sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Harmaskuu

Harmaata on, niin ulkona kuin puikoillakin. Näistä jälkimmäinen huomattavasti mukavampaa ;)


Vastalääkkeekksi harmauteen (joka nyt sinänsä ei miuta sen kummemmin vaivaa, olen syksyihminen) nappasin Virkatulta linnulta haasteen, joka kehottaa esittelemään kuusi kesäkuvaa kivoista asioista :)

1. En ole tainnut täällä mainita, että miehellä on harrasteautona amerikanrauta, Dodge Dart vm. -66. Varsin oleellisena osana kesäämme kuuluu siis cruisailu. Kutoskoneen jyrinään pienin matkustaja nukahtaa lähes aina :)


2. Joku ehkä muistaa että viime kesänä satoi hieman? Bongaa kuvasta sateensuojan löytänyt siivekäs!


3. Miun oma kesäreissu Helsinkiin ystävän luokse viikonlopuksi oli yksi kesän kohokohdista. Käytiin Suomenlinnassa ja Lintsillä ja vaikka missä :D


4. Perheen kesken tutustuttiin lähiseudun nähtävyyksiin. Lilja puhuu vieläkin Outokummun kaivosmuseosta, jaksoi kävellä siellä pitkin tunneleita ja kiivetä hirveän määrän portaita ylösalas parin tunnin ajan eikä valittanut kertaakaan!


5. Mölkkyturnaus mummon ja vaarin mökillä Suomussalmella kuuluu myös vakiona kesään. En nyt kyllä taas yhtään muista kuka voitti, mutta ei sen niin väliä. Tärkeintä on hauskuus! Astetta tyylikkäämmät pelivälineet kuin kaupan mölkky, vai mitä?


6. Niiden sateiden ansiosta vihreyttä riitti! Piha oli varsinainen viidakko... Nyt ei kyllä uskois kun ulos kattoo (okei, nyt on niin pimeetä ettei muutenkaan kyllä näe ulos) että kesällä tuo maisema on niin erilainen.


Jaa'a, ei nämä miun kesäkuvat kyllä kauheen värikkäitä ollut :D Marraskuun harmauteen tuli vihreyttä, ja pari väripilkahdusta Liljan vaatteista!

16 kommenttia:

 1. Mulla on ruskeana puikoilla tuo samainen neule kun sulla harmaana =) Ja Ihana on tulossa niin sinun kuin minunkin neuleesta!

  VastaaPoista
 2. Neuleissa harmaa on aina hyvä, tässä säässä ei niinkään. Kummallista.
  Ihanaa vihreyttä noissa kuvissa, kohta se on taas kesä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä :O Ihana talvikin on vielä alkamatta!

   Poista
 3. Mie olen käynyt pikkutyttönä tuolla Outokummun kaivosmuseossa joskus 80-luvulla ja vieläkin muistan tapauksen hyvin, joten varaudu siihen että näin käy myös tyttärellesi. =) Ilmeisesti melkoisen vaikuttava paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä oli kyllä yllättävän paljon nähtävää, ite lähin vähän skeptisenä että varmaan on ihan tylsää mut totuus oli kaukana siitä :D

   Poista
 4. Kiva haaste. Mahtava mölkkkypalikat. Kyllähän se kesä sit taas.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä kesää vielä ikävöidä vaan hankien hohdetta :)

   Poista
 5. Neule on ihana kun oh harmaa, minä tykkään.. Mutta tämä ikuinen harmaus tuolla ulkona ei kivaa.. Ihania kesäkuvia, onhan niissä ihanasti väriä, kun vertaa tuonne tänä päiväiseen ilmaan maisemaaan ulkona.. Bongaa sateensuojan löytänyt siivekäs ?? olisko takaikkunalla kärpänen :)
  Mukavaa talven odotusta sinulle !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan siinä seuraavassa kuvassa liiterin räystään alla varsin vetinen harakka :D

   Poista
 6. Puikoilla oleva harmaa näyttää pehmoiselta. Sen sijaan ulkona vallitseva säätila ei kyllä saa yhtään pistettä täältä. Lunta, sitä kaivataan ja PALJON. Piste.

  VastaaPoista
 7. Ei pidä unohtaa hulvatonta Lintsin vuoristorataa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)