torstai 10. marraskuuta 2011

Joitakin hyvin lämpimiä raitoja

Eilen oli täälläkin vihdoin ensimmäinen oikea pakkasaamu :)Ja tänään oli toinen. Onneksi mie olin varustautunut!


Some very warm stripes indeed!

Lanka: Drops Alpaca <3
Menekki: 129 g
Puikot: 4 mm


Ei palele ei, kun on taivaallisen pehmeä, kevyt mutta ah-niin-lämpöinen alpakkakauluri harteilla. Siihen on integroitu myös päähine:


Nappasin alpakat mukaan syyslomalle lähtiessä ja perillä harmittelin kun tulin taas valinneeksi näin räikeän väriyhdistelmän. Yritin ensiksi ohjeen neuvomaa kapeaa tasaraitaa, mutta se näytti suttuiselta, värit söivät toisiaan. Äskettäin koulussa opiskellun väriopin säännöt auttoivat, nyt raidat ovat harmoniset ja kauniit. Vaikka miulle tulee kyllä vähän rohkelikkomainen fiilis tämä kaulalla :D

Malli on yksinkertaisuudessaan nerokas, tosin heti baktuksen jälkeen maailman yksitoikkoisinta neulottavaa. Mainio lapsennukutusneule siis! Tai luentoneule. Tikuttelin tätä lämmitintä vähän missä sattuu ja se näkyi epätasaisena neulejälkenä siellä ja täällä. Kastelin ja pingotin kaulurin melko agressiivisesti, mikä auttoi: pinta on nyt tasaisen sileä. Alpaca on ja pysyy lempilankojeni top vitosessa.


Antaa tulla lunta tupaan, meillä ei pelätä!


P.s. Palmikkoliivi kuvissa on vuosi sitten neulomani Coffee Tunic :)

16 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Rohkean kaunis on sinun versiosi =)
  Minulla on musta,vihreä, sininen jämälanka versio, jonka tein viime vuonna ja se on minusta ihana! Milläs ohjeella tuo kuvassa näkyvä liivi on tehty?

  VastaaPoista
 3. Iikku: kiitos :) Lisäsin liivistä kertovan postauksen linkin tuonne viimeiseksi, se on Coffee Tunic.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana väriyjdistelmä! Minäkin tykkäisin Alpakka langasta, jos se ei niin kovasti minua pistelisi :/ Ottaisin mielellään pillerin, jos se ottaisi herkkyyden poist.

  Ja kiitos linkistä palmikkoliiviin, siitä olisinkin kysynyt :) Todella kauniilta näytää! Ja keltainenhan on upea väri tähän!!

  VastaaPoista
 5. Kiva kauluri ja värit käy tosi hyvin yhteen. Mutta vielä kivampi on kyllä tuo sinun liivisi. Mäkin kuule haluun tollasen liivin!! Kivaa viikonloppua Emmalle =o)

  VastaaPoista
 6. Onpas kiva kaulurin, huivin ja hupun yhdistelmä. Ja nätit on värit.

  VastaaPoista
 7. Liivi on niin nätti, että varastaa huomion. :)

  VastaaPoista
 8. Hieno kauluri. Väreistä tuli kyllä minullekin heti Rohkelikko mieleen. Tuo liivi on kyllä myös tosi kaunis.

  VastaaPoista
 9. Rohkelikko-kaulurista tuli ihana! Mä tykkään kyllä kovasti noista väreistä yhdessä. Ja sulle ne sopii kyllä niin mainiosti. :)

  VastaaPoista
 10. Vau! Hieno! Raidathan on asennekysymys... ja yhdistelykysymys: kun miettii tarkkaan mihin vaatekappaleisiin tuon yhdistää, saa siitä varmasti hyvän ja näyttävän asusteen. :)

  VastaaPoista
 11. On se ihana mutta ei kyllä tule rohkelikko mulle mieleen (vaatis mun mielestä tummemman ja ruskeemman punaisen...) tosi kiva ja lämpimännäköinen neulomus! (missäköhän ne mun alpacan vihreet jämät olikaan - toihan olis täydellinen neule nyt talveks - ja nimenomaan luennoilla neulottavaksi!)

  VastaaPoista
 12. Mie fiilistelin enemmän tota coffee tunicia kun kauluria. :D Oon niin vannoutunut huivi-ihminen... Mutta on tuo kyllä hyvännäkönen.

  Sellasta meinasin ja pitikin kysymäni, et mikä tuo siun järkkäri on noin niinkun malliltaan ja rungoltaan? Oon meinannu itekin tässä kunnon kameraa hankkia ja vähän koitan kysellä et mitä ihmiset eri kameroista tykkää.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana ja värit on just kivan pirteät :)

  VastaaPoista
 14. Jännät mutta piristävät värit!

  VastaaPoista
 15. Mää haluun tollasen kaulurin kans!!! :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)