torstai 5. syyskuuta 2013

Arvotaan syysinspiraatiota!

Joihinkin ihmisiin iskee syksyn tullen hillitön pesänrakennus-, sisustus- ja tuunausinnostus, ja mie kuulun ehdottomasti siihen joukkoon. Miun kohdalla tämä villitys tosiaan iskee vain kerran vuodessa näin ilmojen viiletessä, ehkä se liittyy johonkin primitiiviseen vaistoon joka käskee valmistautua talven tuloon? :D


Tähän innostukseen kuuluu olennaisesti ideoiden ja inspiraation etsiminen useista lähteistä. Mehukkaiden kuvien kaivelu Pinterestistä, kymmenien (tai satojen) sisustus-, remontti-, ja elämäntapablogien selailu ja kavereiden sisustusideoiden omiminen ovat ihan normaalia toimintaa varsinkin alkusyksystä. Kaikkein parasta on miun mielestä kuitenkin kaivautua sohvannurkkaan hyvän kirjan tai lehden ja kahvikupin kanssa kun ulkona pimeys saapuu joka päivä vähän aikaisemmin ja inhat helteet (!) ovat jääneet taakse. Miulla onkin tapana syksyisin usein tilata taas jokin uusi lehti tai tutustua uudelleen vanhoihin tuttuihin.

Kun miulle sitten tällä viikolla vinkattiin sekä hyvästä lehtitarjouksesta että tarjottiin mahdollisuutta jakaa teille lukijoillekin hyvää syyslukemista, tartuin arvontamahdollisuuteen mielelläni. Tämä onkin muuten ensimmäinen kerta kun vastaan myöntävästi tällaiseen yhteistyöehdotukseen, historiallista! Tällä kertaa tarjous sopi blogin aihemaailmaan kuin nenä päähän ja sattui tulemaan niin sopivaan aikaan etten voinut olla lähtemättä mukaan!

Lehtikuningas.fi -sivustolla on suurensuuri valikoima jos jonkinlaisia aikakauslehtiä, sekä kotimaisia että ulkomaisia hyvin edullisin hinnoin, ja useassa on vieläpä tilaajalahja mukana. Tutustuessani sivustoon miut yllätti erityisesti käsityö- ja askartelulehtien laaja valikoima joista valitsinkin kaksi suosikkiani arvontaan: Modan ja Suuren Käsityölehden!



Jos haluat voittaa itsellesi laadukasta lukemista ja inspiraatiota syksyyn, voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta! Kerro kommentissasi kumman lehdistä valitset jos arpaonni osuu kohdallesi, ja voit myös kertoa mistä innostut syksyisin :) 

Arvonta on tällä kertaa suunnattu kaikille ja myös anonyymit voivat osallistua. Jätäthän kuitenkin yhteystietosi voiton varalta.

Arvonta alkaa nyt ja viimeinen kommentointipäivä on tiistai 10.9. Arvon yhden onnellisen voittajan keskiviikkoaamuna, jolle lähtee viiden numeron lahjatilaus hänen valitsemaansa lehteä. 

Onnea arvontaan!

100 kommenttia:

  1. Syksyisin tulee tarve neuloa villasukkia ja haaveilen aina jostain isommasta neuleesta itselle, mielellään keltaisena tai punaisena. Samoin koulu ja liikunta innostavat taas ihan eri tavalla kuin kesällä.
    Moda houkuttelee uutena tuttavuutena enemmän.

    VastaaPoista
  2. Palkinnoksi ottaisin MOdan, koska siinä on kivoja kaavoja aikuisille! Syksyisin innostun neulomisesta ja virkkauksesta joka vuosi. Kesän on puikot ja koukut olleet tauolla, mutta viime viikolla kaivoin ne taas esiin :)

    VastaaPoista
  3. Oi, SK:ta olen joskus tilannut, joten eiköhän nyt olisi Modan vuoro! Syksyisin innostuttaa ylipäänsä neulominen. Kun kevät on virkkausaikaa, niin syksyllä virkkaaminen muuttuu pikkuprojekteiksi ja puikot ottaa vallan. Viinipunainen on jokasyksyinen rakkauteni, enkä vieläkään ole löytänyt täydellistä lankaa täydelliseen villapaitaan! Ehkä vielä joskus...

    VastaaPoista
  4. Jee arvonta! Valitsisin Modan. Mulla iskee samalla aivan hirveä käsityövimma ja sisustusvimma, ja samalla hirveä päätöksentekovaikeus. Mitä seuraavaksi neuloisin? Olisiko toi kaappi parempi tossa vai tässä? Mukavia syyshetkiä :)

    VastaaPoista
  5. Oi oi, mä ottaisin palkinnoksi SK:n, koska Modaa mulle tuli muutaman numeron verran joskus, mutta SK on toistaiseksi melko tuntematon mulle. Tulis kyllä tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  6. Palkinnoksi valitsisin Suuri käsityö-lehden. Syksyisin keinutuolissa erilaisten käsitöiden teko on kova sana :)
    hannesalo@netikka.fi

    VastaaPoista
  7. hei, syksyisin innostuu enemmän taas neulomaan ja muutenkin sisustamaan ja pikkuhiljaa suunnittelemaan joulua. Valitsisin tuon modan kun tilasin juuri tuon toisen:)

    VastaaPoista
  8. Valitsisin Suuri Käsityö-lehden. Syksyllä on mukava käydä kävelyllä, kun ilmat viilenee ja tietysti käsitöitä on kiva tehdä :)

    VastaaPoista
  9. Parasta syksyssä on kun illat pimenee ja voi alkaa polttamaan kynttilöitä:) Niin ja tietysti se et pääsee pitämään villasukkia. Jos onni suosii niin ottaisin Suurikäsityö lehden sillä se on mulle uusi tuttu.

    VastaaPoista
  10. Jos arpaonni osuisi kohdalle, valitsisin SK:n, koska olen pannut merkille, että siinä on hyviä neuleohjeita. Näin syksyisin iskee kova tarve tehdä paljon erilaisia juttuja, joskus tulee aloitettua aika paljon enemmän kun mitä tulee tehtyä loppuun asti.

    VastaaPoista
  11. Jos arpa osuisi kohdalleni niin suurikäsityölehti olisi tervetullut. Mulle ei tule nyt mitään lehtiä, joten joskus satunnaisesti tulee joku ostettua! Mut jää tuo inspiraation etsintä sit aikas vähälle. Niin ja mä muuten innostuin tänäkin syksynä neulomaan villasukkia ja pipoja =)

    VastaaPoista
  12. Neulomisen ohessa olisi kiva lueskella Modaa :)
    tiiti.kettu@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Syksyllä aloitan ajoissa sutkuttelemaan villasukkia koko suvun joulupaketteihin. Ihanat syksyiset langat ja värit saavat puikot suihkimaan. Moda olisi mukava lueskella.

    hanna.heikkila@aina.net

    VastaaPoista
  14. Monien muiden tapaan minäkin syksyisin rakastan villasukkien neulomista! Siinä sivussa olisi hauskaa lueskella Suurta Käsityötä. :

    VastaaPoista
  15. Syksyisin aktivoituu pipoinspiraatio. Joululahjojen kannalta olisi järkevämpää aktivoitua sukkarintamalla, mutta no can do. Tehdään siis vaan epäsopivia pipoja urakalla... :-)
    Moda olisi mieleinen!

    VastaaPoista
  16. Ihana arvonta! :) SK olisi minun valintani, jos voittaisin.

    VastaaPoista
  17. Innostun syksyllä ihan kaikesta: kulttuurista, liikunnasta, Excel-taulukoista... mutta erityisesti neulomisesta! Ja syksyn väreistä. Vannoin jo, etten enää neulo mitään oranssia, mutta niin on nyt syksyinen oranssi paksu kääriytymishuivi puikoilla. Olisi kiva tutustua tuohon uudistuneeseen Suuren Käsityöhön.

    VastaaPoista
  18. SK:han minulla on juuri nyt katkennut, joten ehdottomasti se olisi valinta voiton sattuessa:)

    VastaaPoista
  19. Syksyllä innostun aina käsitöistä, joka vuosi sama juttu :) Noista kahdesa vaihtoehdosta haluaisin Moda-lehden.
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  20. SK minulle jo tulee, mutta Modaa olisi taas kiva kokeilla pitkästä aikaa. Kiva arvonta!

    VastaaPoista
  21. Samat sanat kuin edellä eli Moda olisi mukavaa luettavaa varsinkin näin syksyn tullen. =)

    VastaaPoista
  22. Voi olla, että se pesänrakennus-vietti liittyy nimenomaan talven tuloon. Meilläkin on juuri muutto edessä ja notkun päivät pitkät netissä etsiskellen ihania sisustusasioita uuteen kotiin. Emma siulla on kyllä ihana blogi! :) Miepä valitsisin SK:n

    VastaaPoista
  23. Minä innostun aina syksyllä valaistuksesta. Nytkin haaveilen makuuhuoneeseen uutta valaisinta. Samaan aikaan mietin keittiön ikkunaan valaisinta. Itsetehtyä tietty. Ja kaikki lyhdyt yms. löytävät tiensä kuistille. Ja kynttilät... ihana syksy. Ja Modan valitseisin jos onni kohdalle osuisi.

    VastaaPoista
  24. Mainio arvonta. valitsen Modan.

    VastaaPoista
  25. Syksyisin syyhyttää aloittaa jokin uusi harrastus (esim Kansalaisopiston kurssivalikoimasta) jonka voi sitten jo ennen joulua lopettaa. Tämä on koettu jo monena vuonna joten nyt taidan tyytyä vain etsimään kivaa neulottavaa. Sitä voisi löytyä tuosta Modasta :)

    VastaaPoista
  26. Pakkohan se on osallistua arvontaan! Mä ottaisin Modan, jos onni on myötä. :)

    VastaaPoista
  27. Vau, mikä arvonta!
    Kumpikin lehti kiinnostaa, mutta ehkä Moda kuitenkin enemmän

    VastaaPoista
  28. Syksy on kyllä melkein kuin uuden vuoden alku - joku uusi harrastus olisi kiva aloittaa, vaan tais jäädä haaveeksi.
    Mutta mukana arvonnassa- valitsisin Modan, koska tuo toinen lehti tulee jo :)

    VastaaPoista
  29. Mulle iskee samanlaiset oireet - mutta keväällä. Syksyllä iskee blääh - joko se kesä oli siinä. Tosin tykkään kyllä (alku)syksystäkin värikkäine lehtineen ja sienestysretkineen. Syksyllä tekee mieli kartutella lapas- ja sukkavarastoja kylmän talven varalle (ja pukinkonttiinkin).
    Jos onni potkii, valintani olisi Suuri Käsityö. Näin hoitovapaalla mulle ei tule yhtään lehteä.

    VastaaPoista
  30. Syksy. <3 Jos voittaisin, valitsisin Modan. :)

    VastaaPoista
  31. Meillä liikahti talonhankinta-aikeet himpun verran taas eteenpäin, joten innostuin taas sisustus- ja remppajutuista. Kirjastostakin bongasin heti 12 x koti -kirjan, ja ahmin sen heti! Voi mitä ideoita siitä sainkaan, vaikka mikään niistä kodeista ei juuri yksi yhteen oman makuni kanssa ollutkaan :)

    Suurta käsityölehteä mulle on tullut yli vuoden verran joskus, joten tuo Moda voisi olla kivaa vaihtelua. Sitä olen lukenut (katsellut, en osannut vielä lukea :D) viimeksi kahdeksankymmentäluvulla, samalla kuunnellen äidin ompelukoneen surinaa. Oi niitä aikoja...

    VastaaPoista
  32. Syksy on mun ehdoton lempivuodenaika, en myöskään ole helteiden ystävä, mutta voi kuinka nautin juuri tällaisista aurinkoisista, kuivista ja tuulisista syyspäivistä, kun kaikki värit on kirkkaita ja ilmassa ripaus omenoiden tuoksua! Tänään olen poiminut tyrnejä ja kuunnellut pihassa laulelevaa tiltalttia ja puskan latvuksessa marja-annoksesta nauttivaa käpytikkaa. Arvonnassa jos voittaisin, niin Modan ottaisin! :)

    VastaaPoista
  33. Tällä hetkellä olen inniostunut pienen kotimme uudelleen järjestelystä, jonka tuloksena ekaluokkalainen tulee saamaan "oman huoneen". Jos voittaisin valitsisin Suuri Käsityö- lehden.

    VastaaPoista
  34. Moda:) Projektit sen kun lisääntyy syksyä kohden. Sisustamiseen nyt ei ole hirveästi rahaa tai mahdollisuuksia, johtuen asumismuodosta, mutta neulottua tulee siitäkin edestä.

    VastaaPoista
  35. Moda olisi kiva :) Syksy innostaa käsityöpuuhiin ja jouluaskartelutkin on jo mielessä :D
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Syksy innostaa neulomaan ihanan pehmeitä ja lämpöisiä syysneuleita ja hyshysjuttja jouluksi :) Modaa olen irtonumeroina ostanut välillä ja tykännyt kovasti joten sen ottaisin mieluusti :)

    VastaaPoista
  37. Oon täysin samaa mieltä, ihanaa kun helteet on ohi! Syksy on paras vuodenaika mulle, tekee mieli näperrellä kaikkea entistä enemmän. Moda mulle jo tulee, joten SK on valintani. :)

    VastaaPoista
  38. Moda minulle näyttää vielä tulevan, jotten tuon SK:n valitsisin. =)

    VastaaPoista
  39. Valitsisin Suuri käsityö -lehden. Syksyllä neuleinto on aina huipussaan, tekisi mieli neuloa pipoja, huiveja, kaulureita, neuletakkeja... Pimeinä iltoina on ihana istua sisällä lämpimässä neulomassa. Toisaalta myös syksyllä alkavat liikuntaharrastukset innostavat poistumaan sohvalta.

    VastaaPoista
  40. Syksyisin ensimmäinen innostus, joka mielen valtaa, ovat kynttilät: kynttilä, jonka valopiiri herää pimenevään iltaan... Ihanaa. Myös teetä kuluu paljon lehtien kellastuessa, sekä ruokaa tulee laitettua isommalla vaivalla, kesällä kun tekee vain jotain helppoa ja nopeaa. Leipominen on nyt viime aikoina ollut kovassa huudossa.

    Toisin kuin muut, mie neulon kesät talvet miten sattuu huvittamaan, joten vuodenaikojen vaihtelu ei siihen juurikaan vaikuta :) Mutta jos arpaonni osuu kohdalle, SK voisi olla jännä uusi tuttavuus.

    Syksyn jatkoja myös siulle! :D

    VastaaPoista
  41. Valitsisin Suuri Käsityö -lehden, koska siinä taitaa olla enemmän haastatteluita ja muuta tekstiä kuin käsityöohjeita (jostain syystä kaipaan nyt niitä enemmän). Mystisesti minua alkaa syksyisin innostaa jokin myyttinen Britannia, jossa asutaan kartanoissa ja juodaan teetä ja vaellellaan nummilla. Tätä innostusta ruokin nauttimalla teetä, Austenia ja Kate Bushia.

    VastaaPoista
  42. Miun syys sisustus vimma alko tänää parvekkeen suunnalta. Ensimmäinen lyhty ostettu ja niin kivasti se luo tunnelmaa pimeään iltaan samalla voi sitten naapuri männyn oravatkin ihastella kynttilän luomaa tunnelmaa. Puikoilla on jo kovasti vipinää löytyy huivia, paitaa ja sukkia. Jos arpaonni suosii valitsen suuren käsityölehden.

    VastaaPoista
  43. Modan puolelle kallistuisin. Syksyllä on mukava siirtyä neuleiden pariin kun puutarhatyöt on saatu päätökseen. lv

    VastaaPoista
  44. Vaikea valinta. Ehkä SK. Syksyisin innostun uudelleen aina kynttilöistä :) Neulomista lepattavan liekin loisteessa.. :)

    VastaaPoista
  45. Syksyllä kiinnostavat taas villalangat ja etsin vimmatusti neuletakkien ohjeita. Moda-lehteä minä tilaan eli jos voittaisin, valitsisin Suuren Käsityölehden.

    VastaaPoista
  46. Valintani on Suuri Käsityölehti, koska Moda minulle jo tuleekin! Syksyisin innostun sisustuksesta ja jostain syystä siivoamisesta! Kaappeja ja komeroita järjestetään ja siivotaan. Inventaariota suoritetaan eli turhat tavarat pois joko kiertoon tai roskiin.

    VastaaPoista
  47. No onpa kiva arvonta! Syksy on sitä että teetä voi juoda pannuittain ilman tuskahikikohtauksia. Valintani olisi, hmmmmm, Moda!

    VastaaPoista
  48. Modan valitsisin! Syksy on värikäs, tuoksuva ja tunnelmallinen, lempeä lasku kohti talvea.

    VastaaPoista
  49. Kiva arvonta! Koska Suuri käsityö jo tulee niin Moda, josta tykkään todella. Pidän alkusyksystä, se on kaunista!

    VastaaPoista
  50. Vaikea valinta! Kallistun Modaan... Syksy on mun suosikki vuodenaika. Inspiraatiota tulee syksyn väreistä ja kirpakoista, mutta aurinkoisista aamuista. Joskus jopa vesisateesta :)

    VastaaPoista
  51. Syksyllä neulotaan ehdottomasti villasukkia! Ja käydään lankakaupoilla :)

    Suuren käsityölehden haluaisin, jos voitan.

    VastaaPoista
  52. Molemmat kiinnostaa. Ehkä kuitenkin haluaisin tutustua tuohon Modaan, sillä se on jäänyt minulle hieman oudommaksi lehdeksi. Piristystä syksyyn tuo kauniit ja aurinkoiset syyspäivät, joita on mukava viettää vaikkapa marjastamassa :)
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Syksyisin mielen valtaavat isot neulontaprojektit. Kesä ja kevät menee virkatessa sekä pienempien neuleprojektien parissa, mutta syksyllä esimerkiksi villapaitojen neulominen houkuttaa joka vuosi.
    Moda olisi ihana, sillä sitä olen vain satunnaisesti selaillut joskus SK:n ollessa tutumpi.

    VastaaPoista
  54. Perhettä villavaatetettaessa (sukat, pipot, pöksyt, paidat) olisi mukava lueskella Modaa kun käsityölehti jo postiluukkuun kolahtelee :-)

    VastaaPoista
  55. Käsityöinto kasvaa aina syksyisin, kun pimeys kääriytyy iltaisin ympärille kuin peitto! Tänä syksynä ilmoittauduin kansalaisopiston askartelukurssille, vaikka virkkaus onkin minun lajini. Mieluiten lukisin Suurta Käsityötä.

    VastaaPoista
  56. Kivaa, arvonta! Minä innostun syksyn myötä paksuista langoista ja murretuista sävyistä (vaikka talveksi auringon kadotessa taitaisi kannattaa tehdä vain energisen pirtsakoista, kirkkaan sävyisitä langoista). Jos arpaonni suosii valitsen Modan.

    VastaaPoista
  57. Moda olisi mieluisampi. Vaikken mikään sisustaja olekaan, innostuin viime viikolla laittamaan kotiani vähän uuteen uskoon ja keräilin samalla tavaroita kirpparille vietäväksi. Myyntipaikka on jo varattu ja kuukausi hyvää aikaa valmistautua! :) Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  58. Voi että, joku aivan ikioma lehti silloin tällöin postilaatikkoon olisi kyllä mukavaa ja paitsi inspiraatiota myös syyspiristystä siitä saisi! Jos arpaonni suosii, niin Moda taitaisi olla valintani.

    VastaaPoista
  59. Modan valitsisin. Ja villaneuleista innostun näin syksyisin.

    VastaaPoista
  60. Olispa kivaa jos tulis kotiin jotain lehtiä!:) jos satun voittamaan, niin suuri käsityö :)

    VastaaPoista
  61. Valitsen modan, koska en oo sitä oikeesti ehkä _ikinä_ nähny kunnolla. Ja kaikki aina puhuu siitä. Ja mie rakastun joka syksy aina uudelleen villaan. Tai siis lankaan. Mutta nyt kohta vuoden (!) jatkunu lankalakko vähän rajottaa tota innostumista. Mut varasto on tyhjentyny kiitettävästi. :)

    VastaaPoista
  62. Oi, kivaa! Jos onnetar suosii, valitsen Modan :)

    VastaaPoista
  63. Suurikäsityö lehti olisi valinta, jos onni potkaisee. Syksyllä innostun uusista langoista ja väreistä.Muuten en ole syksy ihminen, tykkään kesästä ja lämmöstä.

    VastaaPoista
  64. Modan ottaisin, koska SK tulee tilattuna. Syksyisin alkavat monet mielenkiintoiset kussit kansalaisopistoilla, värttinäkehräystä kävin jo kokeilemassa. Neuleita teen ympäri vuoden.

    VastaaPoista
  65. Moda minuakin kiinnostaisi, sillä Suuresta Käsityöstä on vielä määräaikainen tilaus menossa. enkulii7@suomi24.fi

    VastaaPoista
  66. Valitsisin Suuren Käsityön.

    VastaaPoista
  67. Suuri Käsityö -lehti kiinnostaa. Syksyisin saattaa innostua vaikka mistä, kun on kesän rentoutumisen jälkeen uutta energiaa ja intoa. Käsitöistä, kuntoilusta, töistä...

    VastaaPoista
  68. Ihana arvonta ja siulla on kyllä ihan huippuihana-blogi! Noista valitsen Modan...

    VastaaPoista
  69. Suuri Käsityö on jo tuttu lehti joten näistä valitsisin ihan mielenkiinnosta Modan. Kyllä minä näytän syksyllä innostuvan sekä kodin että itseni kunnostamisesta. Suuri virhe onkin mennä tähän aikaan vuodesta esim. Ikeaan, menee koko koti uusiksi vaikkei mitään tartteiskaan... ;)

    VastaaPoista
  70. Vaikea valinta :P Suuri Käsityölehti vai Moda. Ehkä kuitenkin sanon Moda :) Syksyllä innostun yleensä melkein mistä vaan, mutta sitä innostusta ei kestä kauaa :D
    lumikkinen2@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Oioioi! Moda! Kunpa arpaonni osuisi kohdalleni! Tai edes se neuleinto...

    VastaaPoista
  72. Mää innostun syksyisin neulomisesta. Kesällä neuleinnostus viilenee ilmojen lämmetessä mutta syksyllä inspiraatio on ihan hurja. Nyt haluaisin neuloa paksun ja pehmeän neuletakin mutta niin myös kaikkea muuta.
    Molemmat lehdet on mukavia, mutta valitsisin Modan, koska SK mulle tulee jo. :)

    VastaaPoista
  73. Valitsisin Modan koska SK-lehti minulle tulee. Valmistaudun talveen ympäri vuoden neulomalla sukkia....
    -erja-

    VastaaPoista
  74. Kääk, vaikea valinta! Ehkä nyt olisi kuitenkin Modan vuoro, jos arpaonni suosisi =) Sitä voisi selailla samalla, kun taas syksyn tullen innostuu kutiloimaan talvivarusteita takkatulen ja kynttilöiden lämmössä =)

    VastaaPoista
  75. Syksy on ihanaa aikaa, ja varsinkin nyt, kun sää on ollut aivan mahtava! Olen iloinnut ja nauttinut. Kesän jälkeen on jo useammatkin sukat puikoilla ja värit ovat yllättävän kirkkaita. :) Innostus joululahjojen tekemiseen alkaa myös syksyisin... Olisi niin kiva kokeilla kaikkea. Käsityölehti tulee, joten Moda olisi aivan huippuylläri. Toivotaan parasta!
    Terkkuja mansikkamaalta

    VastaaPoista
  76. Ehdottomasti Moda. Syksyisin villapaita tai pari itelle ja sit yks kaks rupee tulee pipojen aika. Lisäks teen kynttilöitä kastamalla ja etsin kivoja muita askarteluideoita. Jotain uutta idistä pukinkonttiin.

    VastaaPoista
  77. Moda on jo tuttu, joten olisi aika tutustua SK:hon. Ravelryssa mintui

    VastaaPoista
  78. Minä ottaisin SK:n, koska Moda tulee jo tilattuna kotiin... Ravelryssa Tiny75

    VastaaPoista
  79. Joka vuosi syksyllä innostus käsitöistä :) Valitsisin modan jos onni sattuisi suosimaan. kulta89@luukku.com

    VastaaPoista
  80. Otin juuri puikot ja langat esille Kuun unen aloittamista varten, ja sitten osuin sattumalta tänne blogiinkin :)
    Joo mukaan arvontaan vaan! Sanotaan nyt Moda, kun en ole sitä pitkiin aikoihin lukenut.
    paula.jakobsson (a) gmail.com

    VastaaPoista
  81. Kesän käsitöihin kuuluvat ehdottomasti erilaiset virkkailut värikkäistä puuvillalangoista, mutta näin syksyn tullen alkaa villalanka taas hiipiä puikoille :) Mitä kirpeämpi syysaamu, sitä enemmän tekee mieli neuloa villasukkia ja lapasia sekä tietenkin tulevia joululahjoja ;) Lahjaideoita voisi löytyä enemmänkin Suuresta käsityölehdestä, joten mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
  82. Syksyisin innostun neuleista, ylläri :D Yleensä nimenomaan villaa tulee syksyllä neulottua.
    Modan valitsisin jos voittaisin.

    VastaaPoista
  83. Oh, onpas hieno arvonta! Kumpikin lehti on nykyisin tosi hyvä, mutta josko vaihteeksi valitsisin Modan. Mullakin muuten on nyt vähän samaa vimmaa... ehkä sitä taas ehtii eri tavalla kun syksy tulee?! :)

    VastaaPoista
  84. Taitaa olla kaikille käsitöidentekijöille tämä syksy sitä innokkaimpaa aikaa :) Sama juttu nimittäin täällä! Noista kahdesta valitsisin Modan, kun toisessa vielä tilausta jäljellä.

    snow_angel85@jippii.fi

    VastaaPoista
  85. Kiva arvonta. Valitsen Modan jos arpaonni kohdalle osuisi.

    VastaaPoista
  86. Syksyllä sukat ja puuvillaneuleet vaihtuvat villaisiin neuleisiin, tällä hetkellä tekeillä pitkä neuletakki ja toinen suunnitelmissa, Mari Muinosta :)
    Moda olisi ihana!

    ravelryssa ruskanlehti

    VastaaPoista
  87. Syksyisin innostun lämpöisistä neuleista ja virkkuuprojekteista kaikissa ihanissa väreissä ja tekstuureissa. Syksy on parasta aikaa viettää käsityöpiiriä ystävien kesken ja "parantaa maailmaa" siinä sivussa. Ja mikä onkaan ihanampaa, kuin vetäistä kuulaana syysaamuna valmis, itsetehty lämmike päälle, ah!

    Vaikeaa on, kun pitää kahdesta hyvästä valita, mutta Moda minulle, jos onni suosii! :)

    VastaaPoista
  88. Valitsisin Suuren käsityölehden.
    Aina on jokin käsityö tekeillä.

    VastaaPoista
  89. Suuri käsityö olisi valinta.
    Kiva arvonta!
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Syksyisin on ihana tunnelmoida kynttilän valossa <3 Lisäksi tykkään lukea paljon ja neuloa lähes aina jotakin. Modan valitsisin, kun tännekin Suuri Käsityölehti jo tulee.
    mnmnmn@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Syksyyn kuuluu neuleet, kynttilät, sateen ropina sekä täytekakut! Meidän perheessä neljä kahdeksasta on syksyn lapsia, minä kuulun tähän joukkoon! ;)
    Jos voittaisin niin Modan valitsisin, toinen lehti jo tuleekin!

    VastaaPoista
  92. Syksyisin tulee kova tarve neuloa ja virkata kaikenlaista lämmintä, kuten puseroita. Sommittelin juuri yhden puseron jämäkeristä, mutta katsotaan, milloin saan sen valmiiksi, kun ajattelin virkata sen ihan vain fiilistellen. :)

    Minulle on viimeksi tullut Suuri Käsityölehti, joten voisin tällä kertaa valita Modan. :)

    VastaaPoista
  93. Syksyllä neulotaan hahtuvaa ja huovutetaan niistä tossua, tumppua, hattua ja mitä mieleen tulee...
    Suuri Käsityölehti olisi valistani.

    VastaaPoista
  94. Vaikea päätös, mutta valitsen tällä kertaa Modan.

    Syksyisin kaivan esiin taas paksumpia villalankoja ja himo suuriin neuletöihin iskee. :>

    VastaaPoista
  95. Mäkin voisin lähtee modaa tavoittelemaan :)
    Syksyllä innostun kaikesta siitä väriloistosta, josta saa inspiraatiota neuleisiin ja kaikkeen muuhunkin. Syksyisin iskee myös kauhea into tehdä käsitöitä ja joululahjalista kasvaa kasvamistaan. :)

    VastaaPoista
  96. Syksyn innostus tulee miulla yleensä jo elokuussa, silloin kun on vielä lämmintä.. Silloin alkaa yleensä useampi lämpöinen neule ja illat kuluu nopeasti käsityölehtien, -kirjojen ja netin parissa.

    Molemmat lehdet on kyllä varsin mukavia, mutta jos voittaisin, niin taitaisin taipua Modan puoleen tällä kertaa

    VastaaPoista
  97. Syysneuloosi on iskeny täälläkin. Mikäs sen mukavampaa kuin hämärtyvässä illassa uppoutua sohvan nurkkaan neulomaan.
    Modasta loppui juuri tilaus, joten voisin vaihteeksi kokeilla Suurta Käsityölehteä.

    -HeissuV-

    VastaaPoista
  98. Mukavat palkinnot, ehkä kuitenkin valitsen Suuri Käsityö.
    Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

    VastaaPoista
  99. Ehdinpähän vielä mukaan :) Valitsisin Modan.
    mmaria@luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)