sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lauantain saalis

Arvatkaas missä mie ja mummo vietettiin lauantai-iltapäivää? Vihje: lähdettiin kotiin väsyneinä mutta onnellisina, päät täynnä uusia ideoita ja kasseissa lankakerä poikineen :D
Kyse oli tietenkin Oulun kädentaitomessuista! Tässä kuvakavalkadi päivän hankinnoista:


Lumoavasta Langasta Cascaden Heritagea, punaista silkkiversiota ja paksua violettia.


Tapiolta kerä Drops Merino Extra Finea sitä lapsen kauluriohjetta varten, ja Poppelista pari kerää Eskimoa kauluriin mätsäävään päähineeseen.


Kauniin violetit Drops Karismat Poppelista päätyvät takiksi Liljalle tai miulle, en vielä tiedä.


Tämä vyyhti Malabrigon pitsilankaa lähti mukaan Lennun Pajan ständiltä puoliksi sen takia että se oli ostoslistalla, ja puoliksi värin nimen vuoksi :D


Suloisen värisiä huovutusvilloja kympillä 5 kpl, Askarellista.


Käsityökauppa Ilosta pieni syksyinen merinotopsi, jos sitä ehtisi vaikka syysloman tullen taas pyöritellä värttinää pitkästä aikaa...


Viimeisenä muut hankinnat: kasin sukkapuikot Tapiolta, puiccomitta ja Leikkipuistoneuleet Lumoavasta Langasta. Rakastuin samantien sekä tuohon puikkomittaan että kirjaseen, pitäs saada heti puikoille noista malleista ainakin kolme... Näiden lisäksi kassista löytyi poislähtiessä erinäisiä askartelutarvikkeita joulukortteja varten.

Ihan mahtavat messut: paljon näytteilleasettajia, mainio tarjonta ja iso halli jossa tilaa liikkua :) Ens vuonna uudestaan!

13 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä sua messuilla! Pitkän matkan takaa jaksoit tulla, mutta ehkä noitten ostosten takia jo kannattikin. ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, sormia syyhyttäviä, mieltä innostavia ja silmää kovasti ilahduttavia ostoksia! Nauti :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja ja muita tuliaisia!

  VastaaPoista
 4. Herkkulankoja ja ihania värejä! Onneksi messut on jo ensi kuussa täälläkin :)

  VastaaPoista
 5. Messuilin Seinäjoella myöskin mummin seurassa, parasta messuseuraa. :) Kivoja ostoksia oot tehnyt, tuo puiccomitta on herkku!

  VastaaPoista
 6. Ihana ja tarkkaan harkittu saalis sulla :D Minä varmaan menisin ihan sekaisin jos messuille asti pääsisin :D

  VastaaPoista
 7. kadekadekade :D No ei, kiva kun oli hyvät messut ja hieno saalis!

  VastaaPoista
 8. Hyvä saalis! Mua harmittaa nuo eskimot; olisi pitänyt ostaa pontevasti varastoon, oli meinaan Tapiolla hyvät värisävyt hyllyssä. Vasta kotona tajusin, että lapset tarttee kaulureita ja myssyjä. Pah. Onneksi olit viisaampi.:)

  VastaaPoista
 9. Mie oon niin monesti kans hihitelly tolle malabrigon värille... :) Ja siihen kerijään palaten, taas tänään surrasin yhden rose mohairin jämän nätiks keräks ku se oli sellanen epämääränen suttu aikasemmin. eipähän tartte neuloessa sit tapella sen langan kans ku se on jotenkin kierteellä.

  Oon mie ens viikonloppuna kotipuolessa, mut koko viikonlopun oon myös kiinni seurakunnan hommissa. Oon isosleirillä töissä koko viikonlopun, et kahville ei kyllä kerkiä millään.

  VastaaPoista
 10. Voi, mikä lankakateus iskee näitä kuvia katsoessa. ;)

  VastaaPoista
 11. Vaalea Kevät (Allergiavaihto)6. helmikuuta 2013 klo 2.08

  Upeita messulöytöjä. Taidat sittenkin pitää vaaleanpunaisesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)