torstai 14. kesäkuuta 2012

Hienosti Vienosti

Työharjoittelupaikalle suunnittelemani kesämalliston kolmas ja viimeinen tuote on tässä. (Osa 1: vauvanpeitto, Osa 2: pikkulaukku). Jos en ole aikaisemmin muistanut mainita, niin ideana oli että suunnittelen kesän uutuuslangoista jokusen ohjeen, joilla edistettäisiin muuten hiljaisemman ajan lankamyyntiä.


Kultainen Vieno

Lanka: Katia Brisa (60 % puuvillaa 40 % viskoosia) väri nro 22 eli kultainen
Menekki: 85 g, huivin leveys 13 cm ja pituus 2 m
Puikot: Suzanne's 6 mm ruusupyörö

Ohjeen myyntipuhetta lainatakseni:

Vieno on kapea pitsihuivi joka saa liehua kaulassasi huoletta niin kesähäissä kuin veneretkelläkin. Huivi valmistuu nopeasti paksuilla puikoilla ja monimutkaiselta näyttävän pitsineuleen mallikerta on itse asiassa hyvin yksinkertainen. Vieno-huivin juju on sen kaksipuolisuus: nurjaa puolta ei ole, joten huivin asettelusta ei tarvitse huolehtia kun sen on kerran kaulaansa kietaissut.


Uskollinen testineulojani neulaisi koetilkun Maijasta, hyvältä näyttää myös villaisena :) Ohjeen meinasin laittaa jakoon ravelryyn, kiinnostaako? Napista ja Nauhasta ohjetta saa tulosteena lankojen oston yhteydessä.

15 kommenttia:

 1. Kaunis! Parhautta on ohjeet, jotka on helppoja tehdä mutta lopputulos on kaunis. Sopii etenkin, kun aika on hiukan kortilla... =)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis huivi! Ja kyllä, ohje kiinnostaisi saada Raverlyn kautta! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi on! Ja kivoja ovat muutkin kaksi myynninedistämistyötäsi.

  VastaaPoista
 4. Liehuttaisin mielelläni tuollaista kesäkaulalla :-)

  VastaaPoista
 5. Hieno! Ohjetta Raverlyyn tietty =D

  VastaaPoista
 6. Ohje jakoon ehdottomasti! Heti kuvan nähtyäni aattelin, että kesämekon kanssa tuo olis aika kiva vaikka vähän leveämpänäkin.

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi. Ohjetta vaan tulemaan.

  VastaaPoista
 8. Kaunista suunnittelua. Ehdottomasti Ravelryyn minunkin mielestäni!

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis huivi ja juuri sellainen jollaista mallia olen metsästänyt: kaksipuoleinen, ohut, kietaistavaksi kaulaan tylsälle puserolle kaveriksi. Laitahan ihmeessä Ravelryyn! :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis huivi. Onko Katian Brisaa oikein myynnissäkin vielä? Ostin muutama vuosi sitten jokusen kerän, mutta niin vähän ettei niistä mitään saa ja haluaisin lisää. Onko liikkeelläsi nettimyyntiä, josta lankaa vois tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Brisaa edelleen, kevään/kesän uutuusväreissä :) Napilla ja Nauhalla ei ole nettikauppaa, mutta kyllä sieltä voi puhelimitse tilata, posti kulkee!

   Poista

Kiitos kommentista :)