perjantai 5. lokakuuta 2018

Roosan Nauhan Vaapukat

Vaaleanpunaisella teemalla jatketaan syyskuusta lokakuuhun:

Syöpäsäätiön Roosa Nauha 2018 -kampanja on alkanut, ja Taitojärjestö on tänäkin vuonna mukana keräämässä käsityöllä varoja syöpätutkimukselle. Tänä vuonna kampanja eroaa hieman edellisvuosista, sillä neuleohjeetjulkaistaan varsinaisen painetun ohjekuvaston lisäksi myös Taito.fi -nettisivulla yksitellen.

Miekin pääsin kantamaan korteni kekoon suunnittelemalla sukkamallin kampanjalle, joka on nyt julkaistu:


(c) Taitojärjestö

Vaapukka-sukat neulotaan kärjestä aloittaen pyöröpuikolla looppaamalla, ja ne voi neuloa joko yksitellen tai molemmat samanaikaisesti. Malli on simppeli, ja sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi projektiksi kärjestä aloitettavien sukkien neulomisessa. Mahdollisia väriyhdistelmiä on kymmeniä, pääväriä kuluu noin 60 grammaa ja varteen riittää alle 20 g kuvioväriä.


(c) Taitojärjestö

Taitojärjestön Tee Itse -ohjesivulta löydät kaikki tähän mennessä kampanjan tiimoilta julkaistut neuleohjeet, ja lisää on vielä tulossa. Mukana suunnittelijajoukossa ovat lisäkseni Mia Sumell /SullaVikat, Titta Järvensivu / Fantasysocks, Marita Metsäkylä / Maridis Design, Sari Suvanto / Hilppa, Soile Pyhänniska / Neulova Narttu ja Sari Åström / Arteeni. Hienoa olla mukana näin komeassa suunnittelijajoukossa!Roosa Nauha 6 -ohjekuvastoa sekä Roosa Nauha sukkalankoja myyvät Taitokeskukset ja Taito Shopit ympäri maan. Tule mukaan tekemään hyvää :)

14 kommenttia:

 1. Kaunis varsi näissä sukissa. Pitää pistää ohje muistiin. Oletko sie koskaan ajatellut, jos rupeiaisit pitää neulepodcastia? Pääsisi siun murrekin oikeuksiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulle on itse asiassa aiemminkin ehdotettu podcastaamista, mut vielä en ole tuntenut tarvetta siihen. Kirjoitettu sana on enemmän miun juttu, mut eihän sitä koskaan tiiä 😉

   Poista
 2. Kaunis malli! Tykkään erityisesti tuosta varresta, on tosi nätti. :) Kiva, että yksittäisiäkin malleja saa halutessaan nyt ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohjeet on itse asiassa ihan ilmaiseksi ladattavissa tuolta Taitojärjestön netistä 🙂

   Poista
  2. Oho, kappas. :D Jotenkin vaan ajattelin, että kun kerätään rahaa muuten, niin että ois maksullisia. Mutta kiva näin!

   Poista
  3. Ohjeilla halutaan innostaa ihmisiä ostamaan lankaa, jonka hinnasta sitten menee osuus kampanjaan ❤

   Poista
 3. Kivat ja kauniit sukat sekä tällä värityksellä just hyvä nimikin. Kiva ku näin moni 'netistä tuttu' neuloja on ollut mukana suunnittelemassa sukkia yms. tähän kampanjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Uusia suunnittelijoita mukaan tuomalla varmistetaan se, että mallisto ei toista itseään vaan joka vuosi saadaan mukaan uuttakin twistiä.

   Poista
 4. Todella kauniit Vaapukat. Eri värejä yhdistelemällä tuollaisesta mallista saa hienoja variaatioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska varteen riittää kuviolangaksi pienemmätkin jämät, monen neulojan lankavarastosta löytyis kymmeniä yhdistelmiä ihan heittämällä :D

   Poista

Kiitos kommentista :)