tiistai 31. elokuuta 2010

Sadonkorjuu alkakoon!

Osallistun tänä syksynä ensimmäistä kertaa Sukkasatoon. Sadonkorjuu alkaa huomenna, täällä odotellaan jo puikot tanassa. Elokuun aikana on monta kertaa tehnyt mieli aloittaa jotkut sukat mutta olen malttanut mieleni, seuraavat kaksi kuukautta saa nimittäin sukkaa pukata urakalla.

Satoilen Heinäladossa, tavoitteenani neuloa ainakin:
- miesten saapassukat
- yhdet Cookie A:n sukat
- yhdet sukat Neulekirjasta
- säärystimet
- kahdet tossut

Tulikohan asetettua liian korkeat tavoitteet, saa nähdä... Kuopiossa neulotaan tänä vuonna joulusukkia vähävaraisille, jos vaikka sais siihenkin tempaukseen jonkun parin neulottua.

***
Tämän syksyn salainen neuleystäväni otti vihdoin yhteyttä, jipii! Ehdin jo vähän huolestua kun mitään ei alkanut parien jaon jälkeen kuulua, mutta tänään tupsahti postiluukusta ihana kirjoituskoneella taituroitu kirjelappunen. SNY:ni kyseli, onko miulla mitään erikoistoiveita. Kyllä ne miun toiveet tais käydä jo aika kattavasti ilmi siitä ilmoittautumislomakkeesta. Villa ei mene vikaan ;)

5 kommenttia:

 1. Täälläkin innolla odotellaan huomista. Mietin jo, että pitäisikö sitä puolilta öin ekat tossut pistää alulle... :)

  Itse en ole kirjoittanut tavoitetta ylös, mutta suunnitelmia on kehkeytynyt päähän niin paljon että tuskin murto-osaa niistä saan toteutettua.

  Heinähommissa tavataan!

  VastaaPoista
 2. Hehee, niin olen minäkin pantannut sukanneulontaa niin, etten enää oikein tiedä, mistä päästä huomenna aloittaa ;-). Ei ainakaan sukkalangat kyllä lopu kesken täältä(kään)!

  VastaaPoista
 3. Enhän minä sinua unohtanut!

  Alan pian suunnitella pakettiasi.... ;)

  SNY

  VastaaPoista
 4. Minä myös heinäladossa :) Tosin mulla ei oo vielä kauhean hyvin eriteltynä, mitä kaikkea aion neuloa. Tänään aloitan iltasella ensimmäiset ja siitä sitten jatkan mihin mieli vie.

  VastaaPoista
 5. Sullahan on aika hyvät tavoitteet tossa. :) Omat tavoitteet pyörii aika lailla samoissa lukemissa, tosin niistä on aloitettuna vasta ensimmäisen nilkkasukan lyhyt varsi! =D Oi, sait SNY:ltä oikeaa postia! Olen saanut uudelle asunnolle vasta mainoksia, oikea posti ( - laskut) olisi ihanaa. Tuli mm. ilmaisjakelu-paikallislehti, jossa ilmoitettiin yhteisestä talkoopäivästä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)