tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tulipahan neulottua...

...eksoottiset sukat!

Lohikäärmesukat

Malli: Mittatilauspolvarit Ullasta 01/10
Lanka: Drachenwolle Merino Hochfein (100 % merinoa)
Menekki: 115 grammaa kokoon 39
Puikot: Knit pro sukkikset 2,5mm

Joo'o, tälläset ne nyt on. Lanka joka näytti järkyttävältä vyyhdillä ja vielä järkyttävämmältä kerällä, näyttää kaikkein järkyttävimmältä sukkina! Ois miulla ollu varastossa toinen toistaan kauniimpia sukkalankoja, ja sitten piti mennä neulomaan tätä, ihan vaan siksi että oli pakko tietää minkälainen neulepinnasta tulisi :D Nyt miulla on sitten Suomen kammottavimmat sukat, ihan omaa ansiotani! (Ja lankaakin jäi vielä 15 grammaa prkl...)

Eiköhän nämä kuitenkin asiansa aja, miun Hai-saappaat kun on niin naftit ettei niihin mahdu perusvillasukkaa, vain jotain hyvin ohutta. Vartta näissä kammosukissa on onneksi vain puoleen pohkeeseen, joten ne eivät paljon pääse saappaan suusta kurkkimaan ja säikyttelemään vastaantulijoita. Käsitin että lanka on superwash-käsiteltyä, eli pitäisi kaiketi kestää sukissa.

Ohjehan oli kerrassaan mainio, ja sukat saavatkin paljon anteeksi koska sopivat jalkaani kuin nyrkki silmään! Kärkialoituksen tein eri tavalla kuin ohjeessa ja pohjelevennyksiä neuloin tiheämmin, muuta en muuttanut. Ranskalainen kantapää oli tarkan ohjeen ansiosta helppo neuloa "takaperin", ja se myötäilee jalkaani huomattavasti paremmin kuin ylösalainen ranskalainen, jonka neuloin muinoin Taival-sukkiin. Kiitos ohjeesta Tui!

Hurjan paljon kiitoksia kaikille raitatunikaani kommentoineille, tässähän menee ihan sanattomaksi :) Onnistumisen ilo nousee kaksinkertaisesti jos muutkin tuotoksesta tykkäävät!

8 kommenttia:

  1. Mun täytyy sanoa, että tykkään tuosta väristä... =D
    Hyvin näyttää sukat istuvan, ite oon laiska kutomaan villasukkia, puhumattakaan, että kutoisin niitä hammastikun vahvuisilla puikoilla...

    VastaaPoista
  2. Älähän nyt Emma. Eihän noi nyt niin pahanväriset ole. Mulla tulee sukista mieleen sadetta odottava Afrikan aavikko =o). Ja jos noi nyt oikeesti tökkii, niin uita niitä siellä koululla jossain väripadassa, niin saat yksiväriset polvarit =o)

    VastaaPoista
  3. Uuuh, yhdyn täysin mielipiteeseesi langan värityksestä. Tai ehkä se sittenkin oli vielä kammottavampi siinä kerällä :-D. Mutta pääasia että on sopivat sukat, toivottavasti ne kuluu ahkerassa käytössä pian puhki ;-).

    VastaaPoista
  4. No aika "värikkäät" niistä sitten tuli :D

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kuulla, että ohje toimii. :) Eikä nää oo maailman rumimmat, varmasti on pahempia väriyhistelmiä!

    VastaaPoista
  6. Ei tuo minunkaan värisilmääni helli mutta pahempaakin on olemassa, varmasti! Ja pääasia, että sait istuvat sukat, ne on hyvä laittaa saappaan sisään :) .

    VastaaPoista
  7. Hei! Olet voittanut blogini arvonnassa täysosuman! Olethan muistanut panna kaikki kivat ja kamalat päättelylangat talteen? Kehrään niiden ympärille Tarinalankaa.
    Blogista löydät meiliosoitteeni, ota minuun yhteyttä niin vaihdetaan osoitteita ja käsitellään aihetta tarkemmin.

    VastaaPoista
  8. The green thing in the previous post is wonderful. The socks are...interesting.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)