torstai 10. toukokuuta 2012

Kevätyllätys

Miulle ojennettiin tänään lankakaupassa salaperäinen kassi täynnä ihanuuksia! Katsokaa miten mainioita neuleystäviä miulla on :)


Lankalakko ei edes tee tiukkaa kun tällaisilla luksusvyyhdeillä lahjotaan :D Überpehmoinen, säihkyvän violetti vyyhti Hand Maiden Cashbahia värissä Amethyst. Katsokaa mikä kiilto, oijoi... Tästä tulee ehdottomasti huivi!

Entäs nämä sitten:


Upeat Paraphernaliat Zeldan värjäämästä mahtavanpunaisesta langasta. Kuva ei tee oikeutta sukille eikä langan elävälle värille, mutta en vaan malttanut odottaa valoisampaa hetkeä tai kuvausapua. Ja tietenkin nämä sopivat jalkaan kuin nenä päähän :)

Kassista löytyi lisäksi pirtsakan vihreä tiskirätti ja nenäliinoja (jälkimmäiset arvatenkin tämän paketin saamisesta johtuvien onnenkyynelten kuivaamista varten). Kiitos ystävät!

Tämä viikko on painettu koulussa ympäripyöreitä päiviä, ja ylläri tuli todellakin juuri oikeaan aikaan piristämään voipuneen opiskelijan päivää. Vaikka tekstiilialaa on ilo opiskella, kymmenen tunnin huovutusrupeamat eivät ole herkkua. Onneksi voiton puolella aletaan olla, ja näyttelyn rakentamisen alkaessa maanantaina tuotteeni lienee valmistunut.

Villapitoista on koulunkäyntini todella ollut viime aikoina: huovutetaan päiväkausia, ja tänään sitten pidin Englannin tunnilla esitelmän ja demonstraation värttinäkehruusta. Hyvin meni, vitonen tuli jotta napsahti :D


Kala (nimeltään Keltainen Sähikäiskiekkokala) on osa taidetekstiiliäni, saatte kokonaiskuvia sitten näyttelyn avauduttua.

9 kommenttia:

 1. Ihana ylläri! Kelpais mullekin... =)

  VastaaPoista
 2. Voi toi Casbah on kyllä melkoinen herkku! Huippua, että sukat sopivat. <3

  Kouluhommat vaikuttaa lupaavilta, en malttais odottaa nähdä tuota huovutustyötä jo kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 3. Hehee, mua hymyilyttää vieläkin sun yllättynyt naama. :D Yllätystä oli hauska järkätä ja vielä mukavampi kuulla, että paketti osui ja upposi.

  VastaaPoista
 4. Kauniin värinen ainakin on tuo huopa! Yllätykset on aina kivoja.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat yllärit!!! Casbah on kyl niin ihanaa lankaa. Tosi kauniit Paraphernaliat!

  VastaaPoista
 6. Yllätykset ovat aina superkivoja. Oi, tup Cashbah on kyllä niin kaunis, ja sukat kanssa!

  VastaaPoista
 7. Ihanuuksia! <3 Sulla on ihania ystäviä. Tsemiä loppukevääseen!

  VastaaPoista
 8. No on sulla tosiaanki hyviä ystäviä. Ihana paketti, lanka on aivan ihanaa ja nuo sukat kauniit.

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtiystäviä sinulla! Onpa jännä odotella koko taideteosta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)