torstai 26. elokuuta 2010

Kehruuksia

Vihdoin saan blogata tällä otsikolla, jee! Sen jälkeen kun sain kahelivaihdosta värttinän ja kehräsin ensimmäisen pikkupallosen, olen kehräillyt silloin tällöin iltaisin. Alkaa tuo värttinän pyörittely tuntua jo ihan tutulta hommalta.

Tässä pari vyyhtivauvaani. (Kuvissa taustalla ihana kirpparilöytöni, vauvanlakana kahdella eurolla!)

Kaikki kolme on kehrätty kaksinkertaisesta hahtuvasta. Valkoinen painaa 19 g, oranssi 30 g ja sinivioletti 20 g. Kohta näistä saa jo neulottua jotain! Värttinällä ei oikein pysty tekemään näin paksua lankaa tuota kolmeakymmentä grammaa enempää kerralla, ei mahdu värttinälle. Seuraavaksi ajattelin kokeilla ohuempaa laatua, kun olen tällä paksulla treenaillut jo tarpeeksi.

16 kommenttia:

 1. Sie se oot niin näppärä tekee kaikkea! Hienoja lankoja oot saanu kehrättyä :)

  VastaaPoista
 2. Wau, hienoja lankoja! Tahtoo kans oppia kehräämään!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa kehruissa edelleen :)Kaunista ja tasaista jälkeä.

  VastaaPoista
 4. Ihania ja tasaisia:)! Olen myös aika innoissani kehräyksestä... mun tuotokset tosin on vielä aika onnettomia:)...

  VastaaPoista
 5. ... ja eipä aikaakaan kun Villaviidakkoon ilmestyy rukki ;-). Jään mielenkiinnolla odottamaan tuloksia ohuempien laatujen kehräämisestä.

  VastaaPoista
 6. On ne vaan hienoja, ei voi olla ihailematta!

  VastaaPoista
 7. Hienoa jälkeä! nimim. vähän kade ;)

  VastaaPoista
 8. Mie luulen et tuo on aika suurella prosentilla myös villaa, et toivottavasti rakas sisareni ei niitä heti koneeseen lykkää, voi olla yllätys melkonen kutistuma. Sain samanlaisista sukkasista jo 3 (!!!) uutta tilausta, Elina, äiti ja Otto (!!) haluaa kanssa tuollaset.. Ja eikun Sannihan neuloo. Onneks alkaa sopivasti sukkasatokin tähän, niin ne menee miulla siihen piikkiin kaikki. Jos vielä hetken maltan sormet pitää puikoista erossa. ;P

  VastaaPoista
 9. Joo, miekin päätin lähtee mukaan ku huomasin et noi käpälänlämmittimet tuntuu aika kovin tällä hetkellä olevan miun juttu, ja niistä tuntuu ainakin mein porukalla olevan pulaa jossain määrin... Mie taidan olla myös heinäladossa satoilemassa, että samassa blogissahan myö!

  VastaaPoista
 10. Kyllä on taas niin siistiä ja tasaista jälkeä! :)

  VastaaPoista
 11. Ihania kehruita!
  Ihanaan hurahdukseen olet "sotkeutunut" ;)
  Nimimerkki: täysin kehruuseen hurahtanut

  VastaaPoista
 12. Nuo ovat todella ihania! Niin siistejä ja kauniita vyyhtejä. :) Odotan innolla, minkälaisia lankoja valmistuu seuraavaksi. ;)

  VastaaPoista
 13. Tulin tutustelemaan :). Tätä kehräystaitoa minä aina jaksan ihastella. Hauska ja ihana asia taitajalle itselleen, mutta arvokasta myös ajatellen sitä, kuinka harva taidon nykyään jaksaa opetella ja mahdollisesti siirtää tuleville :).

  VastaaPoista
 14. Ihania... pitäs varmaan itekki tutustua tähän lajjiin ja hommata värttinä. On niin mukava seurata muitten kehruita ja haaveilla että jospa minäki joskus.
  Kiitos pipo kehuista!

  VastaaPoista
 15. Varmaan sulla on kohta rukki, ja sit vaan sursursur.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)