sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät-Ulla ja mainos

Vuoden ensimmäinen Ullaneule ilmestyi eilen, ja se on täynnänsä upeita neuleita! Menkää vaikka katsomaan. (Ai että on hallyyttävä kansikuva!) Mie täällä taistelen mielihalua vastaan laittaa Linia samantien puikoille, ah miten tyylikkäältä ja samanaikaisesti mukavalta se näyttää! Ja ensi talveksi taidan tikuttaa Sipin Iippanalle, hauskan näköinen myssy. Nyt ohje näyttää näille imetysaivoille liian monimutkaiselta :D

Miekin jopa sain valmiiksi villavaippahousujeni ohjeen ennen deadlinea tammikuussa. Pitkä suunnittelemattomuus on siis katkaistu, ja pölyiset aivosolut on taas valjastettu käyttöön, hihhei!


Tämän näköiset pöksythän ne olivat. Bloggasin housuista jo viime vuoden puolella. Ravelrystä Villaviidakon vaippahousut löytyvät täältä.

***

Loppuun häpeämätöntä suoramainontaa:

Kierot Puikot 2015 -neuleretriitillä on vielä tilaa! Tämän vuoden savolainen retriitti järjestetään huhtikuun viimeisenä viikonloppuna, ja edellisvuosien tapaan luvassa on neulontaa, lankashoppailua, työpajoja, lankalottoa, herkuttelua, työpajoja, rantasaunomista ja vaikka mitä. Retriittitunnelmia aiemmilta vuosilta voit katsella tästä blogista täällä ja täällä.

Lisätietoa ja ilmoitattautumisohjeet löytyvät Kierot Puikot -ravelryryhmästä, liity ihmeessä joukkoon iloiseen :)

4 kommenttia:

 1. Ihana Iippana ja ihanat villahousut! Ei se Sipi oo vaikee, toinen testineulojistakin oli pienenlapsen äiti ;)

  VastaaPoista
 2. ihanat vaippahousut ihanalla vauvalla!

  VastaaPoista
 3. komeat pökät! ja totta, linia tekis mieli heti ja välittömästi aloittaa.... oliskohan siihen tarpeeksi lankaa varastossa!

  VastaaPoista
 4. Täytyypä tutustua uuteen Ullaan, kiitos vinkistä :) Söpöinen vauveli ja housut on hienot myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)