torstai 15. joulukuuta 2011

Arvonta päättyi!

Ulkona satelee viisi kertaa isompia hiutaleita kuin viikko sitten, kun laitoin käyntiin pienen jouluarvonnan. Osallistumisaika päättyi, ja oikein arvoitukseen vastasi yksitoista kommentoijaa. Oikea vastaus oli todellakin Dropsin Alpaca ja Novitan Rose Mohair, uskokaa tai älkää :D En ole neulonut jälkimmäisestä langasta mitään vuosikausiin, koska se on niin tekokuituvoittoinen, ja helvetillinen purkaa.

Nti Talonmies vaati kuitenkin mohairlankaa, tai ainakin hippusen ko. kuitua säilyttääkseen jujunsa, ja kirkkaanpunainen, jokunen vuosi sitten hamstrattu Rose Mohair oli ainut lajiaan omistuksessani. Ostin sitä muistaakseni jostain marketista kun halvalla sain, väri oli tuolloin jo lopetettu. Alpacan kanssa siitä tuntuu ilokseni muodostuvan kauniin pehmoinen ja pörröinen neulepinta, toivottavasti langan akryyli ei petä käytössä heti alkuunsa. We'll see.


Ai kuka sen arvonnan sitten voitti? :D Satunnaislukugeneraattori valikoi oikein vastanneiden joukosta henkilön nro 9, eli iikkun! Laitahan osoitetta tulemaan niin ehdit saada toivottavasti ennen aattoa jouluisen paketin :)

5 kommenttia:

 1. Onnitteluni voittajalle! :)

  Mä olen ihan ällikällä lyöty - Rose Mohairia? Sun puikoilla? :D

  VastaaPoista
 2. Tiina: Niinpä, miekin hämmästyn aina kun satun vilkaisemaan vyötettä :D

  VastaaPoista
 3. Mä en viittiny edes osallistua ku ajattelin että rose mohairilta näyttää, mutta kun susta on kyse se ei voi olla! :D

  VastaaPoista
 4. annn: Varsin onnistunut arvonta siis, kun kysymys oli noinkin vaikea :D

  VastaaPoista
 5. Vau! Mä en voita ikinä mitään mistään joten tää on ihan ennen kuulumatonta ja Ihanaa =) Kiitos. Osoite tulossa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)