lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uusi koti

Vuosi vaihtui, mutta sitä ennen kannoimme kaksi päivää tavaraa kerrostalokolmiosta ulos ja omakotitaloon sisään. Täällä sitä nyt ollaan laatikoiden ja säkkien keskellä, yritetään järjestää paikkaa lapsiystävälliseen kuntoon, Lilja kotiutuu mummolasta ylihuomenna.

Talossa riittää kunnostettavaa, vaikka se täysin asumiskuntoinen onkin. Tämä eka talvi myö asutetaan vain alakertaa, yläkerran huoneet pääsee ensimmäisenä remonttiin. Tekemistä riittää seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi :D


***
Muuttohässäkän keskelle saapui myös viimeinen mukava paketti tämän syksyn salaiselta neuleystävältäni: Vironvillaa, teetä, ja puikkostoppareita.

Parikseni paljastui, uskomatonta kyllä, Nurjan kääntöpuolella-blogin annnn. Uskomatonta tämä on siksi, että Annnn lähetti miulle paketin myös Jouluisessa aarrevaihdossa vuosi sitten, sekä kirppisvaihdossa viime kesänä :D Annnn-raukka, kun aina on joutunut miulle vaan paketteja laittamaan, arpaonni ei ole suosinut! Ihania lähetyksiä oon syksyn mittaan saanut, enkä yhtään kyllä taas arvannut kuka niitä lähetteli! Ehdottomasti lähdetään Annnn lankakauppakierrokselle kun seuraavan kerran tuun pääkaupunkiin :)

16 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet taas saanut! Onnea uuteen kotiin, eikö olekin ihanaa kun pääsee laittamaan ihan "omaa".

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla että paketti on päässyt perille. Oli kyllä harvinaisen jännä syksy :D Jotenkin aloin jo vainharhaiseksi; "en voi lähettää pakettia helsingistä koska Emma tietää että olen muuttanut tänne" ... loogista? :) Oot hyvä pari! Ja on oikeastaan ihan hauskaakin että jo osaa ostaa oikean värisiä juttuja ilman että tarvii aina tarkistaa listasta. :D Meinasin useamman kerran jäädä kiinni kun kirjoittelin kommentteja blogiisi, meinasin vaan omalla profiililla kirjoittaa...

  Paljon kaikkea hyvää uudelle vuodelle, ja mukavia hetkiä uudessa kodissa. Tavataan jos tulet käymään Helsingissä päin joskus! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Kivan näköinen talo. =) Kumpa saisi itsekkin oman pienen talon...

  VastaaPoista
 4. Sitten tulee vielä kivemman näköiseksi kun rakennetaan kuisti ja maalataan se punaiseksi <3

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! On siinä puuhaa muuton kanssa ja mahtaa Liljalla olla ihmettelemistä kun tutut tavarat löytyykin uudesta paikasta.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin! Voin jo sieluni silmin nähdä kuistin ja perinteisen punamullan (ja pelargonioita kuistilla kesäisin, eikö).

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin ja hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Hirmusti onnea uuteen kotiin! Sieluni silmin kyllä näen punaisen tuvan ja kuistin tuohon kuvaan. Voi vitsit, varmasti ihana muuttaa omaan kotiin!

  VastaaPoista
 9. Onnea ja kärsivällisyyttä uuden kodin remonttiin. Tutun näköisiä vironvillavyyhtejä, mulla taitaa olla kaapissa samanlaisia :)

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kotiin ja uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 11. Hyvää uutta vuotta ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 12. Onnea uudelle kodille ja hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 13. Onnea uuteen kotiin! Siinä teillä riittää hommaa. Ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 14. Onnea uuteen kotiin ja hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 15. Onnea matkaan remontin kanssa. Siinä teillä on haastetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)