla on iso merkitys =) Mahtavaa on että te Pohjois- Savolaiset pääsitte taas osallistumaan runsaslukuisina tapahtumaan. Ja tietysti arpa laitettiin myös kaverille! Stemppiä arjen pyörittämiseen ja samaa mieltä kuin Niina että varsin ihana neiti!

  VastaaPoista
 4. Ah, ihan kuin olisin itse päässyt mukaan! Tätä oli ilo lukea ja katsella. Melkeenhän mä olin mukana - spottasin kuvista kaksi mun neulomaa juttua! :D Hihi.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kivalta teidän päivänne kuulostaa! Ja mitä ihanuuksia oli matkassa, suloinen pieni osanottaja, mukavia neulomiskavereita ja ihania lankoja.

  VastaaPoista
 6. Onpa teillä ollut siellä mukavasti porukkaa! Täällä rupeaa tulemaan lunta vasta huomenna; saas nähdä saako se vauhtia puikkoihin myös täällä. Ja vauva on jo iso!:)

  VastaaPoista
 7. On se hyvä, että tämmöisiä miittejä järjestetään, niin pääsee äiti-ihminenkin neulomaan, kun sylittelijöitä piisaa. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanalta miitiltä näytti! Ja voi vitsi mikä mieltä lämmittävä kuva sukista!

  VastaaPoista
 9. Ihana piristys kotiäiteilyyn tuollainen! Ja voi että kun pikkuinen on kasvanut! Niin on Liljan näköinen :) Meillä ei välillä erota kuvista kummasta kuva on kun ovat niin saman näköisiä saman ikäisinä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitti kuvista! Ensi vuonna miekin tulen, vaikka satais pieniä mummoja.

  VastaaPoista
 11. Voi, kun ois saanu olla mukana! Ihanalta kuulostaa, ja huippua, että pääsit osallistumaan. Iiris on kasvanu niin kovasti, oispa ihana nähdä taas teitä! <3

  VastaaPoista
 12. Moikka. Koitin tuossa etsiä blogeja jotka ovat joskus osallistuneet salaiseen kirppisystävään. :) Nyt olisi tuolle salaisellekirppistelylle oma sivusto ja etsinnässä mukaan lähtijöitä. Tervetuloa vierailulle! :) http://salainenkirppisystava.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Kiitos itsellenne, kun tulitte! Ensi vuonna uudestaan, jännästi yhden lauantain voimin jaksaa taas paremmin kodin kaaosta! :D

  VastaaPoista
 14. Oli teillä ihanaa! Ja tunnustan, ne langat olisivat kiinnostaneet minuakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)