keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kalakukko ja kirppis

Järjestimme kesällä Kuopion seudun neulojien kesken lähivaihdon, ja maanantaina pidettiin tapaaminen jossa jokainen sai pakettinsa salaisesta säkistä. Miun Kalakukkovaihtopariksi paljastui Lellu, jolta sain tällaisen paketin:

Nätti oranssi kassi jonka sisältä löytyi Haapsalu-huivilankaa (tuosta tulee kuulemma kaksi huivia, saan lainata Lellun Haapsalu Sall -kirjaa!), oranssia puuvillaa ja keltaista kimallepuuvillaa. Liljalle hauska pikkunukke, itse tehtyjä silmukkamerkkejä ja sokerina pohjalla maatuska, joka paljastuikin neulatyynyksi! Korttikin on hulvaton, pöllö neuloo suoraan lampaasta :D Ainiin oli siellä vielä suklaatakin mutta se ei ollut enää kuvaushetkellä olemassa.

Oma pakettini laitoin Hahtuvapilven reunalle. Tällainen lähivaihto oli kiva, kun tunsi parinsa etukäteen ainakin jotenkuten, ja postikulujakaan ei tullut. Syksyllä järjestetään Kalakukkavaihto 2.

Myös Salaisen kirppisystäväni paketti saapui viimein! Lähettäjäksi paljastui yllättäen Annnn mikä oli aika hauska yhteensattuma, hän lähetti nimittäin miulle paketin myös viime vuotisessa Neulojien jouluisessa aarrevaihdossa. Isosta ruskeasta säkistä kuoriutui seuraavanlainen tavaramäärä:

Kaksi kerää villasekoitelankaa, peltinen keksipurkki (jossa huomasin juuri olevan sisällä lisää lankaa, keltaista!), Kirjastokissa-romaani, lasten neulekirja, Vaateompelukirja, postikortteja, nalle-muistilapputeline, perhoskortti, ja itse tehtynä osuutena hieno ruudullinen kangaskassi jossa oli koristeena puuhelmikukka. Parasta paketissa oli ehdottomasti kirjat, neulekirjasta löytyi heti pari jonoon menevää mallia. Kiitos kun maltoit luopua niistä Annnn ;) Ja paketissa oli myös pieni pupukirja, mutta kuvanottohetkellä se oli niin tiukassa käytössä etten kehdannut sitä lapselta pois repiä. Puput on Liljan suosikkeja. Kiitos monipuolisesta paketista!

***
Nyt miunkin hyllystä löytyy Se!


Suloinen Neulekirja, jonka ehdottomia helmiä ovat mielestäni kauniit sukkaohjeet. Ensisilmäyksellä jonoon menivät heti ainakin Bones-sukat.

4 kommenttia:

 1. Meinaa ihan harmistus ja häpeä iskee ku kattoo mitä kaikkee sie oot tehny kesän aikana ja miten sie oot jaksanu ne blogatakin.. :D Mie en oo saanu aikaan MITÄÄN, ja niistä keskeneräsistä projekteista yks on edelleen täällä Lappeenrannassa hyllyn päällä odottamassa, että koskas ne miun keltaset varrettomat sukat sais sit ihan terätkin.. :D ehkä ne vielä ennen syksyä tässä. Mut on ollu paljon muutakin tekemistä.

  Millon ne oli ne käsityömessut mistä sie haaveilit, siellä vanhassa satamassa? Kun en kerralla laittanu päivämääriä muistiin ni enpä mie niitä taas muista...

  VastaaPoista
 2. Joo, ainakin näillä näkymin viel on.. Ja tuskin siihen nyt ihan äkkiä on mitään tulossakaan, varaan sen viel kalenteriini.

  VastaaPoista
 3. Ihania yllätyspaketteja olit saanut!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa jos tykkäsit! Tosiaan oli kyllä melkoinen sattuma, oon vasta kahteen vaihtoon osallistunut (SNY:tä ei lasketa) ja molemmissa oot ollut mun pari! :D Kirjat oli kyllä niin mielenkiintoisia, ajattelinkin että tykkäisit niistä. Muutenkin tavoitteena oli saada kassiin mahdollisimman paljon hyödyllistä "turhaa" = kirjoja <3 Niitä kun ei aina raaski ostaa vaikka niiden tuottama ilo on niin valtava.. Liljakin ilmeisesti tietää sen :) Unohdin kortissa mainita, että kassiin koristeeksi ommeltu puukukka on Aarikkaa, löytö kirppikseltä myöskin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)