tiistai 22. maaliskuuta 2011

Maaliskuun paketti

Salaisen neuleystävän paketti odotti miuta postilaatikossa eilen iltapäivällä, tältä se näytti:

Neljä kerää erikoisen väristä Eskimoa, saksankielinen sukanvirkkauslehti, Fazerin konvehteja (joista kuvaushetkellä oli enää pari hassua jäljellä), nätti orvokkikortti ja Novitan... öh... voisko joku kertoa miulle mitä nää on? :D

Mahtavan paksut villat taitaa jäädä ensi syksyyn, ne varmaankin joutuvat huovutetuiksi ;) Sukkia en ole ikinä VIRKANNUT, nyt pitäis vaa opetella saksaa... (Joo oon kyllä sitä koulussa aikoinaan lukenu kuus vuotta mutta arvatkaa muistanko mitään :P)

7 kommenttia:

 1. Eiks nuo oo lankapuolia? Olettaisin, en itse omista. :D Mutta kuulemma ovat käteviä intarsia-neulonnassa, kun sen erivärisen langan voi keriä noihin.

  (pst. mulla on sama homma saksan kanssa - 6 vuotta opiskelin, ja silti, jos joku nyt löis naaman eteen jotain saksankielistä, häätys varmaan miettiä aika kauan ennenku tajuais sanaakaan. :D)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivan väristä Eskimoa. Pirteitä lapasia saa tuosta ainakin aikaan ;-)

  VastaaPoista
 3. Minä oon ihan melkein sujuvasti tulkannut saksankielisiä kaavioita, vaikka mulla on saksan opinnoista taatusti aika paljon pidempi aika kuin sulla ;-). Eikun vaan rohkeasti tulta päin!

  VastaaPoista
 4. Huomasithan että lehdessä on melko selkeät kaavioit joita voi helposti käytää apuna kun virkkaa. ja ne kivat novita ovat juuri neulontaan tarkoitettuja pieniä niin sanotusti puolia joihin on helppo rullata lankaa kun tekee kirjo neuleita
  Terveisin:Sny

  VastaaPoista
 5. Ok, noista puolista on sitten varmasti apua kun rupean joskus lähiaikoina opettelemaan kirjoneuletta. Kiitos :) En osaa virkata edes englanniksi vielä (vain neuloa), mutta eiköhän se saksakin siitä selkene!

  VastaaPoista
 6. Vaalea Kevät (Allergiavaihto)5. helmikuuta 2013 klo 18.25

  You have not used the language. If you had, I am sure you'd have better skills. But I am pretty sure, that you can return it. It just takes time.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)