sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Hullu kesäyössä

Joo'o. Olin jo päättänyt pyhästi olla osallistumasta Kesäyön Hullutukseen, ja silti löysin itseni tänään naputtelemassa jälki-ilmoittautumisviestiä emolle. Haluan mukaan, koska olen päättänyt sulkea täydellisyyttä tavoittelevan ja tiukkapipoisen minäni kesäksi komeroon, ja ottaa rennosti ja stressaamatta vastaan tämä kerrassaan älytön haaste. Asiasta tietämättömille selitettäköön, että ko. tempauksessa aloitetaan kesäkuussa ennen juhannusta joka päivä uusi neule/virkkuu, yhteensä 25 työtä, jotka pitäisi kaikki saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä.

Mitään ennakkosuunnitelmia tai varustautumista en ole harrastanut (varsinkin kun venytin ilmoittautumista ihan viime tippaan), vaan aion neuloskella/virkkailla kaikkea kivaa mitä mitä mieleen juolahtaa :) Olen tosin nyt Liljan kanssa kotipuolessa Lappeenrannassa lomailemassa, ja lähes kaikki langat ja puikot on kotosalla. Voi harmi, pitää lähteä ostoksille ;)

KYH 1/25

Kesäbolero Dropsin mallilla Muskat-langasta, etukappaleet kohta valmiina.

KYH 2/25 Valmis!

Virkattu kukkanen pikaisesti askartelemaani onnittelukorttiin, jonka sai eilen lakitettu serkkuni. Mallia katsoin kuuklen kuvahausta :D Lanka äidin varastosta löytynyt Sirdar Calico (60 % puuvillaa, 40 % akryyliä), koukku 3 mm.

KYH 3/25 Valmis!


Kärrynpyörä -korvakorut

Malli: Villaviidakko design ;)
Lanka: Sirdar Calico
Menekki: tosi vähän, korvisten halkaisija 4,5 cm.
Koukku: 3 mm

Näihin olen tyytyväinen, aika söpöt ja kesäiset, ja aikaakin taisi mennä vain alle tunti. Idean sain kun äitiltä löytyi askarteluliikkeestä hankittuja korvakorurenkaita (halkaisija 4 cm). Niihin virkkailin omasta päästä "kärrynpyörät", ja kiinnitin lopuksi korviskoukut. Mukavan kevyet, pääsee varmasti käyttöön!

Seuraavaksi aloittelen sukkia...

7 kommenttia:

 1. Harmittaa oikein kun ostoksille;) jep, hauskaa tämä kyhäily on ja tosissaan ei tarvii mennä. Itse kulutan vanhoja varastoja, että pääsis ostoksille.

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kärrynpyöräkorvikset! Ja korttikukkanenkin on kerrassaan kaunis, ja hyvä idea! Pitääkin kokeilla, osaisinko itsekin... Mukavaa kyhäilyä - kyllä on hauskaa hullunhommaa :)

  VastaaPoista
 3. Miultapa se jäi osallistumatta, vaikka kovasti mieli teki. Sitten ajattelin, että ottaisin kuitenkin turhan vakavasti tuon hulluttelun. Ja kun näin kesällä on niin paljon kaikkea muutakin kuin neulomista.

  Ihanat korvikset ja kortti! Boleron alkukin näyttää sangen lupaavalta :).

  VastaaPoista
 4. Heh, sinäkin sittenkin mukana :D Hienoja virkkuita ja näyttää ihanalta tuo bolero. Onko sulla neuvoa miten tuo komeroon sulkeminen sitten todellisuudessa tehdään? Mulla alkaa stressi nostaa päätään, kun ajattelekin näitä projekteja... Pitäisi varmaan tehdä jotain pieniä projekteja muutama väliin, jotta saisi mielenrauhan, mutta mä oon vähän turhan ahne tähän hullutukseen :D

  VastaaPoista
 5. Kivat noi kärrynpyörä-korvikset =o)

  VastaaPoista
 6. Hihii, sorruit sitten sinäkin lopulta hullutukseen :-D. Mulla on tähän asti mennyt odotuksia paremmin, siis ei mitään ahdistusta vaan suorastaan kiihkeää inspiraatiovirtaa. Että rennoin rantein vaan!

  VastaaPoista
 7. Saa vinkata tännekin miten täydellisyydentavoittelusta pääsee eroon :D . Ihanat kesäkorvikset, suloiset vaaleanpunaisina ja muutkin työt ja suunnitelmat vaikuttavat oivallisilta. Hauskaa hulluttelua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)