lauantai 8. syyskuuta 2012

Pienten jalkojen tepsutusta

Vähän tahmeasti käynnistyi sukkasato, neuloin yksiä lastensukkia koko viikon :D

Kolme kertaa piti purkaa varret kun ei vaan millään tullut kunnollisia. Ensin oli liian pienet puikot, sitten virhe mallineuleessa, ja viimeksi liian kapeat varret.


Pinkki pikkuapina

Malli: Mini Micro No Purl Monkeys by Janine Steingasser
Lanka: seiskaveikka, sävy jo lopetettu vanha roosa
Menekki: 56 g koon 28 sukkiin 
Puikot: 3,5 mm Knit Pro -pyöröt, molemmat samaan aikaan puikoilla

Ei ne vieläkään täydelliset ole, mutta en varmasti pura enää! Haluan jo päästä houkuttelevampien lankojen kimppuun... Itselle muistiin, että ei enää seiskaveikkaa nelosta pienemmillä puikoilla: käsiala kun nyt on mitä on, näistä tuli vähän turhan peltiset lapselle. Ohje on nimensä mukaisesti vapaa nurjista silmukoista, mutta miusta mallineule ei vaan toiminut ilman niitä :D


Ihmeellisesti kuoriutuu hyperaktiivisesta kolmevuotiaastakin hidasliikkeinen huippu(jalka)malli, kun luvataan palkaksi kaksi karkkia :)

17 kommenttia:

 1. Tais kannattaa purkaa, kun tuli nuin nätit. :)
  Mä ehdinkin jo kuvia katsoessa pohtia, miten ihmeessä olet saanut sukista noin hyviä kuvia lapsosen jalassa. Selvisipä sitten, on se lahjonta vaan tehokasta! ;)

  VastaaPoista
 2. Haha, minäkin katsoin, että on kyllä harvinaisen onnistuneita kuvia lapsen jaloista! :) Sukat ovat kyllä nätit! Minäkin neuloin tänään Jälkeläiselle Seiskasta sukkia ja kyllä.. onhan se pitkän tauon jälkeen jo itsessään aika tönkköä ja etenkin, kun on 3,5 mm puikot ja tämä käsiala..

  VastaaPoista
 3. Onpa aika suloiset! Ihana, kun vielä kaks karkkia riittää "porkkanaksi" :-D - meillä pitäis varmaan luvata ylimääräinen puolen tunnin tietokonepelivuoro...

  Minä neulon Seiskaveikan 3 mm puikolla ja viimeksi eilen mietin, että 2,75:kään ei olisi ihan huono, jos semmoiset puikot omistaisi :-D.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit sukat ja huippu istuvuus!
  p.s. Hauska nähdä ettei meidän kolmevee ole ainoa jolla on reippaan kokoiset jalat. ;)

  VastaaPoista
 5. HIhih, hidasliikkeinen huippujalkamalli :) ihanat tuli sukista vastoinkäymisistä huolimatta!

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat ja huippu jalkamalli (ei sitä usko mitä kaikkea lahjonnalla saa aikaiseksi). Mun taas ei seiskaveikkaa kannata neuloa muilla kuin 3.5 puikoilla. Nurjat silmukat tekee jotenkin kauniimmaksi tuon mallin miun mielestä =)

  VastaaPoista
 7. Lopputuloksena kuitenkin todella kauniit sukat! =)

  VastaaPoista
 8. on ne silti tosi söpöt! (kuka nyt voisi vastustaa vvaaleanpunaisia pitsiunelmia??;-) Ja olet sentään saanut enempi aikaan sukkasadon suhteen kuin allekirjoittanut, nimittäin vasta puolet Wedgestä valmis ja toinen villasukka koossa 21 puikoilla.... ehkä tämän viikon laariin sitten?

  VastaaPoista
 9. Hienot sukat ja tuo väri on kiva, vaikken mäkään 7veikasta taho sukkia neuloa...

  VastaaPoista
 10. Ihanan tyttömäiset pikkusukat :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat sukat! kannatti purkaa, nyt on täydelliset pienen neidin sukat!

  VastaaPoista
 12. Oikeat jokatytön unelmat, pitäispä enemmän yrittää pakertaa omillekin neitokaisille tämän tyylisiä. Uppoais takuulla...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)