torstai 14. lokakuuta 2010

Flunssan jälkeen sataa lunta

Yhden päivän neulomattomuus venähtikin kokonaiseksi viikoksi, kun sopivasti hääpäivän jälkeen sairastuin järkyttävään flunssaan. Lääkärissä ja sairaalassa tuli ravattua puolenkymmentä kertaa, en oo vuosikausiin ollut niin kipeä etten neulomaankaan pystynyt. Edes ainaoikea ei onnistunut! Silmätulehduskin iski sitten vielä päälle. Viimeiset kauniit syysviikot menivät hukkaan sisällä maatessa :(

Kymmenen päivän, antibioottikuurin, noin tuhannen buranan ja kolmenkymmenen mustikkakeittolitran jälkeen alkoi hellittää, nyt alkaa pikkuhiljaa jo pää tuntua omalta. Koulussa miulta meinas jäädä kaikki kurssit kesken, kun nyt periodin lopussa jouduin olemaan poissa. Kävin perjantaina lääkehuuruissa tekemässä yhden tentin, meni varmaan tosi hyvin... Tuotesuunnittelun projektin kanssa on loppukiri menossa, huomiseksi pitää olla valmista.

Hommaa on siis riittänyt, en ole paljon ehtinyt miettiä neulomista. SYTYCK:iä olen vähän suunnitellut, senkin kanssa meinaa tulla kiire! Hollywood-viikot olisi voineet miun puolesta jatkua vielä... Alustava suunnitelma miulla kuitenkin jo on, siitä lisää lähipäivinä. Haasteeni oli siis Popping ja Locking. Yksi syy, miksen ole lajistani kovin innostunut, on tämä:

Tuotesuunnittelun projektini, jota olen työstänyt nyt elokuusta asti. Kyllä, sekin koostuu paloista. Ei siis ihan hirveästi innosta syventyminen taas uuteen palaneuleeseen...

Tiistaina meillä oli taas Kuopiossa neuletapaaminen, johon väkisin raahauduin vaikken vielä ihan paraatikunnossa ollutkaan. Se kannatti, miulle diilattiin ihana paketti!

Kyseessä oli kuopiolaisten neulojien Kalakukko kakkonen - vaihto. Tällä kertaa vaihto on kaksiosainen, parit paljastetaan enne joulua.

Sain kaksi kerää suloista marjapuuronväristä La Alpaca-lankaa, Knit Pro 3,75 mm sukkikset, Body Shopin hamppukäsivoidetta ja rinsessakortin. Mahtava piristys! Langoista tulee selvästi pipo. Kiitos kalakukkokaverini!

***

Viime päivinä on saanut lehdistä lukea, miten Suomessa sataa lunta ja autoilijat taas yllättyivät. Ei vaan meillä ollut satanut! Ehdin murista itsekseni pitkään, kunnes vihdoin tänään valkeus tuli! Suuria lumihiutaleita taivaan täydeltä, ihanaa! Tekisi mieli mennä pyydystämään niitä kielellä ja tanssimaan tuonne ulos, mutten taida ärsyttää tätä tautia nyt, kun olen juuri pääsemässä siitä eroon. Iloitsen siis itsekseni täällä sisällä villasukat jalassa. Joulu tulee!

3 kommenttia:

  1. ooh! Hääkuvia, kauniita!
    Paljon onnea avioparille!!
    Ja pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
  2. Malta levätä rauhassa! Luulisin että olet samanlainen kuin minä, stressin hellittäessä tulen kipeäksi. Tunnollinen opiskelijahan sairastaa aina lomalla jne! :D Ihanan paketin olet saanut, aika luksusta tällainen pakettientäyteinen syksy kun on SNY ja kaikkea :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)