torstai 20. tammikuuta 2011

Salainen neuleystävä

Lähdinpä jälleen mukaan Salainen neuleystävä -rinkiin kevätkierrokselle. Tämä on nyt kolmas kertani mukana, aiemmista vain hyviä kokemuksia :)

Miulta onkin vielä esittelemättä, mitä lähetin parilleni Korkille syksyn kierroksella!

Syyskuun teema: "On syksy niin ihmeellinen". Paketissa oli punamustaa vironvillaa 100 g, punaruskeaa Raggegarnia 100 g, virkkaus-aiheinen tiskirätti, Sadepäivän ilo-teetä ja salmiakkikurkkupastilleja sekä kortti. Miulla ei ole paketista enää kuvaa, koska syyskuun lopulla vanha kannettavani sanoi sopimuksensa irti ja vei mukanaan myös kaikki kuvat.

Lokakuun teema: "Syysyö". 200 g Novita Luxus Cloudia, käsivoidetta, virkattu kukkarintakoru, Milka-suklaata ja kortti.


Marraskuun teema: "On hanget korkeat nietokset". 100 g Novita Luxus Alpacaa, Fiskarsin kääntösakset, Tilda-askartelunauhoja, valkosuklaalakuja ja kortti.


Joulukuun teema: "Joulu, joulu tullut on". Kerä petroolia seiskaveikkaa, joulukahvia, lautasliinoja, itse huovuttamani heijastinkukka kankaisessa lahjapussissa sekä kortti.

Ps. Tervetuloa uudet lukijat! Blogia on innostavaa kirjoittaa, kun tietää että joku näitä juttuja myös lukee :D

4 kommenttia:

 1. Kivoja paketteja lähetit! :)
  Sny-kierros kiinnostaisi kovasti, mutta pelkään että nyt keväällä ei taida olla aikaa siihen.. :/ Ehkä syksyllä! :)

  VastaaPoista
 2. Innostuin vuoksesi selailemaan SNY:n sivuja ja kiinnostus olisi kova. Yhtä asiaa vaan en ymmärtänyt, että miten voin pysyä salaisena, jos ilmoittautumislomakkeen tiedot lähetetään parilleni sellaisenaan ja siinä on blogini osoitteet ja nimet ja kaikki?

  VastaaPoista
 3. Sulla oli kivoja teemoja nuissa sny-paketeissa. Lueskelin vanhoja postauksia ku en oo ehtiny täälä hetkeen käydä, siispä onnea uuteen kotiin ja tsemppiä remonttiurakkaan. Paljon oot teheny mahtavia tuotoksia viime vuonna, isot työt on aina haasteellisia mutta palkitsevimpia sitte ku ne on valamiita.
  PS: Ihana maisema jota saat kurkkia ikkunasta blogatessasi...

  VastaaPoista
 4. Kevään 2011 salainen neuleystäväsi ilmoittautuu. Tulin kurkistelemaan sivujasi ja etsimään ideoita kevään paketteihin. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)