lauantai 18. elokuuta 2012

Oma maa (pensas)mustikka


Mukavan muhkeita, eikö?

Ja asiasta kukkaruukkuun. Edellisen postauksen kysymys olikin vaikeampi, 13 osallistujaa 33:sta vastasi oikein! En muistanut tarkentaa, että ei tarvitse lukea blogiani juuri Bloggerin kautta voidakseen osallistua, eli kaikki vastanneet olivat mukana :)

Talvi: Valkealla pohjalla mm.  jouluisia kelloja ja nauhoja, sydämiä, lumipalloja, vähän blingblingiä ja vintage-nappilaatikon kansi. Tähtien kimallus hangella, kulkusten kilinä, leikkisät lumipallot.

Kesä: Marjapuuron värisellä pohjalla mm. pirteitä koristenauhoja, hempeitä nappeja, vanhoja pahvisia neulakoteloita ja katseenvangitsijana vaaleanpunainen mohairkerä jossa helminappeja ja pitsiruusu. Täyteläiset sävyt, häähelmet hempeyksineen, sydämineen ja pitseineen.

Kevät: Kirkkaan keltaisella pohjalla mm. värikkäitä nappeja, raikkaita nauhoja, konetekoinen villasukka, koristekukka ja neula&kirjontalankaa. Kevätjuhlapukujen koristeet, lisääntyvä valo, heräävä luonto.

Syksy: Murretun oranssilla pohjalla mm. pellavapitsiä, puunappeja, paksu neulottu lehti ja ohuempi minineule puikkoineen ja useampia koristenauhoja. Ruska, sadonkorjuu ja syysneulonta :D

Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi kolmannen oikein vastanneen eli Peikkotytön! Laitahan osoitteesi sivupalkista löytyvään sähköpostiin, ja vaikka pari väritoivetta :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista :)