torstai 24. maaliskuuta 2016

Lempee

Saanko esitellä uudet ystäväni Nude, Maitokahvi ja Laventeli!


Näin kauniista leideistä neuloessa on uuden lempihuivin synty taattu.


Lempihuivi

Lanka: BC Garn Semilla (100 % villaa) väreissä nude, maitokahvi ja laventeli
Menekki: 171 g, huivin pittuus huimat 320 cm!
Puikot: 5 mm Knitpro

Nähtyäni ensimmäisen vilauksen tästä Susannan uudesta huivimallista, ilmoittauduin heti haukkana testineulomaan. Helmikuun lopulla ohje valmistui testauskuntoon, ja mie jopa varta vasten tilasin Titityystä huivilangat suoraan hiihtolomanviettopaikkaan, jotta pääsisin siellä sitten suoraan neulomaan. Pakko kyllä myöntää, että mie oon maailman huonoin testineuloja. Vaikka kuinka yritän pysyä annetuissa raameissa ajankäytön suhteen, elämässä on niin paljon muuttujia että pitkäksihän se neulominen venähti! 

Lempin ohje julkaistiin maaliskuun puolivälissä, ja se viihtyikin jonkin aikaa Ravelryn Top 20 -listalla, mahtavaa! Upea huivi se onkin, sopivan helppo, mukavan pitkä ja väriyhdistelmiä on loputtomasti. Miun huivista tuli ankaran pingotuksen seurauksena yli kolmemetrinen, eli noin 2/3 traktorinrenkaan kehästä :D


Koska kyse oli ohjeen testauksesta, noudatin tietenkin ohjetta mahdollisimman tarkasti. Valitsin kyllä suositusta 0,5 mm pienemmät puikot, jotta lankani varmasti riittäisi. Nyppyreunusta aloittaessa näytti uhkaavasti siltä, että laventeli ei tule riittämään koko kerrosta. Niinpä purin jo aloittamani reunuksen ja neuloin nyt nyppyjen väliin yhden silmukan enemmän. Näin sain langan riittämään loppuun asti, metrin pätkä jäi! 

Jos aiotte neuloa Lempin Semillasta, kannattaa hommata pitsiosuuden lankaa kaksi kerää, jollette välttämättä halua sydämentykytyksiä päättelykerroksella!


Semilla ei ollut miulle ennestään tuntematon, sillä Neulisti lahjoi miuta taannoin siitä neulotulla huivilla. Langassa on hyvä hintalaatusuhde, ja se on kauneimpia näkemiäni lankoja. Kerät tekisi mieli asettaa näytille vitriiniin! Onnistuin väriyhdistelmässäkin mielestäni hyvin, näiden kolmen värin triona huivi on utuisen romanttinen. 

Kaiken kaikkiaan onnistunut projekti! Nyt on hyvä mieli, edellisen huivifiaskon jälkeen ei oo oikein tehnyt mieli sellaisia neuloa.

 
 Hilpeää ja rauhaisaa pääsiäistä kaikille tarpeen mukaan!

11 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huivi niin väreiltään kuin malliltaankin😊

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi ja onnistuneet värivalinnat!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, ja värit on todellakin ihastuttavat!

  VastaaPoista
 4. Kaunis, tyylikäs, jotenkin eteerinen. Yllätin itseni ihastelemasta näitä värejä. Puuterimaisia, utuisia. Kauniita.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi. Herkät värivalinnat! Oikein kaunis ja ilmeisesti ihan riittävän iso =) Mä näin ensimmäisen version Titityyn neuleillassa ja oikein kaunis oli livenäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tää on hurjan pitkä! Ehkä ois vähän vähempikin pingottaminen riittänyt :D

   Poista
 6. Mattimyöhänen lukee pääsiäisen aikana julkastuja bloggauksia tälleen takakäteen. Hieno huivi tuli, romanttiset värit todellakin . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä suunnittelijalle testineulontamahdollisuudesta, ja anteeksi etten suoriutunut siitä kunnialla :D

   Poista
 7. Ihastuttava huivi! Semillasta pidän kovasti, harmi, kun meilläpäin sitä ei myydä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)