sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Rantaneulontaa

Mie harrastin tänään julkista neulontaa, kun eilen varsinaisena KIP-päivänä en ehtinyt. (Yläosattomat venäläiset rajattu ulos kuvasta!)


Kesäreissussa ollaan edelleen, tällä viikolla kierreltiin Etelä-Suomessa. Reitti kulki Helsingin, Hämeenlinnan, Lahden ja Mikkelin kautta, ja nyt on käyty kaikki tärkeät nähtävyydet kuten Lintsi, Korkeasaari, Hämeen Linna ja Pirtin kehräämö! Automme saapui takaisin Lappeenrantaan yli kilo lankaa mukanaan, ohops :D (Syytän Pirtin kehräämöä, mitäs myyvät niin halvalla kaikkea ihanaa ja KOTIMAISTA...)

Oon mie vähän jotain kyhäillytkin. Aloitusten kanssa laahaan hieman jäljessä, mutta kunhan pääsen huomenissa kotiin oman lankavaraston ääreen, alkaa niitä aloituksiakin sitten ropista ;)

KYH 4/25 Valmis!

Tällainen tyttömäinen tähtönen syntyi tuntemattomasta purkulangasta (tod.näk. seiskaveikkaa) 2,75 mm puikoilla. Mallia katselin vähän näistä. Neuloin kaksi tähtöstä ja virkkasin kiinteillä silmukoilla ne yhteen. Koko on alle 8 cm kanttiinsa, mutta painoa yli 40 grammaa kun käytin vanun puutteessa täytteenä saa purkulankaa. Tästä piti tulla joulukuusen koriste, mutta se näyttäisi sopivan paremmin vaikka vauvan mobileen...

KYH 6/25

Pipo uusimmasta Knitscenesta, lankana teeteen Primavera (ihanaihanaihana lanka!). Ai miten niin ei näytä muka pipolta???

Villaviidakon lukijapaneeli on kasvanut puoleensataan, ihan mahtava juttu! Sen kunniaksi se lukija, joka tunnistaa seuraavan kyhäelmän sukkamallin ensimmäisenä, saa postissa täältä jotain pientä kivaa kesäistä lankaisaa ;) (Klikkaa kuva isommaksi jos et erota silmukoita.)

KYH 5/25

Langan tunnistamisesta ei saa pisteitä, se on Wollmeisea!

8 kommenttia:

 1. Kyllä ne venäläiset on sitten vaan niin riettaita... ;o). Itse sorruin VAIN kahteen uuteen Wollmeiseen eilen Satamassa... =oD

  VastaaPoista
 2. Olisko Neulekirjan Kesävoi? :) Ihanan värinen lanka!

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäkuvia. :) Teidän lomareissu kuulostaa ihanalta, kun olet ihan ehtinyt neuloa ja ostostella lankaakin. :D

  VastaaPoista
 4. Neulekirjan Ken söi kesävoin -sukilta näyttävät.

  Aivan ihana tähti!

  VastaaPoista
 5. Kesävoita on ehdotettu pari kertaa ja samaa mallia veikkaan. Helppo arvaus, kun ko. kirja on itsellä parhaillaan selailussa ja lainassa :) .

  Ihanan kesäiset rantakuvat, tuli heti mieliteko päästä uimaan. Kunhan lankalakkoni on ohi niin pitääkin ehkä tehdä retki tuonne kehräämölle.

  VastaaPoista
 6. No sepäs kävi nopeasti, taisi olla liian helppo kysymys :D Kesävoithan ne, SViU arvasi ekana!

  VastaaPoista
 7. Näytti olevan hauskaa lomareissulla :D Saitte ainakin hienot kelit :D

  Mulla on vähän huonot kokemukset tosta Primaverasta, mutta kieltämättä se on kerällä ihanaa.

  VastaaPoista
 8. Jaa, että Pirtin Kehräämö, oiskohan tuossa se tylsän sukulointireissun pelastus ja piristys? ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)