perjantai 13. elokuuta 2010

Minisukat

Ystäväpariskunnalle syntyi heinäkuun lopulla pikkuinen tyttövauva, painoa alle kolme kiloa. Lahjaksi tulokkaalle neuloin pikkuruiset sukat:

Minisukat
Malli: Uhoavan Gnun Supervauvan polvisukat
Lanka: Regia Stretch, menekki 25 g
Puikot: Knit pro 2,5 mm

En olekaan pitkään aikaan neulonut mitään näin pientä, valmista tuli supernopeasti! Ohjeesta poiketen tein peruskantapään, samoin kuin joskus kauan sitten Liljalle samalla mallilla neulomiini sukkiin. Regia Stretch oli uusi tuttavuus, mukava neuloa ja värit vaihtuvat miun mielestä kauniisti. Tosin langan huiman joustavuuden takia piti olla tarkkana ettei sitä vetänyt liian tiukalle. Ensimmäisen sukan neuloin kuumana päivänä neuletapaamisissa nihkein käsin, toisen viilein käsin kotona. Jälkimmäisestä tuli siis aavistuksen isompi, kun ensimmäisessa lanka kiristi käsissä. Hyvät niistä kuitenkin tuli, vaan voi olla että ovat vielä isot saajalleen :)

6 kommenttia:

 1. Oih, kun söpön minit! Kivan näköisesti vaihtuu väri tässä langassa.

  Vauvat kasvavat niin nopsaan, että ihan viisasta neuloa hiukan reilut. :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä supersöpöt! Kaunis värikin ja malli on ihana. =)

  VastaaPoista
 3. Onpas söpöt sukkaset! Niin pienet...

  Joo, toi kirja on oikeesti ihan jees. Ja koska se ei hinnalla ollu pilattu ni miekin kehtasin sen ostaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitti käynnistä. Se tunika on tarkoitettu pidettäväksi toisen puseron päällä, kaula-aukko on kovin suuri. Mutta ensi kesänä ehkä toppi? Tämä sukkamalli on tosi hyvä, ainoa joka pysyi jalassa meidän pikkuisella. Mie neuloin suuremman version viime talvena ja just peruskantapäällä, pitäisi oikeastaan tehdä parit sukat lisää.

  VastaaPoista
 5. Voi, kun on söpöt sukat! Pienille vauvoille on niin kivaa neuloa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)