perjantai 24. helmikuuta 2012

Testineulomus tarpeeseen

Tykkään kovasti Milja Uimosen kauniista ja naisellisesta neuleista. Kun sattumalta sitten huomasin että hän etsi testineulojia uudelle myssylleen, tarjouduin heti mukaan!


Purple Gerda

Malli: Gerda by Milja Uimonen (julkaistaan pian!)
Lanka: Drops Nepal (65 % villaa 35 % alpakkaa)
Menekki: 72 g kokoon L
Puikot: bambusukkikset 5 mm


Miun lanka ja puikot olivat ohjeistettua ohuemmat (alkuperäinen versio täällä) joten täsmälleen ohjeen L-koon mukaan neulotusta piposta tuli lörpän sijaan varsin istuva. Mainio siitä tuli näinkin, ja tää onkin enemmän miun näköinen. Yli kaksi vuotta sitten neulomani Aura sai vihdoin seuralaisen :D 

Ohje oli mukava ja kiinnostava neuloa, mutta taisin tehdä nuo pompulat väärin, niistä tuli liian pieniä/lyhyitä. Olen loistava testineuloja!


Nepal on yhtä ihanan pehmeä, kuohkea ja lämmin lanka kuin pikkusiskonsa Lima, josta neuloinkin tälle talvelle jo brambles-pipon. Se on ollut kovassa käytössä, ja tätäkin tulee varmasti pidettyä usein varsinkin jos ja kun ilmat taas viilenee. Nää nollakelit tuntuu lähes helteeltä niiden kunnon pakkasten jälkeen!

8 kommenttia:

 1. Kiva pipo! Mieki olen tykäny Nepalista. Sitä vois hankkia kaappeihin lissääki. :o) Enpäs olekaan ennen Miljan ohjeisiin törmännyt (tietääkseni), mutta nyt vois kyllä vilkasta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis myssy ja aivan ihana tuo väri. Nepal ja Lima on molemmat kokematta. Kauheasti on kehuttu niin pitäisi varmaan.

  VastaaPoista
 3. Eli pipohommissa oltu sielläkin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Näyttää niiiin pehmoiselta. :)

  VastaaPoista
 5. Onpa nätti. Mutta niin tuon Uimosen mallit ovat aina :)

  VastaaPoista
 6. Hauska malli ja hyvän värisen langan olet valinnut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)