keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syyslukemiset arvottu!

Jaa pitikö tänään arpoa jotain? ;)

Sopivan sateinen syyspäivä (ensimmäinen sellainen) lehtiarvonnalle. Arvontapostaukseen tuli hurjat 101 kommenttia, Villaviidakon kommentointiennätys!

Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi 41. kommentoijan eli Ricchanin, jolle lähtee siis tulemaan 5 numeroa Suurta Käsityölehteä syksyn ratoksi, onnea!

Voittaja kommentoi syksyä näin:

"Syksyisin ensimmäinen innostus, joka mielen valtaa, ovat kynttilät: kynttilä, jonka valopiiri herää pimenevään iltaan... Ihanaa. Myös teetä kuluu paljon lehtien kellastuessa, sekä ruokaa tulee laitettua isommalla vaivalla, kesällä kun tekee vain jotain helppoa ja nopeaa. Leipominen on nyt viime aikoina ollut kovassa huudossa."

***

Oman syksyni kohokohta, sukkasato on lähtenyt vähän nihkeästi liikkeelle, kun valitsin älykkäästi ensimmäisiksi sukiksi ohuet miehensukat. Puikoilla 2,75 mm, fingering-vahvuisella langalla ja tappavan tylsällä mallilla ei tule valmista kovin äkkiä... Onneksi sentään lanka on kauniin syksyinen!


7 kommenttia:

 1. Lanka on kyllä aivan upean värinen! Miesten sukat ovat kyllä tylsää neulottavaa, mutta noilla kyllä kelpaa tallustella kun valmistuvat...

  VastaaPoista
 2. Oo mikä on tuo ihana lanka nimeltään? On kyllä niin syksysät värit että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on Zitron Trekking Hand Art värissä Feuerland :)

   Poista
 3. Höh. Täällä on ollut vaikka mitä kivaa ja meitsillä mennyt himpskatin työkiireiden takia kaikki huti! Tulin vain nyt jälkimainigeissa huutelemaan tuosta "Karjala takaisin" - tyynystä, että jo sillä on hieno nimikin.

  VastaaPoista
 4. Ihana lanka =) Kyllä ne tulee valmiiksi! Otat lauantaiksi mukaan! Muutama hetki autossa ja tapaamisessa niin valmista tulee. Karjala tyyny muuten sopii kivasti viikonlopun teemaan kun tänne Pohjois-Karjalaan ootte tulossa!

  VastaaPoista
 5. Kommentoin tänne sulle noista pupuista, jos et muista käydä enää mun blogista lukeen ;)

  Sitä alkuperäistä Apupupu-ohjetta ei taida enää sellasenaan löytyä. Mutta esim. tässä: http://nicefactor.vuodatus.net/sivut/apupupu-ohje näyttäis olevan aikalailla sellanen miten oon itekin tehny. Alkuperäinen ohje neulotaan tasona, mutta ite oon tehny kans pyörönä aina. Ja noita kerrosmääriä on aika helppo soveltaa siinä neuloessakin langan menekin mukaan ym.

  Mukavaa viikonloppua! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, en ois tosiaan ehkä muistanut käydä lukemassa :D

   Poista

Kiitos kommentista :)