sunnuntai 1. elokuuta 2010

Salainen kirppisystävä


Osallistuin ensimmäistä kertaa Possumamman järjestämään Salainen Kirppisystävä -vaihtoon. Nimensä mukaisesti vaihdossa oli tarkoitus koota parille paketti kirppistavarasta, ja lisäksi piti vielä tehdä tai tuunata jotain kirppikseltä löydetystä materiaalista.

Kokoamani paketti näyttää menneen jo perille, lähetin sen KOTIKUNNAALLE.

Ensiksi tuunaus, eli löysin Lappeenrannan torikirppikseltä alkukesästä hyväkuntoista 70-luvun lakanakangasta:

Ompelin kankaasta parilleni esiliinan. Vinonauha ja sininen ompelulanka on uutena ostettua, kaavat jäljensin omasta luottoessustani.

Tässä vaihdossa ei ollut varsinaista ilmoittautumislomaketta, vaan parin blogin perusteella piti arvella mistä hän pitäisi. Miun parilla oli kaunis huvimaja jota hän usein kuvasi, joten mie yritin etsiä sinne kaikkea kivaa :)

Pieni kukkaliina, viisi lasista tähtikynttilänjalkaa, Kirjapäiväkirja ja neljä vanhaa upeaa peltistä lasinalusta (nämä melkein pidin itselläni, raaskin sentään lähettää!).

Mustaherukkakuvioinen keittiöpyyhe, pieni unikkokuvioinen posliinikannu, virkkauslehti ja kaksi kerää punaista virkkauslankaa.

Ja koko paketti on arvoltaan 13 euroa! (Poislukien esiliinakangas ja postimaksut.) Pakettia oli ihan huippuhauska koota, odotan jo innolla omaani...

5 kommenttia:

 1. Olet tehnyt ihan uskomattomia löytöjä tuolla hintaa! Pitäis kaapata sut mukaan jonnekin kirpparille, minä osaan etsiä vain lastenvaatteita niiltä. ;)

  VastaaPoista
 2. Altocumulus: Kiitos :D Mie taas löydän vaatteita tositosi harvoin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Emma, paketti oli mitä onnistunein! Laitoin juuri postauksen blogiini!

  VastaaPoista
 4. Sinuakaan ei ole unohdettu, älä pelkää....... :)
  t. salainen kirppisystäväsi

  VastaaPoista
 5. Hauskan kuuloinen vaihto! Hienoja löytöjä oot tehny. :) Itse etsin kirppikseltä lähinnä vaatteita, esimerkiksi farkkuja, jotka maksavat maltaita vaatekaupoissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)