perjantai 25. marraskuuta 2011

Paketteja pukkaa

Joulu taisi tulla kuukauden etuajassa, tänne kun on nyt viime päivinä tullut paketteja sisään ovista ja ikkunoista! Tavoistani poiketen laitetaan nyt oikein kuvien kanssa esille ;)

Onnetar suosi miuta jo alkusyksystä Silmukat solmussa -blogin arvonnassa. Eilen posti toi muhkean lähetyksen, joka sisälsi pirtsakan puuvillaisen kolmiohuivin, pari kerää Novitan akryylilankaa ja kaksi kelluvaa kynttilää. Karkkivärinen huivi pääsi heti tänään kaulaan ja se palvelikin tehtävässään erinomaisesti, lämmitti kutittamatta miun atooppista kaulaa :) Ja passaa mustan villakangastakin kanssa loistavasti, kiitos Sirpa!


Voitin myös Kewan miniarvonnassa ihanaisen tilkkupussukan! Piti piilottaa se hyvin ettei lapsi kähveltäisi sitä leikkeihinsä, nuo hentoiset kahvat olisivat säpäleinä alta aikayksikön. Tästä tulee miun sukkaprojektipussi. Kiitos Kewa :)


Torstaina saapui samaan syssyyn marraskuun paketti salaiselta neuleystävältäni.

 
SNY ei ole tainnut lukea ilmoittautumislomakettani kovin tarkasti, pyysin siinä nimittäin ettei miulle lähetettäisi Novitan lankoja. Alkujärkytyksen jälkeen tämä seiskaveikkakerä alkoi kuitenkin kuiskailla lupauksia kauniin harmonisista raitasukista, joten enköhän mie pysty elämään sen kanssa :D Tosin tavoitteeni päästä eroon varastossani majailevista novitalaisista on taas yhden kerän kauempana... Lähetys sisälsi myös Fazerin suklaalevyn samaa sävyä langan kanssa, muhkean herkkusuklaapatukan (meni jo!) Diana -asustelehden, tähtipiparimuotin, askarteluperhosia (hävis jo!) ja kortin. Kiitoksia salainen ystäväni :)

P.S. Viikonlopun aikana bloggaan myssystä, joka syntyi lokakuun SNY -paketin upeasta harmaasta villa-alpakasta <3

8 kommenttia:

  1. Ikävämpi homma jos ei langat miellyttäneet. Asun pienellä paikkakunnalla enkä pääse kovinkaan usein lähimarkettia suurempiin lankakauppoihin shoppailemaan. Luin kyllä ilmottautumislomakkeen, mutta tosiaan täällä ei nuo valikoimat ole mitenkään kummoiset. jospa nuo suklaat korvaisivat aiheuttamani mielipahan langan suhteen..
    terveisin, sny

    VastaaPoista
  2. No suahan on lahjottu mukavilla paketeilla. :) Ihanan hempeä tuo kolmiohuivi!

    VastaaPoista
  3. Rakas SNY, ethän turhaan loukkaannu :) Sanoinhan että lanka oli kauniin väristä! Ja onhan verkkokaupat keksitty ;)

    VastaaPoista
  4. Voi mitä ihania paketteja! Mua niin harmittaa että missasin SNY:n tänä syksynä.. Sen ilmoittautuminen kun oli siihen aikaan että oli vähän muuta mielessä... No mutta keväällä sitten. Tuo Novita on kyllä kauniin lämpöisen väristä!

    VastaaPoista
  5. Ihana huivi, söpö pussukka ja kauniin väristä seiskaveikkaa. :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja paketteja olet saanut! Tykkään erityisesti tuosta projektipussukasta!

    VastaaPoista
  7. Hyvin se huivi Sinulle käykin... Kiitos kiitoksista :) Minäkin muuten missasin sen Novita-inhotuksen...

    VastaaPoista
  8. Vaalea Kevät (Allergiavaihto)6. helmikuuta 2013 klo 3.07

    No voi surkeus sentään! Mitä tästäkin paketista sitten tulee? Ei varmaan mitään sitten, kun se kutistuu aivan olemattoman pieneksi, jos siitä jättää ne langat pois. Ellen sitten uhraa sitä yhtä kerää, jonka SNY minulle lähetti taikapallona, ja jonka minä kerin uudestaan. Siinä on kyllä violettiakin sitten mukana, eikä se ole täyttä villaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)