torstai 8. joulukuuta 2011

Kulkuset, kulkuset, jouluarpajaiset!


Vihdoinkin maisema keittiön ikkunasta on niin luminen kuin tähän vuodenaikaan kuuluukin.

Sen kunniaksi pidetäänpäs pienet Jouluarpajaiset!

Kuten aina, Villaviidakon arvontaan osallistuakseen täytyy arvata jotain ;)

Siispä: Mistä langoista aloitin juuri Nti Talonmiehen?


Vihje: Toinen langoista on hyvin yleinen Villaviidakon asukki, kun taas toista ei ole ikinä tässä blogissa tavattu. (Vanhan blogin puolella ehkä.)

Tulikohan tästä nyt liian helppo? :D

Oli miten oli, oikein arvanneiden kesken (tai jos kukaan ei arvaa niin sitten kaikkien osallistuneiden kesken!) arvon jouluisen palkinnon joka sisältää yhden tai useamman huvutetun joulupallon, jouluisen väristä lankaa ja piparintuoksuisia herkkuja. 

Ai miten niin olen jouluhörhö? (Sallittakoon miulle pieni hörhöily, makaan kotona korkeessa kuumeessa just kun pitäis olla koululla viimeistelemässä näyttelytuotteita. Saa nähdä jääkö kaikki tän jakson opintopisteet saamatta...)

Vastausaika päättyy torstaina 15.12. klo 12, iltapäivällä arvon voittajan.

22 kommenttia:

 1. Argh, mie oon niin huono arvaamaan mitään! Mutta koitan..Olisko toinen dropsin alpacaa ja toinen..öö..jotain pörröisempää (mä en tunne pörröisiä lankoja :D) öö..vaikka BC Garnin Babyalpacaa..

  VastaaPoista
 2. veikkaisin dropsin lima tai peru ja alpaca tai ... ;) ,paksumman langan pörröisyys viittaisi alpakkaan... ainakin ajatuksena olisi super pehmeää ja taatusti lämmintä...

  VastaaPoista
 3. No ei taida kumpikaan ainakaan Seiskaveikkaa olla. ;-P Arvataan Fabel ja Ranco, vaikka pieleen taitaa mennä... pigaista baranemista!

  VastaaPoista
 4. Tosi vaikea tehtävä, mutta arvaan Teetee Pallas ja Wollmeise.

  VastaaPoista
 5. mä oon kans tosi huono arvailemaan, mut jos ajatellais et toi tummempi olis vaikka wollmeisea, ja toi toinen sit... jotain mohairia...? Jos se olis vaik Novitan Rose mohairia... sitä en oo ainakaan omasta mielestäni sun blogissa nähny... ;) Varmaan meni arvaus metsään, mut menköön :D

  VastaaPoista
 6. Vaikea arvata,mutta yritetään Dropsin alpakka ja novitan rose mohair.tytti.k.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Dropsin Merinoksi väitän toista jaaa... pakko komppailla edellä olevia siinä että pörröisyydestä tulee Mohair mieleen. Ja koska Rose Mohair on ainoa joka tulee mieleen, niin toinen olkoon se =)

  VastaaPoista
 8. Tummempi voisi olla Dropsin Alpacaa ja tuo kirkkaampi Novitan rose mohairia...??? Pikaista paranemista :)

  Veera

  ( veera.vaarala(at)luukku.com )

  VastaaPoista
 9. Olisiko siinä vaikka TeeTeen Sisua ja Dropsin Alpacaa?
  Paranemisia :) Kyllä ne koulutyöt saa oottaa jos on kipeenä!

  VastaaPoista
 10. Arvelisin samoin kuin tuossa muutama ylläoleva, että karvainen lanka on Novitan Rose mohairia (tai jotain muuta mohairlankaa). Tuo toinen voisi olla vaikka Drops Alpacaa.

  VastaaPoista
 11. Mäkin veikkaan dropsin alpacaa ja rose mohairia. :)

  VastaaPoista
 12. Tummempi Dropsin Alpacaa ja pörröinen Rose Mohairia. Salapoliisityön tuloksena minäkin päädyn tähän vastaukseen.

  VastaaPoista
 13. Veikkaan samaa kuin kaikki muutkin; dropsin alpakkaa (maailman ihaneinta lankaa muuten) ja rose mohairia.

  VastaaPoista
 14. Drops Alpakka ja Rose Mohair!

  VastaaPoista
 15. Voi miten käytetty vastaus, mutta kun se ekana tuli mieleen. Eli drops alpaca ja Novita rose mohair. Lopputulos on varmasti hieno, malli on simppeli ja upea ja värit oot valinnut hienosti!

  VastaaPoista
 16. Veikkaan Kitten Mohairia ja Alpacaa.

  VastaaPoista
 17. Kyllä minäkin joudun kallistumaan veikkauksessani Drops alpacan ja rose mohairin puolelle. Kauniit värit =)Ja kyllähän joulua odotellessa pitääkin jouluhörhöillä =) pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 18. Voi täällä on monet veikanneet samaa mutta sanon minäkin ne silti eli dropsin alpaca ja rose mohair. Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 19. Mie pohdin pitkään et mitä sie edes sekottaisit keskenään, mut täytyy kompata muita tolla rose mohairilla (koska sie et sitä kaiketi oo paljoa käyttäny) ja dropsin alpakkaa oon ite lähdössä ostamaan joten olkoon se näistä se toinen. :P

  VastaaPoista
 20. Ihana kuva!!! Arvataanpa dropsin alpaca ja wollmeise (miten se kirjotetaankaan), vaikken kyllä yhtään tiiä voisko nuo olla niitä. Ehkä ei, 2 liian hyvvää lankaa yhessä...

  VastaaPoista
 21. Minä veikkaan semmosta silkkipellava lanka tuo tumma ja mohair lanka tuo punainen. Langan nimeä en tiedä, tunnen niin vähän näitä lankamerkkejä

  VastaaPoista
 22. Wollmeisea sä et raaskis näin uutena wollmeisehöperönä laittaa jonkun pörrösen sekaan ja Rose mohairia se ei ole, kun et diggaa Novitaa. Siispä mun arvaus on: Drops Alpaca ja Kitten mohair. P.S. niitä sinisiä huovutettuja palloja vois tulla lisää Lampaankujalle... ;oD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)