keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Vuoden värikkäimmät


Kirkuvat raidat

Malli: perussukka varpaista varteen tiimalasikantapäällä
Lanka: Fingering vahvuiset sukkalankajämät, mm. Väiski, Fabel, Regia, Opal...
Menekki: 82 g koon 38 sukkiin
Puikot: 2,5 mm Knit Pro


Ainoa neulottu joululahja tänä vuonna, jämäraitasukat ystävälle joka oli ehtinyt kuluttaa nämä melkein kolme vuotta sitten neulotut puhki. Miulla oli kokomallina täällä vanha sukka, joten olin tyytyväinen, kun kerrankin olisi helppoa neuloa oikeankokoiset sukat ilman säätöä ja mittausta, senkun vaan tekee samanverran raitoja. Enpäs vaan huomannut sitä, että vanhoissa sukissa olin neulonut kolmen kerroksen raitoja, ja nyt tikuttelin menemään neljän kerroksen verran joka värillä :D Vähän piti taas purkaa, mutta yllättävän nopeasti nämä silti valmistui! Tekis mieli tehdä itellekin raitasukat, oon näitä vastaavia tehnyt aina vaan muille lahjoitettaviksi.


Olin aikeissa otsikoida tämän postauksen "vuoden viimeiset", mutta yhtä hyvin olisin voinut laittaa "vuoden toiset", koska olen tänä vuonna neulonut ennen tätä paria vain yhdet sukat, jos kaksia vauvansukkia ei lasketa! Huhhuh, kyllä huomaa että nyt on mennyt aika johonkin muuhun kuin neulomiseen... Nytkin mieluiten linnoittautuisin sohvannurkkaan takintekeleen kanssa, mutta alakerrassa odottaa pyykkikasa selvitystä ja karpalokakku leipomista. Tänä iltana vielä huidon edestakaisin luuta ja kauha kädessä, mutta huomenna aamulla koristellaan kuusi, niin siitä alkaa joulurauha myös kotistressin osalta. Tai näin ainakin haluan itselleni uskotella :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä jämäraita vaan on päheetä! :)
  Stressitöntä joulua sinne Savvoon!

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat!

  Hyvää joulun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Iloiset, raidalliset sukat. :) Toivottavasti tuli stressitön joulu. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat raitasukat! Tällaista villeistä sukista itsekin haaveilen, mutta tähän asti olen kangistunut kaavoihin, eikä "räsymattosukistani" ole tullut vielä kovinkaan luovia :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)