lauantai 7. elokuuta 2010

Matkustaja

Tänä kesänä on matkustettu paljon. Tämän vasta valmistuneen huivin puuvilla-pellavalangat ovat matkailleet mukanani jo kesäkuusta, pohjois-Suomea ja keski-Eurooppaa myöten. Ensin yritin niistä Shetland Shortya, mutta sen mallineule oli tuskastuttavan hidas, eikä tiheyskään oikein sattunut kohdalleen. Siispä bolerontekele purkuun ja jotain muuta käyttöä langalle...

Matkailijan kesähuivi

Malli: Traveling Woman by Liz Abinante (ravlink)
Lanka: BC Garn Allino (50 % puuvillaa 50 % pellavaa), 123 g.
Puikot: Prymin bambupyörö 3,5 mm

Tein huivin sileästä osuudesta tavallista suuremman kun ohjeen mukainen sileä osuus vaikutti niin kovin pieneltä, muuten huivi on ohjeen mukainen. Kooltaan se on pingotuksen jälkeen noin 139 x 41 cm, kietoutuu sopivasti kaulalle. Tällaisella säällä en kyllä todellakaan kietaise ylleni mitään ylimääräistä (nyt illalla vielä 29 astetta, sietämätöntä!), joten saatte nyt ihailla huiviani suloisen kukkakuvioisen 70-luvun verhon päällä jonka bongasin mukaani Iisalmen Rompepäiviltä tänään.

Tää on tämmönen loppukesän/alkusyksyn asuste, tuskin tässä ihan vielä tarvii ruveta taas villaan kääriytymään... Miun kaulan iho ei sitäpaitsi kestä juuri mitään villaa, mutta tämä huivi ei varmasti kutita! Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen :)

10 kommenttia:

 1. tämä on vaan niin ihana malli!

  VastaaPoista
 2. Nätti on ja värikin ihana! =)

  VastaaPoista
 3. Onpa upea ja mikä ihana väri. Tosi herkku.

  VastaaPoista
 4. Ihana ja väri on todella kaunis!

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi! Muistinki vasta tänään päivittää blogilistaan sun uuden osoitteen, kun huomasin et olit jättänyt kommentin mun sivuille. Vähän ihmettelin joku päivä, miksei sulla ole ollu päivityksiä, enkä tajunnut et vika olikin mussa:). Olet taas ehtiny älyttömästi tekemään hienoja juttuja, ja nyt alkaa ainaki täällä sormet syyhyymään entistä enempi kun syksy tuoksuu jo ilmassa:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis huivi! Ja aivan ihanan värinenkin vielä!

  VastaaPoista
 7. Kauniisti kaartuva huivimalli ja väri syvän herkullinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)